Ma nikako da skontajunastrojeni21 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:19Njihova (ne)inteligencija im ne dozvoljava da shvate da postoje opcije search i copy/paste, sta ces, papci kontaju da je ovako fakat neko trazio satima.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:16Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaOni stvarno misle da se ovo trazilo 40 minutaZnamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.![]()
Nekad su se ovako oni smijali kao sto se vidi, danas Sehovic, stanje isto, samo se drugi Bosnjaci smiju. Nek pricekaju opet na svoj red posteni nasi Bosnjaci sa Koseva da se smiju.
Osim sto se u vise navrata pokazali na ovoj temi elementarno nepoznavanje pravila fudbala, kao npr. kad ste plakali za penale Posusja, pokazali ste i neznanje u koristenju racunara/mobitela i opcenito foruma. Iznenadjujete iz dana u dan.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mozete se samo skupiti i bacati topovske udare oko stadiona dok vas specijala ne otjera kao vasu bracu, danas u Novom Pazaru, koja su umislila da ce nesto da sprijece.zaostrog je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:28Apsolutno je bilo logično da se niko ne odazove pozivu Sarajeva proljetos. Baš kada je oštećeno Sarajevo, bez plana i sistema, najnormalija stvar.
Međutim, evo sad nije ni Sarajevu, ni bilo kome direktno. Poenta je u fudbalu u BiH općenito. Mora se naći zajednički način da se ovome stane u kraj. Sarajevo, Željezničar, Velež, Igman, Sloboda, pa onda otići i sjesti i s ljudima iz Gabele, Posušja, Širokog. Apsolutno nije stvar jednog kluba i dok god bilo ko posmatra "e hajde sad da sredimo, ali da ja zasjednem", nema hajra.
Prva stvar je da je normalno ljudima da Husref ovako reaguje i da se treba mnoge koji su dio ovoga nagovoriti da progovore. I Amara, i Husrefa, i Edisa, i Admira, i Mehmeda, i ići dalje sa svima kojima je stalo. Jednog dana će to biti prava strana. Apsolutno ne vidim zapreku da neko uveže 50 sportskih radnika, trenera, igrača, sudija, koji više nisu dio lige, a bili su u recentno vrijeme, da se oglase i da napišu koju stvar iznutra. Nema individualizma, ali ako dovedeš i sudije koji su "osjetili" Vicu, i trenere, i igrače, a siguran sam da ima onih kojim više to ne znači ništa, pokrenut ćeš nešto. Ako imaš javnost i novinare koji reaguju, isto. Ako se dogovore svi da nema pružanja ruke igračima Borca, sudijama, da nema fair playa dok fair play nije s druge strane, ako se ne dozvoli reprezentacijama da koriste kampove, stadione ovih klubova, itekako bi se osjetilo.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:36Ovaj drugi je clan brigade Orahovica ili neko slicno selo TZ kantona. Inace jedni od najglasnijih na ovom forumu a ima ih 6-7 sigurno ovdje.
To nema grama postovanja prema Ivici on je to u svom selu cuo i njemu je to in![]()
Pazi, to su ljudi koji su Ivicu Osima zvali šlagirani, čisto da se i toga prisjetimo.
Nikad nas navijači nijednog drugog kluba nisu tako vrijeđali kao ova vesela ekipica, već dugo navijače Žejezničara nazivaju četnicima i nema te pogrdne riječi koju nisu uputili.
A onda se vraćamo na dobru staru karmu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Samo se pazite da ne prođete ko pazarci danasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:36Radimo mi na tome nemoj da se brines,zato nas Vico ovoliko i kolje i njegov haver Colpa,trn u oku vazda bili i ostali svima. Nikad se nismo sagnjali bilo kome pa necemo ni sada.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Karma zvana posljednji put osvojili ligu 2013. Karma 
Ne treba nama neprijatelj nikakav. Nas najveci problem je sto smo mi sami sebi najveci neprijatelji, i evo opet dodje do rasprave FKS/FKZ, a ljudi lagano sjede i smiju se uz kockice. Ovdje chetnici pisu sta hoce i rade sta hoce, a vi se pokoljite, dok SNSD i HDZ kujice pishaju po svima nama.
