FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 16 mar 2016, 00:37

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:U jednoj stvari se slažemo, a to je da Ješić od večeras mora biti bivši. Nema tu puno pametovanja, nisi unaprijedio igru
Sarajeva, čak si je unazadio, ono što gledamo od derbija do danas je patnja. Doviđenja !
Što se tiče prozivanja Uprave, ostajem pri svom stavu, nisam za radikalne poteze. Uostalom, kao i većina navijača.
biće ješić sutra definitivno bivši

ali ko će ga naslijediti?

samo nemojte krunu k u r č i ć a
Moje zelje, Hurtic Janjos ili Jagodic, dosta je vise stranaca nekvalitetnih
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 mar 2016, 00:38

THEC je napisao/la:kojih bolan dvadesetak, pa nemoj ti nas praviti budalom, prvi ja sam bio na istoku i dobro sam cuo sta se skandira i koliko ljudi skandira, ovdje pojedinci navijaju ocito za upravu a ne za Sarajevo, pa vodite ih kuci
I ja evo kontam na kojoj sam ja tribini bio, kad vidim sta pise. :wtf:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 00:38

I da ode Jesic, da li ce nam to nesto promijeniti?
Otisao je Jarni, otisao je Kodro...

Svi u ovom istom periodu.
Govorili vam to ista?
Jesu li bas uvijek treneri krivi?
Hocemo li opet suspendovati par nebitnih igraca, pa ih pomilovati za desetak dana?

I da, zapadom se ORILO uprava napolje, Dino odlazi, Jesicu odlazi.
Nema potrebe da se govore neistine da su samo pojedinci to skandirali.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 16 mar 2016, 00:39

Ko placa ovog molotovoljeva da laze? :D Evo i ja licno svjedocim da je mozda bilo dvadeset ljudi sa citavog zapada koji NISU podrzali kako smjenu Jesica, tako i Uprave i Dine.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 mar 2016, 00:41

Evander je napisao/la:I da ode Jesic, da li ce nam to nesto promijeniti?
Otisao je Jarni, otisao je Kodro...

Svi u ovom istom periodu.
Govorili vam to ista?
Jesu li bas uvijek treneri krivi?
Hocemo li opet suspendovati par nebitnih igraca, pa ih pomilovati za desetak dana?

I da, zapadom se ORILO uprava napolje, Dino odlazi, Jesicu odlazi.
Nema potrebe da se govore neistine da su samo pojedinci to skandirali.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
naravno da nece i budala je onaj koji trazi samo smjenu trenera jer ako pogledamo unazad koliko je trenera proslo, a o igracima da ne pricam a niko odgovornost nije snosio za to, red je vise
Pyro is not a crime !

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 mar 2016, 00:41

THEC, joker, nema potrebe da se raspravljate sa puncem, on ce ic dotle dok vas ne ubjedi da uopste niste bili na utakmici.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 16 mar 2016, 00:41

@molotovljev
Jesu tebi dobri ovi potezi koje je pravio Dino od dolaska Ibrakovića pa na ovamo, a pobrojao sam ti ih gore...
Bil ti kao direktor neke firme morao odgovarati da si bacio u zrak, pocjepao gomilu para? (raskidi ugovora, Ibraković, Ješić i njegov raskid, pa raskidi s njegovim igracima koji ce vjerovatno usljediti, pa ja mislim da cemo bar milion baciti kad se sve ovo do ljeta zavrsi)
Da li je u talovima bio ne znam, da to znam ja bi ga licno trazio po gradu!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 mar 2016, 00:41

miky_hz je napisao/la:Onda brate imamo dva Istoka,Kovačević je dobio aplauz istoka istina skroman jel ga dosta raje nije ni skontalo jel je utakmica bila u toku.I on isto je pljeskao i digao ruke i pozdravio Istok .
Ma jeste to miky, dobio je aplauz, ja govorim za ovu grupicu psovača smještenih mislim prvi ili drugi ulaz do Sjevera nisam siguran,.
Primjetih da su se zbog Kovačevića zakačili tu sa nekim likovima... Uglavnom oni su bili najglasniji kada se uprava prozivala.
F.K.SARAJEVO

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 16 mar 2016, 00:43

Tesko je i mora se boljem cestitati.
Poruka je jasna sa Koseva veceras. Uprava netreba slusati pojedinacne navijace, ali veceras je cijeli stadion rekao jasno sta misli o Jesicu, i on jednostavno nema nikakve vise podrske.

