Ma nije buraz do izmjena, koliko je do katastrofalne odbrane. Napisao sam prije utakmice da nisam optimista i da cemo ga p***siti zbog odbrane, Bogdanovicu se treba zahvaliti krajnje je vrijeme !corleone87 je napisao/la:Kad napravis glupe izmjene..Svaki put isto..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
ma džaba i izmjene i sve kad imaš dva panja na štoperskim pozicijama,ne znaš koji je gori..corleone87 je napisao/la:Kad napravis glupe izmjene..Svaki put isto..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto Hadžiahmetović a ne Baša umjesto Bajića. Nuspahić umjesto Varee je ok. Bajić i Varea danas, ne zna se ko je bio lošiji.corleone87 je napisao/la:Kad napravis glupe izmjene..Svaki put isto..
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Ma nije problem dati loptu koliko je problem što se ne čuvaju igrači u 16. Nema ba kod njih da umije napraviti višak samo je trebalo čuvati igrače. Zar je to toliki problem.Minjore je napisao/la:poslije onakvog prvog damo loptu protivniku u drugom,te zasluzeno gubimo..
- champions1921
Ma igramo ko pickice zadnje tri tekme.. Protiv Zvijezde nam se nije obilo o glavu ali protiv Sirokog i Borca se odbija.. Ja jaci start nekog od nasih nisam vidio ni protiv Sirokog ni u ovoj tekmi bar koliko se moglo vidjeti na ovom streamu..
BUDI ŽELJO !!!
Adzem konto remi i zajebo se.
-
- Kontakt:
Malo grublje, hrabrije i bodove bi osvojili..
svi znaju ko im je najopasniji igrač naprijed. i frajer potpuno neometano zakucava loptu u gol.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
83. minuta, teško. Bojim se da ćemo ga prije primiti, nego što ćemo uopće ozbiljnu šansu napraviti.
Prvo poluvrijeme je bilo dobro, ali ovo je skroz loše. Povukli smo se, svjesno ili nesvjesno, a svi dobro znamo da se loše branimo. Nešto možemo napraviti u otvorenoj utakmici, ali povlačenje mi se čini samo kao čekanje trenutka kad ćemo primiti gol.
Prvo poluvrijeme je bilo dobro, ali ovo je skroz loše. Povukli smo se, svjesno ili nesvjesno, a svi dobro znamo da se loše branimo. Nešto možemo napraviti u otvorenoj utakmici, ali povlačenje mi se čini samo kao čekanje trenutka kad ćemo primiti gol.
FK Željezničar 1921
@Champions1921 Turkovic jedini. Daj njega na zadnjeg veznog. @rodom s mejtasa mi smo zvijezdi koja je imala igraca manje dali loptu i uspjeli primiti dva gola..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Ma gledaj samo kad mi napadamo ne daju ti ljudi oka otvoriti, a njihovi šetaju kako hoće po 16. Ja to fakat ne kontam.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Hadžiahmetović se spetljao nakon greške odbrane Borca. Pokušavamo nešto naprijed, nasilu, dugim loptama, haotično, ali bar pokušavamo. 88. minuta.
FK Željezničar 1921
Košta će nas ova odbrana bodova i bodova ove sezone.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ma memija na zadnjeg veznog umjesto hasanovića, druge nema.
-
- Kontakt:
Ma nije ovo samo odbrana, ne može njih 5-6 u odbrani pokriti sve njihove igrače. Šta rade naši ostaliFaraonTM je napisao/la:Košta će nas ova odbrana bodova i bodova ove sezone.

Pa nismo mi krivi sto je odbrana tanka.Nema se para **** ti pare vise.
Re: Odg: FK Željezničar
Sto je najgore, mi smo tad primili dva gola kad je stoper (Bogdanovic) usao u igru umjesto ofanzivca (ne sjecam se umjesto koga)...Minjore je napisao/la:@Champions1921 Turkovic jedini. Daj njega na zadnjeg veznog. @rodom s mejtasa mi smo zvijezdi koja je imala igraca manje dali loptu i uspjeli primiti dva gola..
Nista, Adzem treba spremiti igrace za ovih 5 kola+kup, imamo zeznut raspored u nastavku i valjalo bi da igramo sto bolje...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I mrtav napad koji ne moze gola da daFaraonTM je napisao/la:Košta će nas ova odbrana bodova i bodova ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.