Ofiran je pravo.Hare_BvB je napisao/la:Vidal se fino prodo.![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- moustapha
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Demonstracija sile 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Koja borbenost Minhenskih lavova kao da gledam drugi tim u odnosu na prošle utakmice.. 
Muuuuuuuuuuulerrrrrrrrrrr----Gomeeeeeeeeeeezzzzz
Muuuuuuuuuuulerrrrrrrrrrr----Gomeeeeeeeeeeezzzzz
1974---1975---1976---2001---2013---2020
samo da ne bude sada GOMEZ ubija -.-
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trgnuli smo se, trgnuli.
Je.bote k'o da im je neko motore gurnuo u guz.ice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koja igra Bayerna i koja demostracija sile. Najbolja utakmica Bayerna ove sezone, a Leverkusen totalno los pogotovo u odbrani.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- moustapha
- Kontakt:
Koje je ovo olaksanje. Toliko sam se pribojavao ove utakmice, jer stvarno puno toga odlucuje.
Sada je pobjeda sasvim izvjesna. 3:0 je siguran rezultat.
Jbg, ja ovo pisem Gomez daje gol za 4:0.
Odlicno je postavljeno sve. Od taktike do angazmana igraca. Joniker (ili kako se vec zove) je postavio jednu normalnu formaciju bez nekog komplikovanja. Muller dosta bolje izgleda na krilu, to je sada jasno.
Do kraja prvenstva 4 utakmice, mnogo bolji raspored za Bayern. Nadam se da nece biti vise strahovanja za poziciju. U nastavku se okrecemo laganom privodjenu prvenstva kraju i pojacanjima za narednu sezonu.
Sada je pobjeda sasvim izvjesna. 3:0 je siguran rezultat.
Jbg, ja ovo pisem Gomez daje gol za 4:0.
Odlicno je postavljeno sve. Od taktike do angazmana igraca. Joniker (ili kako se vec zove) je postavio jednu normalnu formaciju bez nekog komplikovanja. Muller dosta bolje izgleda na krilu, to je sada jasno.
Do kraja prvenstva 4 utakmice, mnogo bolji raspored za Bayern. Nadam se da nece biti vise strahovanja za poziciju. U nastavku se okrecemo laganom privodjenu prvenstva kraju i pojacanjima za narednu sezonu.
#divovi
- skyisthelimit
to je zato sto ste se kutarisali onog debila HaalaOmerbavarac je napisao/la:Trgnuli smo se, trgnuli.![]()
15.10 - 15.06 ...
Ljepota za gledati 
- pasha_the_one
- Kontakt:
\o/ Andries Jonker \o/ Gomez \o/ Müller \o/ Bayern über alles \o/
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Bravo momcima, samo da se nastavi ovako
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Bayo odavno nije ovako griz'o k'o danas. Borbena i agresivna igra je urodila plodom protiv 'Guzenove slabašne odbrane. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Gomez loš ha?
Trpa njih Gomez kako 'oće.
Trpa njih Gomez kako 'oće.
Gov njez nije GOmez.
Gov njez trpa kada svi ostali urade kako treba pa mu daju loptu u petercu ... Treći gol je greška Adlera. Da postigne 600 golova u Bayernu ja ga nikada neću gledati kao igrača koji vrijedi 35 mil. jer ne pravi nikakvu razliku u ekipi ha bilo ga ha ga nema isto ...
Gov njez trpa kada svi ostali urade kako treba pa mu daju loptu u petercu ... Treći gol je greška Adlera. Da postigne 600 golova u Bayernu ja ga nikada neću gledati kao igrača koji vrijedi 35 mil. jer ne pravi nikakvu razliku u ekipi ha bilo ga ha ga nema isto ...
Šta ovo Bayern radi
kakvo trpanje u prvom poluvremenu.
Žao mi radi Adlera, moj omiljen golman ali jadnik nije kriv jer se ovi golovi ne mogu braniti.
Žao mi radi Adlera, moj omiljen golman ali jadnik nije kriv jer se ovi golovi ne mogu braniti.
- el-fighter
- Kontakt:
Jel mene vid slabo sluzi il mi njih stvarno deremo? Odavno nisam vidio bolji Bayern. Igrači grizu i trrče ko ludi. Bogami ovaj Jonker nešto im naučio

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kako neko umovi nikad da shvate da je Gomez napadacka sila velicina,,da je to izraziti napadac i da mora da ima nekog ko ce mu turiti prave stvari pred noge rijetki danas napadaci fele gomeza boje igraju od njega,,,,danas nevjerovatne stvari radili tymo i kloze sto se tice defanzive,,miler pokazuje da je svjetska wele klasa cak je i riberija bacio u sjenu danas,,odbrana odigrala solidno, sreca pa je nas vezni red igrao kao navijen i nije dozvoljavao vise bliskih susreta njihove navale sa nasom odbranom,,eh kad bi jos i frankfurta pobjedili to bi bilo onda za odahnuti,,,
VOLIM BAYERN
- roy_makaay
- Kontakt:
Kakva trka,kakva borbenost!
Ovakav Bayern nisam vidio još od tekme u Torinu prošle godine.Jonker pogodio s Kloseom i Gomezom u istoj ekipi.Treća pozicija je zauzeta,nadam se da će do kraja ostat na njoj.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
roy_makaay je napisao/la:Kakva trka,kakva borbenost!Ovakav Bayern nisam vidio još od tekme u Torinu prošle godine.Jonker pogodio s Kloseom i Gomezom u istoj ekipi.Treća pozicija je zauzeta,nadam se da će do kraja ostat na njoj.
ja se nadam da mi u ovoj svoj guzvi i strci mozemo doci i do 2. pozicije pa da tak direktno uletimo u LP ,, nisam bas za neke kvalifikacije,,zna tu biti cupavo
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.