Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Jao sto naruzi covjek komsinice
sve im mozes dirati ali reci da su kupili, e to.....
sretno olimpiku sutra, trebace vam, znate sa kim sve imate posla 
-
herbion je napisao/la:Gracic je nesto napravio za razliku od vaseg Zuje,da je isti kod vas u zvijezde bi ga okivali,uradio je puno a sto mi sarajlije nikoga ne cijenimo je nas problem i zato nas niko ne moze van naseg grada.nikad_izvini je napisao/la:Mudro zboriš, neka pobijedi klub čiji predsjednik ne navija za taj klub i koji bi neke svoje osvete da prebija preko leđa navijača Želje. Neka pobijedi fudbal i oni za koje se fudbal igra tj. Gracić i slični muKad malo bolje razmislim, kada pomislim na Gracića shavim da je on zapravo bit fudbala ili se samo tako ponaša
![]()
ps od navedenih Ješe spreman i možda, mada sumnjam, Subašić bi imali mjesta u Željinih startnih 11 ;
ps uze mi čovjek slova iz tastature
Gracic vam je mnogo vise pomogao nego sto znate,mislim da je na dobrom putu da nesto uradi sa Olimpikom.Njemu kapa do poda a klub se razvija veoma brzo.
Gracic napravio sta ?
Zujo uz osima osvojio titulu
Ovo je Vaš konačni odgovor?herbion je napisao/la:Dva puta prijatelju uciniti na isti nacin da osvojis prvenstvo veoma tesko,nema puno naivnih bar ne u PL.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- nikad_izvini
- Kontakt:
@Ups, ispade mi dijete. Jel ti zvuči poznato. Jesu li ti pričali o tome
Odlika njanja jeste da se vade na "više sile" koje su se urotile protiv njih. Poznato je da samo ograničene osobe za sve svoje probleme okrivljuju druge
@herbion
Žujo baš nije reprezentativan primjer, nije baš ideal da se s njim neko poredi, barem što se mene tiče.
Gracića, koji se ponaša kako se ponaša u Olimpiku, smjenjuje trenere, tjera igrače i tako mnogo puta u sezoni, vodi lične ratove preko drugih, ne bih volio u Želji. Takvog ne bih.
@herbion
Žujo baš nije reprezentativan primjer, nije baš ideal da se s njim neko poredi, barem što se mene tiče.
Gracića, koji se ponaša kako se ponaša u Olimpiku, smjenjuje trenere, tjera igrače i tako mnogo puta u sezoni, vodi lične ratove preko drugih, ne bih volio u Želji. Takvog ne bih.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Najaktivniji/a u temi:UPS je napisao/la:Jao sto naruzi covjek komsinice![]()
![]()
sve im mozes dirati ali reci da su kupili, e to.....
![]()
sretno olimpiku sutra, trebace vam, znate sa kim sve imate posla
FK Željezničar
Idi računaj posjetu ŽELJE, šta ćeš na Olimpikovoj temi? A ja, igraju protiv ŽELJE!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ja se izvinjavam, ali ti se predstavljaš kao neki stariji čovjek, a pišeš ovakve postove. Hajde se dešifruj za nas ostale. Na koliko si tema ostavio slične postove u bojama raznih klubova? Na ŽELJINOJ sigurno jesi. U čemu je fazon, navijaš za sve klubove svijeta?cole-ch je napisao/la:Klecaju kolena, dolaze Vukovi za Otoke!!!
Gazi Olimpice, samo gazi!!!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Tebe i ostale treba da boli dzoni, ko sam ja i za koga navijam, kako pisem i odakle dolazim. Ostavi meni pravo da ja tumacim postove na svoj nacin, a ti idi tumaci piletu i ostalim kokama, mene zaobidji u sirem radijusu.nikad_izvini je napisao/la:Meni se čini da si ti malo previše opterećen nekim stvarima. Po meni, pogrešno si to protumačio. Možda i nisi, @pile će to objasniti. Uglavnom, ako nisi klon tog nekakvog @pabiza, onda si četvrti navijač Olimpika![]()
Lijepo, skupljate se![]()
Ne uzimaj sve k srcu, škodi.
Pozdrav
Ipak ti iskreno hvala sto si se potrudio da mi objasnis neke stvari, mada nije trebalo.
U nastavku komunikacije pazi da ti ne kloniram neki zenski rod iz blize familije. Obrati paznju na svoj vokabular, jer ja ako te napusim, dimices se dobro...
Ne uzimaj sve ovo k`srcu, skodi!
S postovanjem
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 04 avg 2010, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.
