Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 13 jan 2012, 09:04

Jel' ovo oĐe neka nova romansa na pomolu? :mrgreen: :lol:
@Bianconerac i @JuveFans sumLjivi ste mi... :) :D :lol:

Ma Caceresa dovesti nema zbora, ima želju, ima volju, borben, agilan, ratnik a takve Conte voli..
Eh moja braća i ja smo dogovorili gledanje tekme u jednom lokalu, biće Juventina jedna manja grupa ali jaka do bola...

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 jan 2012, 11:49

Ja sam zauzet, tako da vam sve te zavjere padaju u vodu :P :mrgreen:

Evo jutros nema ništa, možda bude tokom dana nešto konkretnije, mislim na transfere logično :mrgreen:

Samo da hoće više neko otići da dovedemo Caceresa.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 jan 2012, 12:02

Kako navodi Tuttosport, prva meta Juventusa da pojača vezni red je Valon Behrami.

:cry:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 jan 2012, 13:25

**** i vise Vezni red, sta vazda te igrace dovedu kad nam je odbrana na prvoj meti.. I sramota da jedan Behrami se poredi imenom Juventusom, sta ces nam taj . Daj MArotta ne sramoti se vise i dovedi CAceresa ili Kolarova il ako mozes dovedi obojico i postat ces malo pametnji :evil: ...

I kad cu vise procitati da smo se rijesili Amauria, Iaqintu, Grossa, Mottu, Toni???

Ne znam jel ovaj Marotta spava do kasno ili je totalno izgubio kontrolu

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 jan 2012, 13:31

Boriello ubijedio Contea, možda zaigra od početka

Igrač koji je prije nedjelju dana prešao iz Rome u Juventus, Marco Borriello, izgleda da se odmah uklopio u Conteovu taktiku, pa bi mogao zaigrati odmah na utakmici protiv Cagliaria.

Italijanske novine pišu kako je momentalno Matri u prednosti u odnosu na Boriella, ali sve zavisi od Contea koga će on postaviti da igra od prve minute.

Ne zaboravimo da je Borriello jedan od 10 najboljih napadača u Seriji A, i ima odličnu lijevu nogu koju mi nismo imali u našem napadu već duže vremena.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 jan 2012, 13:36

Borriello je igrač kojeg je želio Conte, tako da je logično da će i igrati više, volim ja Quagliarellu, ali nije on za centralnog napadača, bolje je da igra na krilu umjesto Vučinića...

@SoloJuve26

Doći će Caceres sigurno do kraja mjeseca, Fonseca i Paratici bi trebali ići ovih dana da ubjede Sevillu da nam ga prodaju za 9 miliona.

Na kraju je uvijek ključna volja igrača, tako će biti i ovaj put, do kraja januara Martin će sigurno biti Juventusov igrač, sreća pa igramo lahke utakmice u ovom mjesecu...

A ne znam što vam smeta Behrami, najbolji igrač Fiorentine ove sezone, odlično rješenje za klupu...

Prodao bi njih Marotta sve odjednom da može, ali njihovi su agenti nesposobni i ne mogu da se dogovore oko plaća ili im ne mogu da nađu klub koji ih hoće. Nije to do Marotte, ne može on prodati nekog koga niko neće :mrgreen:
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 jan 2012, 13:38

Bolji je Pizarro nego Behrami i nadam se da ce ovaj 1. doci ...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 jan 2012, 13:45

MA netreba nam ni jedan ni drugi, imamo eto Pazienzu za zamjenu i to bi trebalo biti ok do ljeta jer imamo samo Ligu i kup nista vise. Ako hoce bas da nekog dovedu iz Viole onda nek nam dovedu Jovetica i ja cu biti zahvalan :mrgreen:

A ovo uvezi Caceresa, nekako mi to mirisi da nece nista dobro izaci iz ovog. Priblizivase kraj januar a oni se jos nemogu dogovoriti oko cijene. Ovaj hoce jefitno ovi hoce da prodaju skuplje sad ko ce ovdje dobiti bitku ne znam....

Sto neko ovdje napisa, bilo bi dobro kad bi mogli i Kolarova dovesti. Taj vec zna Seriu A i dobro bi nam doso. Uglavnom neka dodje jedan od njih i bit cu zadovoljan ..