Igrali smo dosta utakmica, negledljivih, uzimali nam bodove sugavo na Kosevu, ali nas odavno nije ovako neko nadigrao. Pitanje je sta uraditi. Ovo je de_javu. 21.aprila Kodro prosle godine. Jesic nece ni April docekati. Koga dovesti i sta uraditi? **** ce im biti u upravi skontati sta uraditi. Dzaba Jesicu sto je Tan stao iza njega. On nece vise imati nikakve uslove da radi normalno I mislim da ce sutra otici.
Balite za Musemicem a vec ste mu dva puta **** majku kolektivno. I on nam je priredio jos vecu blamazu protiv sipaca kad nije nikoga odredio da penal puca. Sa njim protiv drinovaca ispadosmo iz kupa, ali bilo je i sjajnih momenata Genk, titula itd.
Svakoga smo ispljuvali i popljuvali nakon 3 kiksa.
Nekada moramo imati strpljenja, ali nazalost ovaj trenutni je odsvirao svoje, ruku na srce zasluzeno.
Nisam pametan, al **** je biti sef kod nas, a izgleda i pred upravom su neki **** dani.
Na Hajr.
Numquam Desistemus!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 mar 2016, 00:45

Po meni Dini hvala za sve,ali vrijeme je da ide jer sto duze ostane sve ce veci gnjev nakupiti na sebe
Samo Sarajevo

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 mar 2016, 00:46

dvije strane istoka odavno postoje

sjećam se bilbije, jedvi svršavaju na njegov ulazak, a drugi mu se prisjećaju uže i šire famelije

tako da, bilo šta da ste čuli, moguće je :)

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 16 mar 2016, 00:48

Jbg. Ne mogu vjerovati sta citam. A ne znam kako moze neko napisati da je 20-30 ljudi sa istoka skandiralo i za upravu i Jesica i Dinu, kad je 90% istoka to skandiralo. Pa orilo se sve jbt.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2016, 00:49

Zamisli kako je nekom ozbiljnom treneru kad mu nas klub ponudi posao,i vidi kako svakih 10 kola mijenjamo trenera,ko bi ozbiljan realno dopustio sebi tako mrlju neku u karijeri.Zato se htijeli iili ne moramo okrenuti domaćim trenerima,a to je na kraju krajeva i najbolja opcija na ove sa strane smo se opekli za sva vremena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 mar 2016, 00:49

puno vishe je ova uprava uradila dobrog nego losheg po mom skromnom sudu,bilo je delegatluka sa njihove strane dosta ali nisam za smjenu,iskreno potajno sam prizheljkiv"o pobjedu slobode jer u sluchaju prolaska lishtica i skretnichari bi nas uneredili samo tako,propala je sezona jbg a,nije ni prva ni zadnja,hvatajmo se tribine i manje pametujmo

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 mar 2016, 00:50

SiouxLukavac je napisao/la:THEC, joker, nema potrebe da se raspravljate sa puncem, on ce ic dotle dok vas ne ubjedi da uopste niste bili na utakmici.
Zar treba da ti ponavljam da kršiš pravila foruma. Hodaš od teme do teme i pljuješ po FK Sarajevo. Na opšte diskusije pa piši.
F.K.SARAJEVO

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 mar 2016, 00:51

nukleusmember je napisao/la:puno vishe je ova uprava uradila dobrog nego losheg po mom skromnom sudu,bilo je delegatluka sa njihove strane dosta ali nisam za smjenu,iskreno potajno sam prizheljkiv"o pobjedu slobode jer u sluchaju prolaska lishtica i skretnichari bi nas uneredili samo tako,propala je sezona jbg a,nije ni prva ni zadnja,hvatajmo se tribine i manje pametujmo

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nesto me bash iritirash sa ovim sh ali realan i dosta dobar komentar :thumbup: :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2016, 00:51

BTX je napisao/la:sretan rodjendad morteme, **** rezultat, sebi si sam najbitniji ;)! zelim ti sve najbolje jer si ti jedan od rijetkih ljudi koji jos zive ovdje a da su ovakve ljudine...sve najbolje jos jednom!
Hvala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 mar 2016, 00:53

al ljudi sta cemo ako Tan kaze da je zadovoljan radom uprave ,odnosno da je zadovoljan radom kluba :crazy: :crazy: :crazy: :?: :?: :?: :?:

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 16 mar 2016, 00:53

miky_hz je napisao/la:Zamisli kako je nekom ozbiljnom treneru kad mu nas klub ponudi posao,i vidi kako svakih 10 kola mijenjamo trenera,ko bi ozbiljan realno dopustio sebi tako mrlju neku u karijeri.Zato se htijeli iili ne moramo okrenuti domaćim trenerima,a to je na kraju krajeva i najbolja opcija na ove sa strane smo se opekli za sva vremena
Ja ne znam da li cu moci više na Koševo otici ako nam dodje ovako strani trener, koji veze s ligom nema, terenima, atmosferom itd.
Do ljeta Hurtića ili nekoga vec, od ljeta Petrovića iz Radnika ili nekog ko ima našu ligu u malom prstu.
Naravno sve ovo ce se vrtiti u krug ako ova uprava ostane u istom sastavu. Pa ne moze više ovako...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 mar 2016, 00:54

MortemHz je napisao/la:
BTX je napisao/la:sretan rodjendad morteme, **** rezultat, sebi si sam najbitniji ;)! zelim ti sve najbolje jer si ti jedan od rijetkih ljudi koji jos zive ovdje a da su ovakve ljudine...sve najbolje jos jednom!
Hvala
Vidim avatar i kontam onaj @NK Mramor uletio na temu, a ono i ti popusio ko i ja sa klađenjem. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Venom i 65 gostiju.