Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Ogi je prije svega skontao da ga fb ni u Obarsku nece odvesti.
I naravno da je bitan u repci. Jer kad je u formi, podjednako dobro moze odigrati i na desnom beku a i na stoperu.
U zavisnosti od potrebe.
I naravno da je bitan u repci. Jer kad je u formi, podjednako dobro moze odigrati i na desnom beku a i na stoperu.
U zavisnosti od potrebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Vranješ je dosta solidno odigrao. Većina ga je pljuvala zato što je je uvršten u prvu postavu umjesto Bičakčića. Ali budimo realni, (na stranu klub) kada je Bičakčić zadnji put odigrao dobro u reprezentaciji ??
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Drago mi je da je Meša skontao da je Vranješ pravi izbor na stoperskoj poziciji zbog svoje brzine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sa obzirom na desne bekove u našoj reprezentaciji.. to jest na formu Mujdže i (ne)kvalitet Vršajevića, potreban nam je itekako.harishp je napisao/la:Ogi je prije svega skontao da ga fb ni u Obarsku nece odvesti.
U zavisnosti od potrebe.
+ igra u solidnoj ligi, standardan je i po meni Ogi osim što ga je Samaras izvrn'o, nema nekih većih greški.
To je to. Spahi treba partner koji je brz. Ogi to jest. Igra standardno, nema problema. Protiv Belgije mozda bolje da Bicakcic igra, jer tada cemo nisko stajat svakako.povratakotpisanih je napisao/la:Drago mi je da je Meša skontao da je Vranješ pravi izbor na stoperskoj poziciji zbog svoje brzine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bicakcic bi mogo makar umjesto Mujdze na beku jer glupo je igraca koji igra u BL ostavit na klupi,a drzati igraca iz Turske i Mujdzu koji sjedi na klupi Frajburga..
- Principatus
- Kontakt:
Mujdza sa Freiburgove klupe je bolji bek od Bicakcica. Bicakcic je stoper i to je to, on je prespor za beka. Vranjes moze ici da desnog beka jer je brz, Bico na stopera, ne naopacke.
Za Vranjesa se stvarno nadam da ce naci tu neku konstantu u svojoj karijeri.
Za Vranjesa se stvarno nadam da ce naci tu neku konstantu u svojoj karijeri.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Drago mi je sto je poceo da igra redovno i drago mi je kad igra u repci.
Najvise bi volio da zaigra u nekom klubu BPL-a, eto ako ne moze kod brata u Everton, neka ide u neki drugi klub
Sretno Ogi i pametno samo, trebas nam u repci!

Najvise bi volio da zaigra u nekom klubu BPL-a, eto ako ne moze kod brata u Everton, neka ide u neki drugi klub

Sretno Ogi i pametno samo, trebas nam u repci!

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Znaš zašto sam to pomeno kad je Bico debitovao ono protiv Amerike na Kosevu odlicno je odigrao na beku zato sam mislio,al svejedno po meni i Bicakcic i Vranjes ako igraju konstantno u klubovima trebaju biti unutra prvih 11 rep. jer Mujdza protiv Andore vidjelo se da ne igra u odnosu na Zukanovića naprimjer i nema missla forsirat igrača sa klupe..Principatus je napisao/la:Mujdza sa Freiburgove klupe je bolji bek od Bicakcica. Bicakcic je stoper i to je to, on je prespor za beka. Vranjes moze ici da desnog beka jer je brz, Bico na stopera, ne naopacke.
Ogi danas nakon 20 minuta izašao iz igre zbog povrede, nadam se da nije ništa preozbiljno.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Bicakcic, kao standardni igrac solidnog bundesligasa losiji od igraca koji mjesecima nije mogao naci bilo kakav klub
Vranjes moze jedino na desnog beka u ozbiljnijim utakmicama nece ga nigdje biti na poziciji centralnog, nesto slicno kao protiv Samarasa.

Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
- Nerminovic
- Kontakt:

Momcina u ekipi mjeseca. A i Zec.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
cicinho 
aferim za vranjesa

aferim za vranjesa

- adriano_leite
- Kontakt:
Nakon silnog pljuvanja, neki ljudi zagotivili Ogija, neka neka, fino.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Vjetar je kriv. Uvijek mijenja pravac.adriano_leite je napisao/la:Nakon silnog pljuvanja, neki ljudi zagotivili Ogija, neka neka, fino.
Bravo, Ogi!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jel se Ogi oporavio? Vidim zadnje dvije ga nema u sastavu?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Vranjes od prve minute protiv Besiktasa, trenutno je 1:1.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.