Ne bi se Mesa Selimovic slozio s timgeronimo je napisao/la:Ja sam čovjek sa srca dva, vjerujte to sam ja.effe_sa je napisao/la: i sad zanimljivo pitanje dolazi....za koga ces navijat u subotu???za koga srce kuca za club ili ipak fc bayern??il ce srce biti podijeljeno na dva dijela![]()
U ovim susretima uvijek gledam kojoj je ekipi potrebnije, tako da njima držim fige.
Sutra je i jednoj i drugoj ekipi pobjeda veoma bitna, ali pošto Club nema problema sa opstankom, sve karte bacam na Bayern-ovu pobjedu. Ne želim zamisliti još jednu sezonu u EL-i.
Recimo ovako, FCN jako dugo pratim, poznajem ih u dušu i imaju moje simpatije.
Ali Bayern se voli čovječe. I to kako.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Igra onako, prilicno blijeda. Rano postignut gol pa se moze opustenije igrati. Kraft imao jednu reakciju zbog koje je zasluzio samarcinu.
A sve se nisu citale lektire u srednjoj.
...jedno za ljubav, drugo za mrznju...L_blancos je napisao/la:Ne bi se Mesa Selimovic slozio s tim
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Kraft retard ! Jednom je debil imao srece ,drugi put nije ,previse se digao idiot nek ga je neko spustio na zemlju .Sada je pitanje da li ce bod izvuci debili
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao Krafta je.bem li mu nogu smotanu.
Je.bem i cijelu Schickeriu koja je protestovala zbog moguceg dolaska Neuera. Eto vam Kraft, pi.cke jedne.
Je.bem i cijelu Schickeriu koja je protestovala zbog moguceg dolaska Neuera. Eto vam Kraft, pi.cke jedne.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma jok, inace sam njegov veliki fan pa prepoznajem..JetSet_Hantraga je napisao/la:Igra onako, prilicno blijeda. Rano postignut gol pa se moze opustenije igrati. Kraft imao jednu reakciju zbog koje je zasluzio samarcinu.![]()
...jedno za ljubav, drugo za mrznju...L_blancos je napisao/la:Ne bi se Mesa Selimovic slozio s tim![]()
- suicidesquad
- Kontakt:
Hannover vodi 2:0 i kako stvari stoje, opet ćemo biti iza njih. Zbog ove greške Krafta bi mogli ostati bez LP. Sljedeću sezonu sigurno neće braniti. 100%! Ja bi volio da do kraja sezone Butt brani jer je sigurniji i iskusniji golman.
Ovaj Gomez okean s obale ne moze pogodit, a kamoli gol kad izadje sam pred golmana :S
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
bas je lijepo gledati kako tonete i kako vam LP izmice

INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5
A to znači dolazak Robbena u Milanamell 2 je napisao/la:bas je lijepo gledati kako tonete i kako vam LP izmice![]()
![]()
![]()
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Der_Bomber
- Kontakt:
2-5amell 2 je napisao/la:bas je lijepo gledati kako tonete i kako vam LP izmice![]()
![]()
![]()
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
robovi88 je napisao/la:A to znači dolazak Robbena u Milanamell 2 je napisao/la:bas je lijepo gledati kako tonete i kako vam LP izmice![]()
![]()
![]()
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos jedna nevolja. Robben poslije tekme dobi crveni karton.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
da ko što su i Pataamell 2 je napisao/la:robovi88 je napisao/la:A to znači dolazak Robbena u Milanamell 2 je napisao/la:bas je lijepo gledati kako tonete i kako vam LP izmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci "celo sa staklenim nogama" bi mogao doci u milano
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bas super,ima da ga nasi mesari (lucio,samuel,ranochia) pojedu na travi,onako u coporu
![]()
![]()
![]()
sry na Off Topicu
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Kao sto rece @omerbavarac "schickeriu" je bilo vazno nazvati UH LAZOVOM, ali sada ce ti isti traziti od UH da "odrjesi kesu" i dovede Neuera. Ima ona stara
"Ko o cemu k..... o postenju". Naravno ova cinjenica ne vazi za sve navijace Bayerna, a svima je poznato da u Bayernu ima najvise onih "schiki" navijaca.
Sljedece kolo igrate protiv Leverkusena gdje morate upisati pobjedu, a nasli ste crkvu gdje cete se moliti da Hannover skinete s trece pozicije.

"Ko o cemu k..... o postenju". Naravno ova cinjenica ne vazi za sve navijace Bayerna, a svima je poznato da u Bayernu ima najvise onih "schiki" navijaca.