Poenta je da se moze dogoditi nekad neka greška, dogodi se u ligi prvaka greska, ali ovako namjerno i tendenciozno sudjenje ko Borcu svaku utakmicu nije bilo nikad u historiji lige. Zrinjski to u tisini radi.
I ne treba danas sutra da neko radi ovo sto rade oni, vec treba da je sto postenije i pravednije sudjenje svakom klubu, da pobjedjuje ko je bolji na terenu.
Samo znam da se sudi Borcu kako se sudi trenutno protivnicima Borca, vlahadija bi raspisala referendum u najmanju ruku.
A vi se koljite i dalje međusobno, a Vico nek pisha sa Beusom po svima.
Poenta je da se moze dogoditi nekad neka greška, dogodi se u ligi prvaka greska, ali ovako namjerno i tendenciozno sudjenje ko Borcu svaku utakmicu nije bilo nikad u historiji lige. Zrinjski to u tisini radi.
I ne treba danas sutra da neko radi ovo sto rade oni, vec treba da je sto postenije i pravednije sudjenje svakom klubu, da pobjedjuje ko je bolji na terenu.
Samo znam da se sudi Borcu kako se sudi trenutno protivnicima Borca, vlahadija bi raspisala referendum u najmanju ruku.
A vi se koljite i dalje međusobno, a Vico nek pisha sa Beusom po svima.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mozete mastati,to sto je kralj Vucic navikao da represiju sprovodi u Pazaru kod nas nece proci,pazite da ne prodjete kao na Kosovu ili nedaj Boze na traktorima,mozete ga dudlat i vi i Vico sa sve Dodikom i to sve pod zastavom BH jedne jedineAvantiBL je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:41Samo se pazite da ne prođete ko pazarci danasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:36Radimo mi na tome nemoj da se brines,zato nas Vico ovoliko i kolje i njegov haver Colpa,trn u oku vazda bili i ostali svima. Nikad se nismo sagnjali bilo kome pa necemo ni sada.![]()
Iz Sarajeva sigurno nisu. Boga pitaj odakle su.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:29Je li vas dvojicu stid tako pljuvati po Ivici Osimu, iz kojeg ste grada vi?leo1946 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:17Stvar filozofije! Tradicija! Porodica! I ono ce nekome popovati. Pu ****BungaBum je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:14Da vise nista nisu uradili dovoljno je sta je legenda uradila
https://arhiv.stav.ba/afera-planinic-ka ... ca-i-misa/
U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
Mada nista ne cudi, takvi likovi navijace Zelje ovdje nazivaju cetnicima i zemuncima bez ikakvih sankcija od strane moderacije.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:36
Radimo mi na tome nemoj da se brines,zato nas Vico ovoliko i kolje i njegov haver Colpa,trn u oku vazda bili i ostali svima. Nikad se nismo sagnjali bilo kome pa necemo ni sada.
Vico srbine Horde su uz tebe!!!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Grijesis, oni su jedini posteni, oni ne vrijedjaju nikog pa ni Haseta, oni ne kradu, njih karma ne stize. Samo nas. Joj, sta sve pitari ovi ne rade
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ljudi prave pjesme i sprdaju Haseta kao i svaku nasu legendu,svojevremeno i najvecu ljudinu ovog grada Calu prozivali i psovali ali ja da postujem lika koji je osudjen za namjestanje utakmica i milion steta nanio mom klubu.
Dajte molim vas kakva legenda ne pretjerujte.Nemojte vi o postovanju molim vas
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 okt 2024, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Itekako se sve ovo može riješiti i presjeći, već u martu mjesecu. Ne trebaju nikakvi topovski udari ni sila, to se rješava dizanjem odnosno ne dizanjem ruke na izbornoj sjednici Generalne skupštine NFSBiH.
Nažalost, u posljednje vrijeme smo poprimili jednu osobinu koja je stoljećima bila svojstvena tvom narodu - lako se prodajemo, i to za male pare. Vi ste to usavršili kroz istoriju, a evo i nama se desi s vremena na vrijeme.
Ipak, moglo bi ovaj put biti nešto drugačije. Samo da sačekamo imena delegata. Ovoga puta se neće tako lako usuditi da dignu ruku za Dodikove pudlice.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Daj Bože. Sumnjam da ovoj balavurdiji svijest radi kao 90-ih.Maroon1946 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:37Ne daj Bože rata ali ubijeđen sam da bi svi na istoj strani svi bili tada kao i što je bilo 90tih. U miru, milion nekih podjela i svađe na sve strane. Zdrava je zajebancija ali da na zajebanciji zavrsi, na kraju krajeva niko ne zaradjuje od ovih klubova niti se previse pita u njima. Voli svoj klub, zajebaji se sa rivalima nekako kao u Engleskoj gdje sve zavrsava na tom humoru.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:31Vidi brate, ako čitaš forum, ne znam da li bih s pojedinim smio sutra u rov da vlajke opet krenu, a ne na proteste ispred saveza. I tu mislim i na svoju, kao i komšijsku tribinu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:26
Isto mislimo,javno imenom da svi vide u cuju,neka mediji cute i puse k Vici i svi ostali,nekad smo batine primali zbog Usanovica ispred saveza,prijave pusili a sad svi kao ikebane
Jer generacija koja je stajala 90-ih na megdan vlajkama ne bi:
Ivicu Osima nazivala šlagiranim lopovom
Dovodila Radovana u bilo kakvu vezu sa FK Sarajevom
Ne bi se čakijala po gradu, već znamo i sjećamo se, kako lično, tako i iz priča kako se ogledala ta zayebancija nakon poraza i sl.
E sada šta ne bi trebalo "pokupiti" od te generacije
Nazivati se papcima i gradskom rajom i sl. Jer svjedoci smo mase "gradske raje" koja se popela na brdo pa ubijala dojučerašnje komšije. A isto tako masu "papaka" koji su stali u odbranu ovog grada.
Zamisli ne smiješ napisati da je čovjek bio kažnjen haahahhahahaha sceneNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:49Ljudi prave pjesme i sprdaju Haseta kao i svaku nasu legendu,svojevremeno i najvecu ljudinu ovog grada Calu prozivali i psovali ali ja da postujem lika koji je osudjen za namjestanje utakmica i milion steta nanio mom klubu.
Dajte molim vas kakva legenda ne pretjerujte.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Uđeš u ovaj Pdf večeras i shvatiš kako smo mi devijantno društvo
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Laka njemu zemlja ali cinjenice su cinjenice.Kakva crna ikona,ustajanje na pomen i slicne gluposti.Vasa legenda mozda nasa sigurno nije a nek oni pogledaju neka svoja djela prema ikonama ovog grada koji nemaju jedne mrlje pored svog imenacurvanord je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:51Zamisli ne smiješ napisati da je čovjek bio kažnjen haahahhahahaha sceneNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:49Ljudi prave pjesme i sprdaju Haseta kao i svaku nasu legendu,svojevremeno i najvecu ljudinu ovog grada Calu prozivali i psovali ali ja da postujem lika koji je osudjen za namjestanje utakmica i milion steta nanio mom klubu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma sjećam se odgođenog derbija na Grbavici ono kada je snijeg pao, onaj njihov debeli sa Bjelava objavi na fb status da će čistiti snijeg Hasetovim kostima, lajkova bruku u komentarima ismijavaju i sad je treba za nekog Osima da pazim šta pišem haahahahaha ma puca mi k za kompletnu tu kriminalnu porodicu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:54Laka njemu zemlja ali cinjenice su cinjenice.Kakva crna ikona,ustajanje na pomen i slicne gluposti.Vasa legenda mozda nasa sigurno nije a nek oni pogledaju neka svoja djela prema ikonama ovog grada koji nemaju jedne mrlje pored svog imenacurvanord je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:51Zamisli ne smiješ napisati da je čovjek bio kažnjen haahahhahahaha sceneNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:49
Ljudi prave pjesme i sprdaju Haseta kao i svaku nasu legendu,svojevremeno i najvecu ljudinu ovog grada Calu prozivali i psovali ali ja da postujem lika koji je osudjen za namjestanje utakmica i milion steta nanio mom klubu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Gdje ode onaj vlajko što je htio citirati njegoša, yebo mu on Živadinku s rodnog lista u rutavu šubaru.
Njegos i "Gorski vijenac" je njegov fahd. Dobru si mu kartu povukao 
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.