SarajlijaTM je napisao/la:Upravo to,nesto se ne sjecam da je iko doveden i da je receno "pojacanje".Sve su to bili neki polovni igraci koji su bljesnuli sezonu dvije ili nisu nikako i neka otkrica totalnih anonimusa. Jel Nyema okarakterisan ko pojacanje,jel Zeba,da li je neko cuo ranije za Bekrica,Viscu,Urdinova...
Evo sad se sjetih,bilo je pojacanja,P.Stanceski,zao mi ga i dan danas kakvo je bio pojacanje,al na tome koliko propade kod nas...
Ljudi sve je ovo relativno,ovo je mlada ekipa,mogu odigrati tekmu fenomenalno,a vec sljedeci vikend da ih ne prepoznas,svi mi hocemo nesto,al nekad ne moze i to je to.Ja sam i dalje misljenja da je ove sezone plafon evropa i tome se i nadam
evo po nekim tadašnjim očekivanjima, ne po onome što znamo sada:
zeba jeste, čekali smo ga k'o ozeb'o sunce nakon bekrićevog odlaska kao dokazanog igrača sličnog profila. mada je po meni kad se sve sabere i oduzme bitno slabiji. 
bekrić je došao kao mladi anonimus iz srebrenika, u predzadnjoj čemernoj sezoni (tad je već imao nekih bljeskova), u zadnjoj je već bio nosilac igre, ali je stanje u klubu bilo takvo kakvo jeste, a kad se amar vratio najbolji igrač lige. nyema je došao kao totalni anonimus. od urdinova se očekivalo i više jer je imao 4 nastupa za A makedoniju a nepune 22 godine, ali to su očito bili nastupi tipa svrakinih. 
a stančeski jeste trebao biti pojačanje, jer je bio nosilac igre u borcu koji je godinu ranije bio bare-bare sa nama. ali jbg, jezikao amaru, a on to ne voli.