FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 21 okt 2014, 17:05

Pročitao sam na njihovoj temi da im ne igraju sutra Wagner i Zakarić.

Ja sam uz ovu ekipu i nadam se da će naći snage da prođemo sutra

Ooooooooooo samo Željoooooooooooooo :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 okt 2014, 17:34

fczeljo je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Mogli su kako jos skuplje karte stavit... umjesto da stave besplatan ulaz ili ako nista simbolicne neke cijene oni ovako, zato im sutra s obzirom na vrijeme, termin i san rezultat iz prve tekme nece bit ni 500 ljudi.
fino bi bilo da nas iz kluba obavijeste da ne žele navijače na utakmicama. da se ni mi ne peglamo niti da oni troše na obezbjeđenje. nek fino zatvore kapije i gotovo.

gledaćemo na tv ili slušati na radiju.
Ne znam sta se nervirate bez veze, kada ce jedva biti 1.000 ljudi...

Mislim da cijene karata na 1.000 bolesnika koji bi dosli da ne znam sta je, nemaju nikakvog uticaja..

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 21 okt 2014, 17:36

FOTO: Plavi odradili posljednji trening pred Široki; Kjosevski najavljuje borbu

http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-odra ... rbu/12159/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 21 okt 2014, 17:42

Sutra ako bog da, 3-0 za nas :)

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 okt 2014, 18:09

Pa hoće biti jedva 1.000 zbog nesposbnosti ljudi u klubu. Sutrašnje karte za jug nisu smjele biti nikako više od 3KM.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 okt 2014, 18:24

Hoće li tko raditi prijenos sutra tipa hercegovina.live što radi kod nas ? Šta je sa Željo tv jeli to funkcionira ?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 21 okt 2014, 18:32

" onclick="window.open(this.href);return false;
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 okt 2014, 18:42

94 vezane domaće utakmice nisam propustio , a za sutrasnju sam u velikoj dilemi. Nije to meni zbog marke dvije,vec zbog pokazivanja imalo respekta prema navijacima. Put u Tuzlu 20km, Banja Luku 30,Bijeljina u subotu 30, da ne govorim za ostalo već samo ovo u bliskoj prošlosti / budućnosti, da ne pokazu nimalo postovanja, makar da bude s kartom od Velezom dzabe ulaz il slicno. Otjerajte ovo malo ljudi moji indijanci..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 okt 2014, 18:54

nisi, ti samo misliš da si u dilemi.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 21 okt 2014, 19:20

Adžem: Nismo se predali, biće promjena u sastavu

Ekipa Željezničara sutra će na svojoj Grbavici odmjeriti snage sa Širokim Brijegom u okviru revanš meča osmine finala Kupa BiH.
Široki Brijeg je u prvom meču slavio pobjedu od 2:0 tako da će igrači Željezničara sutra imati težak zadatak. Trener Plavih Admir Adžem, u izjavi za naš portal kaže kako je pred njegovom ekipom težak zadatak protiv kvalitetnog protivnika ali da će se boriti do posljednjeg trenutka meča za prolazak u naredni krug.

''Sigurno je da nas očekuje težak meč. Imamo dva gola zaostatka, protiv jako kvalitetnog protivnika. Znamo šta nas očekuje, nismo se predali i učinićemo sve da prođemo dalje. Jedan gol mijenja sve posebno ako bude u ranoj fazi meča. Vjerujem u ovu ekipu i siguran sam da će momci dati maksimum za prolazak dalje''.

Trener najtrofejnijeg kluba u BiH najavio je promjene u sastavu u odnosu na meč sa Veležom koji su Plavi u nedjelju dobili sa 1:0. Adžem nije želio otkriti ko će dobiti priliku u sutrašnjem meču. Jedino je izvjesno da kapiten Plavih Josip Kvesić zbog povrede neće biti u konkurenciji za ovaj meč.

''Josip Kvesić zbog povrede sigurno neće nastupiti u sutrašnjem meču. Iako je riječ o lakšoj povredi ne želimo ništa rizikovati tako da smo Josipa izostavili za sutrašnju utakmicu. Ono što je sigurno jeste da će biti promjena u sastavu u odnosu na meč sa Veležom. Pružićemo priliku nekim igračima koji su imali manju minutažu u dosadašnjem dijelu sezone, da pokažu šta znaju'' izjavio je šef stručnog štaba Željezničara Admir Adžem.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 okt 2014, 20:00

" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 okt 2014, 20:18

@chwilla kad sam gledo bosnu,branitelja i sl. znam da cu i ovo. Ovaj potez nek im ide na dusu :thumbup:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 21 okt 2014, 20:38

Sutra ocekujem par izmjena,gdje bi Nuspahic i Basa mogli dobit sansu. Nadam se da ce momci odigrati dobru tekmu i pokusati nadoknaditi zaostatak od 2 gola.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 21 okt 2014, 20:49

Minjore je napisao/la:94 vezane domaće utakmice nisam propustio , a za sutrasnju sam u velikoj dilemi. Nije to meni zbog marke dvije,vec zbog pokazivanja imalo respekta prema navijacima. Put u Tuzlu 20km, Banja Luku 30,Bijeljina u subotu 30, da ne govorim za ostalo već samo ovo u bliskoj prošlosti / budućnosti, da ne pokazu nimalo postovanja, makar da bude s kartom od Velezom dzabe ulaz il slicno. Otjerajte ovo malo ljudi moji indijanci..
:salut:
Manijaci Zeljini

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 21 okt 2014, 21:17

ultrassa1921 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:94 vezane domaće utakmice nisam propustio , a za sutrasnju sam u velikoj dilemi. Nije to meni zbog marke dvije,vec zbog pokazivanja imalo respekta prema navijacima. Put u Tuzlu 20km, Banja Luku 30,Bijeljina u subotu 30, da ne govorim za ostalo već samo ovo u bliskoj prošlosti / budućnosti, da ne pokazu nimalo postovanja, makar da bude s kartom od Velezom dzabe ulaz il slicno. Otjerajte ovo malo ljudi moji indijanci..
:salut:

Sve to tvoje drug stoji al besparica je velika a klub se nada da će protiv ovih "atraktivni" zaraditi koju marku više
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 okt 2014, 21:29

Sta se imaju nadati pored termina takvog kakav je i rezultata kakav imamo ? Meni nije problem hvala Bogu ni otici na utakmicu ni dati 4 KM za kartu, al' onome ko se dvoumi i nije zaludjen Zeljom jeste, zato ako sutra bude 500 ljudi, bice dobro...

Takodjer, misljenja sam da su trebali dozvoliti besplatan ulaz ljudima s godisnjim jer svakako ne bi puno izgubili s tim potezom, no vidjecemo sutra sta je ovaj termin donio dobrog, a sta nije...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 okt 2014, 22:46

a jel vaze karte od Hajduka ? :D :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 okt 2014, 22:48

Veceras je nas igrac Baša postao otac i ja mu ovom prilikom cestitam ! :D
Sutra nek zabije gol i bice odlicno :cool:

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 21 okt 2014, 22:51

Sutra u Dolini su oni koji zive za Zeljkana :)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 okt 2014, 23:12

InatSilanBosanski je napisao/la:Sutra u Dolini su oni koji zive za Zeljkana :)
Ma evo ja prvi zivim Zelju i zivim za Zelju pa mi se termin poklapa sa fakultetskim obavezama. Lijepa je ova prica da ce samo pravi doci, ali veliki dio pravih je sprijecen, posao, skola, fakultet.. na los termin jos puknu i ove karte.. njima na dusu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []