Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Po kojem osnovu je ovo doneseno kad se desilo van stadiona?
Bilo bi super kada bi se na ovom forumu javno dijelili podaci ovih sarajevskih jajara. Sehovica i slicnih.
Adresa, broj tel itd pa da se cestita na pravi nacin svaki dobar potez. Od neceg se mora krenut.
Bilo bi super kada bi se na ovom forumu javno dijelili podaci ovih sarajevskih jajara. Sehovica i slicnih.
Adresa, broj tel itd pa da se cestita na pravi nacin svaki dobar potez. Od neceg se mora krenut.
radovan i franjo
donijeli odluku.
Gospodin Husref Musemic! Ko je protiv njega, upucujem iste rijeci koje je on uputio onom baliji koji se smijao.
Gospodin Husref Musemic! Ko je protiv njega, upucujem iste rijeci koje je on uputio onom baliji koji se smijao.
Nije se desilo van stadiona nego van terena.inzomni je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:00Po kojem osnovu je ovo doneseno kad se desilo van stadiona?
Koji rezon jbt..bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:48Cuj sta je kriv ,jel stvarno pitas ?? Pa kriv je sto radi za Vicu ,Gigovica,petrovica, valjica,Jelica .klima im glavom i odobrava s osmjehom . Odobrava krminal i to s osmjehom . Sta drugo da mu kaze nego hebo ti Vico majku . To je blago za ono sto rade.
Taj posmatrač nema pravo da radi svoj pos'o u Vicinoj i Gigovicevoj ligi, a Husref ima..
I onda Husref njemu yebe majku i ovaj se na to nasmije i Husref nije kriv a ovaj jeste..
Koja šizofrenija

Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
-
- Kontakt:
Po meni puno veci skandal sto citava tribina skandira ime presudjenog ratnog zlocinca i niko ne reaguje ni delegat ni sudije ni savez . Od psovke hebo ti Vico mater , zbog tog vandredna a skandiranje imena genocidnog generala nije bitno . Vjerojatno u tim pravilnicima su i to odobrili.Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:55Ovo je bila vanredna sjednica zbog Husrefa. Kazne klubovima zbog navijaca ce biti odredjene kasnije, kao i uvijek.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:49Sta pise u pravilniku kad se skandira ratnim zlocincima ?? Zato nema suspenzija ??
Nije se desilo u sluzbenim prostorijama, nije na terenu, nit na klupi. Koja je ovo prostorija gdje je psovo?Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:02Nije se desilo van stadiona nego van terena.inzomni je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:00Po kojem osnovu je ovo doneseno kad se desilo van stadiona?
Kad su stigli da zavedu u zapisnik kad je ovo daleko poslije kraja utakmice?
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 22 okt 2024, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala ti Osim Ivice na ovom savezu.
Husref Musemić !!!
Husref Musemić !!!
-
- Kontakt:
Pa ne rade kako treba !!! Šizofrenija je ako mislis da sudijska organizacija i savez su ok .Riquelme je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:02Koji rezon jbt..bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:48Cuj sta je kriv ,jel stvarno pitas ?? Pa kriv je sto radi za Vicu ,Gigovica,petrovica, valjica,Jelica .klima im glavom i odobrava s osmjehom . Odobrava krminal i to s osmjehom . Sta drugo da mu kaze nego hebo ti Vico majku . To je blago za ono sto rade.
Taj posmatrač nema pravo da radi svoj pos'o u Vicinoj i Gigovicevoj ligi, a Husref ima..
I onda Husref njemu yebe majku i ovaj se na to nasmije i Husref nije kriv a ovaj jeste..
Koja šizofrenija![]()
Dajte od Sehovica da pomognemo Husrefu
Momci, brojeve ako zelite dijelite u pp, nikako javno. Hvala..
Jest' vas admin dočekao. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jasno mi je samo da si kreten, a tu ti ne mogu pomoći.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:54Da. Ovaj savez da presudjuje praljak i mladic bi bili heroji . Sta ti nije jasno ??
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ja se izvinjavam za dijeljenje brojeva.
Haha

Haha
-
- Kontakt:
Čime se ovi "kokošari" bave - pogledaj im vijesti. Jedva napisali o Husrefu & o odlukama Komiteta za suđenje.

Samo nek' ne puca.

Samo nek' ne puca.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Simpatizer
- Kontakt:
Clan 59. tretira upotrebu pirotehnike. Nije lijepo lagati.roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:15Clan 57 tretira upotrebu pirotehničkih sredstava. Pokusaj ponovo.

-
- Kontakt:
Ne kontam sta ti smeta ? Jel vico mafija jest !! Jesu li Praljak i Mladic zlocinci jesu !!!Rigoletto je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:14Jasno mi je samo da si kreten, a tu ti ne mogu pomoći.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:54Da. Ovaj savez da presudjuje praljak i mladic bi bili heroji . Sta ti nije jasno ??
-
- Kontakt:
Ne mozete izdrzati da ga ne spomenete, zato i nece niko sa vama.. jer ima majmuna poput tebe.
Ivica Osim je bio na celu tog saveza koji je sprijecio ove probleme kad su pretace Vice i Beusa preuzeli kormilo saveza. Odgodio "dominaciju" mrzitelja drzave za par godina i tada sprijecio suspenziju fudbala zbog uplitanja politike (zvuci poznato). Zajedno sa svojim timom uspio napraviti i uskladiti reprezentaciju koja ce postati nekakav faktor u fudbalu nakon dugo godina. Po svemu sudeci jos ce godina proci da to bude na pribliznom nivou.
Ivicu zdravlje nije sluzilo, ali eto docekao je da se plasiramo na svjetsko prvenstvo na celu reprezentacije tada bio pitar Safet Susic, nije imao ono sto ce njegovi nasljednici imati.
Nakon njega dolaze balije Demidzic, rahmetli Begic (sasvim slicajna poveznica sa FKS) koji za prvog saradnika biraju Beusa (HDZ). Stimajuci titule Zrinskom preko sudijske masinerije (rekord u historiji lige, mislim da sudija sta god bi sudio bivao suspendovan), medijske hajke, izgurna Peljto nakon derbija (2:1) da sudi evropske utakmice kao najbolji bh sudija ikada.
Nisu slutili da ce Beus kasnije ojacati toliko da ce on birati novog saveznika, a idealan je Vico i Dodik.
Najvise bh fudbal su kostale neznalice Demidzic i Begic koji su se za sitne pozicije prodale Vici koji je tad preuzeo vlast.
Sa vama nece niko jer vam je prije par godija bilo "Vico sitnije", "Vico Srbine Horde su uz tebe". I dalje ste vi jeedini od Bosnjaka koji imate uticaj u savezu vec gore nabrojani Demidzic, reprezentativni spiskovi (samo se u slucaju FKS i Borca igrac koji nema seniorskog nastupa zove u U21 selekciju). Da ne nabrajam pozivi Ziljkicu, Duljevicu, Saricu.. dobro nam je kako treba biti.
Vjerovatno gledas neki stari pravilnik.roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:15Clan 57 tretira upotrebu pirotehničkih sredstava. Pokusaj ponovo.
-
- Kontakt:
Ti si samo los pokusaj sarkazma, nastavi sa tim, jer ocigledno je sto samo to radis iako ti i to lose ide.Rigoletto je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:14Jasno mi je samo da si kreten, a tu ti ne mogu pomoći.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:54Da. Ovaj savez da presudjuje praljak i mladic bi bili heroji . Sta ti nije jasno ??
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 29 gostiju.