Sljedece kolo igrate protiv Leverkusena gdje morate upisati pobjedu, a nasli ste crkvu gdje cete se moliti da Hannover skinete s trece pozicije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- roy_makaay
- Kontakt:
Tkzv. "navijaci" se protive pomoći 1860-ašima i dovođenju Neuera,a zaboli ih neka stvar šta igrači igraju bez volje,borbenosti i strasti.E pa onda gledat ćete Krafta na golu iduće sezone na super atraktivnim gostovanjima u Borisovu,a ne u Barceloni il Manchesteru.I ne znam koji je đavo Robbenu,sad kad je najpotrebniji zbog svoje gluposti bit će suspendovan.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
e to ni meni ne ulazi u glavu nikako....i nikad ti navijaci nisu protestovala protiv van gaala na primjer, a svako pametan moze skontat da smo na pola sezone dali holandjaninu otkaz sad bi se ravnopravno borili za titulu..u to sam sto posto uvjeren....mislim suvisno mi je vise objasnjavat sve ove stvari...skoro sam i prestao vise...cinjenica je da mi imamo super igrace (bar vecina), dvojicu -trojicu bi mozda samo nogirao....medjutim imamo igrace, al jos jednom se potvrdilo da nemamo tim...to je glavni zadatak heynckesa, da ekipi vrati samopouzdanje i da od tih igraca napravi tim....a ove sezone bi zalio za ligom prvaka zato sto znam koliki je potencijal u ekipi, onda kada smo 2007. otisli u kup uefa tad bar nismo imali neki tim, zato i jest poslije ekipa obnovljena totalno...zato bi sada žal za ligom prvaka stvarno bio veliki....a igraci isto kao da cine maksimum da to prokockaju.....a sad je i gomezova igra pala, e sad ima osnova da se on kritikuje jer danas je bio ocajan....forma mu je u padu....inace vecina igraca su danas pruzila blijedo izdanjeroy_makaay je napisao/la:Tkzv. "navijaci" se protive pomoći 1860-ašima i dovođenju Neuera,a zaboli ih neka stvar šta igrači igraju bez volje,borbenosti i strasti.E pa onda gledat ćete Krafta na golu iduće sezone na super atraktivnim gostovanjima u Borisovu,a ne u Barceloni il Manchesteru.I ne znam koji je đavo Robbenu,sad kad je najpotrebniji zbog svoje gluposti bit će suspendovan.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
[youtube][/youtube]
Postoje je li i dalje određeni bavarci koji vjeruju u Krafta mislim da ne,kad se samo sjetim natpisa na Allianz Areni e moji mentoli iz Šikerie...
ovaj kiks možda nas košta LP..ne ide mi u glavu zašto otkaz LvG-u mora čekati do kraja sezone pa čovjek nam upropasti sezonu jeb..im sve redom.. 
Postoje je li i dalje određeni bavarci koji vjeruju u Krafta mislim da ne,kad se samo sjetim natpisa na Allianz Areni e moji mentoli iz Šikerie...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad već sujemo, da malo i Gomezu ebem lepšu polovinu (osim ako nije istog spola).Omerbavarac je napisao/la:Jao Krafta je.bem li mu nogu smotanu.![]()
Tik prije Kraftovog blekauta ispušta kolosalnu priliku za 2:0, čime bi riješili partiju. Osim toga, imao je još 2-3 prilike gdje je reagovao....Gomez-ski.
Ekipa je prazna, ništa ne štima. Nema zalaganja, borbe, vjere, ma nema ničega.
Biće čudo (ako tako smijem nazvati) da izbore CL. Bez velikih problema i gubljenja živaca do zadnjeg kola, svakako.
Hajmo još malo raspalite po Kraftu. I kod njega je priimjetna nervoza i loše stanje u ekipi. Inače ne bi ono napravio. Kod golmana se svaka greška skupo plaća. Kraft će svoju platiti i ne vjerujem da će biti jedinica u narednoj sezoni.
A šta ćemo sa ovim ostalim "jediničarima"? Basti je očajan, fuj. Kroos u nedostatku kreativnosti maklja sve oko sebe, što li Bože? Da dokaže muškost?
Zašto Mullera vadi i ostavlja nesretnog Maria, koji u tandemu sa Mirom ne bi zaprijetio ni Vrbanjuši.
Vom Jäger zum Gejagten
@gero: slazem se da je gomeza trebao izvuc.....ja sam tog covjeka branio cesto, al tad s razlogom...ne znaci sad da povlacim ono sto sam rekao o njegovim kvalitetima, on ih ima...al nije mi jasno zasto sad gomez pada u rupu i nekako igra nonsalantno, izgubljeno....on ima slicnosti s podolskim, obojici se nesto cudno desava u glavi...danas je gomez zaista bio ocajan, ako kad treba kritikovat onda danas....kad je kraft u pitanju tu puno ne krivim krafta nego van gaala, van gaal nikad nije smio mijenjat golmana ove sezone...o tome sam govorio, da je to ucinilo ekipu nesigurnijom...kraftu je trebao po malo sansu davat...al velika je ludost u teskoj sezoni dati mladom golmanu priliku da se kali
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kad pogledaš sa strane, ono što ti govoriš ima smisla. Znaš da sam ja isto tako hvalio Butta i često ponavljao da svoj zadatak obavlja više nego dobro. Njegov odlazak ili kraj karijere se nazirao, tako da je valjalo eksperimentisati.effe_sa je napisao/la:kad je kraft u pitanju tu puno ne krivim krafta nego van gaala, van gaal nikad nije smio mijenjat golmana ove sezone...o tome sam govorio, da je to ucinilo ekipu nesigurnijom...kraftu je trebao po malo sansu davat...al velika je ludost u teskoj sezoni dati mladom golmanu priliku da se kali
E onda nastupa Gaalov šou, gdje i bez čega on ne može živjeti. Kada se na sva zvona najavljivao dolazak Neuera (za kojeg on vjerovatno nema baš dobro mišljenje, u suprotnom ne bi radio ovo) on sa svojim saradnicima (među kojima ima i vrhunskih trenera gomana) odlučuje da ponovo ide upravi u kapric i da da do znanja koliki je on "mag".
Možda bi i uspio u svojoj nakani, da se nije desio poraz od Dortmunda i ispadanje od Intera. On jednostavno živi od toga da promoviše nova imena, na koja će se kasnije qrčiti.
Čuj nešto, možda i griješim, ali ovo je samo moje viđenje situacije i nekakvo "opravdanje" zašto je mladi Kraft postavljen u nevakat.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.