SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Evo nešto.Praktično dobiješ Smitha i Batuma za LeBrona.Ostali su nebitni 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jel to lebron na prodaju
Brate, svi osim Lebrona, Mela i Feltona mogu tradeovatiLBJ MVP je napisao/la:Evo nešto.Praktično dobiješ Smitha i Batuma za LeBrona.Ostali su nebitni
Ja baš nemam sreće s tradeovima. Prvo taj trade s @LBJom pa onda me @dema shebe, dadoh mu Monroea za Matthewsa, a Thorntona sam svakako bacio, a onda me izlevati i @T-mac, dam mu Chandlera za Turnera.
Monroe poslije trade proradio samo tako, dakle all-star brojevi.
Čim sam tradeovo Chandlera čovjek back-to-back 20 skokova
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
dema, prihvati trade
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
I pored svega care imas najbolju ekipu, eto de mi daj teague-a i reci koga bi htjeo, dat cu ti i malo boljeg igraca da poravnamo trade Turner-ChandlerCarlo je napisao/la:Brate, svi osim Lebrona, Mela i Feltona mogu tradeovatiLBJ MVP je napisao/la:Evo nešto.Praktično dobiješ Smitha i Batuma za LeBrona.Ostali su nebitni![]()
![]()
Ja baš nemam sreće s tradeovima. Prvo taj trade s @LBJom pa onda me @dema shebe, dadoh mu Monroea za Matthewsa, a Thorntona sam svakako bacio, a onda me izlevati i @T-mac, dam mu Chandlera za Turnera.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne znam da li ti odgovara ovaj trade, ali si u 5 kategorija u plusu.Tracy3McGrady je napisao/la:I pored svega care imas najbolju ekipu, eto de mi daj teague-a i reci koga bi htjeo, dat cu ti i malo boljeg igraca da poravnamo trade Turner-ChandlerCarlo je napisao/la:Brate, svi osim Lebrona, Mela i Feltona mogu tradeovatiLBJ MVP je napisao/la:Evo nešto.Praktično dobiješ Smitha i Batuma za LeBrona.Ostali su nebitni![]()
![]()
Asistencije +21
Poeni +7
Trice +2
Steals +3
Skokovi -19
Blokade -8
To -3
Procenti su tu negdje (FG -0.08, FT +0.07)
Ako hoćeš mogu ti dodati i Gordona, sigurno je bolji od Hamiltona.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
[quote="Carlo"][/quote]
Koji si ti kralj yebote, pa ganjam Ibaku cijelu sezonu, da sam Andersona i Gay za njega i sad da ga tebi dam za Teague-a
Ja sam mislio na nesto osrednje yebo ga ti, znas da sam ti rekao da ganjam FT, nebi bilo lose da u tom pravcu nesto predlozis.
Koji si ti kralj yebote, pa ganjam Ibaku cijelu sezonu, da sam Andersona i Gay za njega i sad da ga tebi dam za Teague-a
Ja sam mislio na nesto osrednje yebo ga ti, znas da sam ti rekao da ganjam FT, nebi bilo lose da u tom pravcu nesto predlozis.
T-Mače Ridnour,Smith i JJ za Randolpha,Jamala i povrijeđenog Rosea.Bolje nećeš nigdje proći.Da ili ne?
@Carlo šta da uradim da dobijem Brona
@Carlo šta da uradim da dobijem Brona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ok brate, ja predložio šta se ljutišTracy3McGrady je napisao/la:Koji si ti kralj yebote, pa ganjam Ibaku cijelu sezonu, da sam Andersona i Gay za njega i sad da ga tebi dam za Teague-aCarlo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
@LBJ, Lebron je pored Duncana i Duranta najbolji na fantasyju, ne daje mi se
Dam ti Duncana za BronaCarlo je napisao/la:Ok brate, ja predložio šta se ljutišTracy3McGrady je napisao/la:Koji si ti kralj yebote, pa ganjam Ibaku cijelu sezonu, da sam Andersona i Gay za njega i sad da ga tebi dam za Teague-aCarlo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ja sam mislio na nesto osrednje yebo ga ti, znas da sam ti rekao da ganjam FT, nebi bilo lose da u tom pravcu nesto predlozis.Sad ću vidjeti nešto hajd
@LBJ, Lebron je pored Duncana i Duranta najbolji na fantasyju, ne daje mi se
sad mi se i Redick povredio,sta trazis za Lebrona
Lebron nije za trade nego šta ti tražiš za Jeffersonadema je napisao/la:sad mi se i Redick povredio,sta trazis za Lebrona
lebrona hehe,ne znam ostali me ne zanimajuCarlo je napisao/la:Lebron nije za trade nego šta ti tražiš za Jeffersonadema je napisao/la:sad mi se i Redick povredio,sta trazis za Lebrona
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bolje od ove trojice mi i ne treba careLBJ MVP je napisao/la:T-Mače Ridnour,Smith i JJ za Randolpha,Jamala i povrijeđenog Rosea.Bolje nećeš nigdje proći.Da ili ne?![]()
Landry mi sinoć najkorisniji bio 
Rekoh ti ja da će se vrtiti oko 12 poena i 6 skokova, još 4-5 FG, 4-4 FTLBJ MVP je napisao/la:Landry mi sinoć najkorisniji bio
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Webstera uzmem sa FA liste i lik gadja u 2 tekme 10 trica a sut preko 50%

treba mi jedan SF pa eto nudite nesta,mozda se i dogovorimo,moze i jedan dobar SF za 2 moja igraca
povrede me stigle,al eto igram protiv covjeka koji nije aktivan
Hoćeš li Mettu?dema je napisao/la:treba mi jedan SF pa eto nudite nesta,mozda se i dogovorimo,moze i jedan dobar SF za 2 moja igraca
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Wallace, Anderson ili Miles?dema je napisao/la:treba mi jedan SF pa eto nudite nesta,mozda se i dogovorimo,moze i jedan dobar SF za 2 moja igraca
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.