Objektivna iranska publikaŽeljovac je napisao/la:Ja se izvinjavam, ali ti se predstavljaš kao neki stariji čovjek, a pišeš ovakve postove. Hajde se dešifruj za nas ostale. Na koliko si tema ostavio slične postove u bojama raznih klubova? Na ŽELJINOJ sigurno jesi. U čemu je fazon, navijaš za sve klubove svijeta?cole-ch je napisao/la:Klecaju kolena, dolaze Vukovi za Otoke!!!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Princezo na zrnu graška, mnogo mi se lako vrijeđaš, da nisi (ne)je.bica.ba kakvacole-ch je napisao/la:Tebe i ostale treba da boli dzoni, ko sam ja i za koga navijam, kako pisem i odakle dolazim. Ostavi meni da ja tumacim na svoj nacin, a ti idi tumaci piletu i ostalim kokama, mene zaobidji u sirem radijusu.nikad_izvini je napisao/la:Meni se čini da si ti malo previše opterećen nekim stvarima. Po meni, pogrešno si to protumačio. Možda i nisi, @pile će to objasniti. Uglavnom, ako nisi klon tog nekakvog @pabiza, onda si četvrti navijač Olimpika![]()
Pozdrav
U nastavku komunikacije pazi da ti ne kloniram neki zenski rod iz blize familije. Obrati paznju na svoj vokabular, jer ja ako te napusim, dimices se dobro...
S postovanjem
Baš pitah ženski dio familije, znaš šta mi rekoše. Ne kloniraju se sa papcima. Naime, rekle su mi da im smetaju priglavci koje nosite i brabonjci koji ostaju za vama.
Što se tiče dima, ne konzumiram, samo teže narkotike
Pozdrav ugroženi, ne daj se Ines, ne daj se genracijo
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
al' vise na ovoj temi, spopala prpa bezbeli
a mozda pokusavaju zicati karte za sutra 
Eki UPS prigovara nekom za boravak na "tuđoj" temi. Ovaj forum je prejak! Pun slučajeva!UPS je napisao/la:al' vise na ovoj temi, spopala prpa bezbelia mozda pokusavaju zicati karte za sutra
Visca el Višća!
Visca el Višća!
hajde ba, ne sekiraj te se, sredice herbion jeftino karata za sutra
ne bi valjalo da vas dodje malo, valja ljudima poplacati troskove 
Kako si dojmio da ja za nekoga navijam, ili kako ti rece: "za sve klubove svijeta"...Na osnovu cega?!Željovac je napisao/la:Ja se izvinjavam, ali ti se predstavljaš kao neki stariji čovjek, a pišeš ovakve postove. Hajde se dešifruj za nas ostale. Na koliko si tema ostavio slične postove u bojama raznih klubova? Na ŽELJINOJ sigurno jesi. U čemu je fazon, navijaš za sve klubove svijeta?cole-ch je napisao/la:Klecaju kolena, dolaze Vukovi za Otoke!!!
Dobro star bas nisam, stariji od velike vecine jesam. Za BH klubove "navijam" kao i za engleske klubove, srcu mi prirasta onaj koji je u datom trenutku najinteresantniji. Zeljo mi je intersantan zbog Manijaka i prijasnjih uspeha i Velez radi Red Army + 2 kupa Yu, a na Sarajevo gledam sa nostalgijom na Yu vremena. Od prosle godine mi je i Olimpik sa njegovom agilnom upravom zanimljiv...
Ja u biti i ne navijam vise, navijao sam do kasnih 90tih, a od tada samo pratim.
Inace navijao sam za Zvezdu, bio sam Delija...
Ja postove pisem u skladu vremena i potrebe. Ne bih rekao da su bas kako ti rece. "ovakvi!" Gazi Olimpice datira iz prvog dela prosle sezone i tu nema niceg neozbiljnog, svi znate da su druge okolnosti u BH fudbalu da bi Olimpik vec prve sezone igrao u evropi.
A zasto nema publike i koliko ima, kada ce ispasti, da li se treba ukinuti, koliko im je godisnja karta, da li je DJL ili..., ko "navija" za Olimpik i druge fore.., za sve to su najmanje merodavni ljudi koji su deklarisani i odani jednom klubu, u vasem slucaju manijaci i horde (naravno ne svi).
Vi bi kao i ja, na temi Olimpik trebali raspravljati o Olimpiku kao sportskom kolektivu, vasem ljutom protivniku, ali nikako kao neprijatelju i opasnost. A dobar deo vas to radi, cisti smece iz komsijskog dvorista...
ovo je prvo bivsa pitarska pa tek onda placenicka pricaherbion je napisao/la:Iskreno bez zlobe nema nijedan promil sanse.Amara smatram ubjedljivo najjacim ne samo trenerom vec poznavaocem fudbala u BIH a od igraca sem Visce ja ne vidim kvalitetu,Sehi je karijera upitna a drugo nezanimljivo.Od Zelje se ocekivalo daleko pametnije da ce krenuti u ovo prvenstvo ali...
Dva puta prijatelju uciniti na isti nacin da osvojis prvenstvo veoma tesko,nema puno naivnih bar ne u PL.
Paklena atmosfera 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
čovjek te fino upozorio za trolovanje, a ti mu udario po familiji.cole-ch je napisao/la:Tebe i ostale treba da boli dzoni, ko sam ja i za koga navijam, kako pisem i odakle dolazim. Ostavi meni pravo da ja tumacim postove na svoj nacin, a ti idi tumaci piletu i ostalim kokama, mene zaobidji u sirem radijusu.nikad_izvini je napisao/la:Meni se čini da si ti malo previše opterećen nekim stvarima. Po meni, pogrešno si to protumačio. Možda i nisi, @pile će to objasniti. Uglavnom, ako nisi klon tog nekakvog @pabiza, onda si četvrti navijač Olimpika![]()
Pozdrav
Ipak ti iskreno hvala sto si se potrudio da mi objasnis neke stvari, mada nije trebalo.
S postovanjem
pauziraj dan i kad se vratiš, molim te nemoj stavljati trolovoske navijačke postove u svim bojama na svim temama.
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Gazi Olimpice, samo gazi!!![/quote]
Ja se izvinjavam, ali ti se predstavljaš kao neki stariji čovjek, a pišeš ovakve postove. Hajde se dešifruj za nas ostale. Na koliko si tema ostavio slične postove u bojama raznih klubova? Na ŽELJINOJ sigurno jesi. U čemu je fazon, navijaš za sve klubove svijeta?[/quote]
Kako si dojmio da ja za nekoga navijam, ili kako ti rece: "za sve klubove svijeta"...Na osnovu cega?!
Dobro star bas nisam, stariji od velike vecine jesam. Za BH klubove "navijam" kao i za engleske klubove, srcu mi prirasta onaj koji je u datom trenutku najinteresantniji. Zeljo mi je intersantan zbog Manijaka i prijasnjih uspeha i Velez radi Red Army + 2 kupa Yu, a na Sarajevo gledam sa nostalgijom na Yu vremena. Od prosle godine mi je i Olimpik sa njegovom agilnom upravom zanimljiv...
Ja u biti i ne navijam vise, navijao sam do kasnih 90tih, a od tada samo pratim.
Ja postove pisem u skladu vremena i potrebe. Ne bih rekao da su bas kako ti rece. "ovakvi!" Gazi Olimpice datira iz prvog dela prosle sezone i tu nema niceg neozbiljnog, svi znate da su druge okolnosti u BH fudbalu da bi Olimpik vec prve sezone igrao u evropi.
A zasto nema publike i koliko ima, kada ce ispasti, da li se treba ukinuti, koliko im je godisnja karta, da li je DJL ili..., ko "navija" za Olimpik i druge fore.., za sve to su najmanje merodavni ljudi koji su deklarisani i odani jednom klubu, u vasem slucaju manijaci i horde (naravno ne svi).
Vi bi kao i ja, na temi Olimpik trebali raspravljati o Olimpiku kao sportskom kolektivu, vasem ljutom protivniku, ali nikako kao neprijatelju i opasnost. A dobar deo vas to radi, cisti smece iz komsijskog dvorista...[/quote]
cole-ch@;Jaj,što si ti ters čovjek!Stani malo,ako ti nije dobro klepi jedan "apaurin",nemoj se istresati na druge,jer postaješ bezobrazan
!Nije u redu radi Olimpika,da spominješ ljudima ženski rod i sl.Ako si "bio"gaylija,ups sorry delija,nisi uhvatio Boga za damu.Evo,danas Vas je četvorica "vukova",sutra aBd pet i do kraja polusezone more bit bidne Vas više od navijača Drine!Pozdrav cole,munjo nebeska. 
Ja se izvinjavam, ali ti se predstavljaš kao neki stariji čovjek, a pišeš ovakve postove. Hajde se dešifruj za nas ostale. Na koliko si tema ostavio slične postove u bojama raznih klubova? Na ŽELJINOJ sigurno jesi. U čemu je fazon, navijaš za sve klubove svijeta?[/quote]
Kako si dojmio da ja za nekoga navijam, ili kako ti rece: "za sve klubove svijeta"...Na osnovu cega?!
Vi bi kao i ja, na temi Olimpik trebali raspravljati o Olimpiku kao sportskom kolektivu, vasem ljutom protivniku, ali nikako kao neprijatelju i opasnost. A dobar deo vas to radi, cisti smece iz komsijskog dvorista...[/quote]
cole-ch@;Jaj,što si ti ters čovjek!Stani malo,ako ti nije dobro klepi jedan "apaurin",nemoj se istresati na druge,jer postaješ bezobrazan
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Svaka čast admine!
Ma znao sam od prvog dana da navija za Zvezdu. Klasika.
Interesuje me ovo. Vidim u Olimpiku se dovode stranci nemilice. Da li kod nas postoji neko ograničenje vezano za broj stranaca na terenu?
Interesuje me ovo. Vidim u Olimpiku se dovode stranci nemilice. Da li kod nas postoji neko ograničenje vezano za broj stranaca na terenu?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Mislim da je osam stranaca plafon.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.