Ja bi odma ukino ugovor sa ovima sto nece da idu i sto imaju velke plate,, ili da neko doce iz DRUGHI da im pokucaju na vrata :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 jan 2012, 13:50

Sad pročitah kako je sa Caceresom dogovoren ugovor od 4,5 godine, 2,5 miliona godišnje čini mi se, ali Sevilla ne odustaje od 11 i gotovo jer 15 % mora dati Barci tako da njima ostaje nešto više od 9 miliona.

Sportmediaset i Gazzetta ipak pišu kako se polako odustaje od Caceresa i Marotta se okreće Guarinu kojeg isto mora platiti 11 miliona, bitnije je pojačati odbranu, ne znam što će toliko plaćati za igrača koji će sjediti na klupi. Način plaćanja isti kao za Caceresa 2 miliona sada i 8 ili 9 u junu.

Nešto se spominje i Palombo koji je odbio Palermo, moguće destinacije Juventus ili Fiorentina.

Ako ne dođe Caceres na kraju ja ću se fakat razočarati kao i večina navijača. Na svakom forumu svi žele Caceresa.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 jan 2012, 13:52

Bianconeri1988 je napisao/la:Sad pročitah kako je sa Caceresom dogovoren ugovor od 4,5 godine, 2,5 miliona godišnje čini mi se, ali Sevilla ne odustaje od 11 i gotovo jer 15 % mora dati Barci tako da njima ostaje samo 8...

Sportmediaset i Gazzetta ipak pišu kako se polako odustaje od Caceresa i Marotta se okreće Guarinu kojeg isto mora platiti 11 miliona, bitnije je pojačati odbranu, ne znam što će toliko plaćati za igrača koji će sjediti na klupi. Način plaćanja isti kao za Caceresa 2 miliona sada i 8 ili 9 u junu.

Nešto se spominje i Palombo koji je odbio Palermo, moguće destinacije Juventus ili Fiorentina.

Ako ne dođe Caceres na kraju ja ću se fakat razočarati kao i večina navijača. Na svakom forumu svi žele Caceresa.

Ma reko ja tebi, ovo oko Caceresa tesko da ce sta izaci dobro.. i skoro sam procito negdje da ce Palombo u Violi tako da tu nemamo sta traziti..

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 jan 2012, 13:52

i ovi vasi su cudni:hoce da Amauri i slicni odu,da smanje sebi platu u drugom klubu i tako to,a mozda i Amauri i ostali kazu:pa eto ako vam ne odgovaram poklonite nas gratis,vise ima Juventus para od nas,ako je njima stalo do para,sto ne bi nama?mozda bi mu i Fiorentina dala 4 miliona koje dobija od Juveta ali kad ga ne bi platila ni pola marke,,

to isto vazi i za Muntarija,Chivua,da ne mislite pogresno,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 jan 2012, 13:56

Po meni također bolje bi bilo kad bi doveli Caceresa, ako se mora birati između njega i Kolarova. A Kolarova na ljeto dovesti da se kompletira odbrana :).

U vezi Borriella, ja mislim da će on na početku dobiti više šanse, nešto kao Đakerini ( kojeg je Conte također gurao, jer je insistirao na njegovo dovođenje), neka se on pokaže i odradi svoj dio posla kako treba ja sam zadovoljan. Većina nas je osporavala transfer Barzaglie, a on trenutno jedan od najbolji stopera lige.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 jan 2012, 13:58

@adointer

Ukoliko je igrač ušao u posljednji 6 mjeseci ugovora on ima pravo da ide besplatno iz kluba, a takav je slučaj i sa Amaurijem i sa Iaquintom, dakle oni bi i otišli gratis iz kluba kako ti kažeš, a Juventus želi da ih se riješi što prije jer bi od njihovih plaća ostala sigurno 4 miliona...

Tako da to nije do Juventusa, već do samih igrača i njihovih nesposobnih agenata.

@juventus 0244

Giaccherini što je igrao igrao je, to je moja pretpostavka, jedino možda u Coppa Italia dobije priliku, u ligi teško. :mrgreen:
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 jan 2012, 13:59

Ja bih platio da vidim odlazak Amaurija.
Iaquinta mi je ostao u mnogo boljem sjećanju ako ni zbog čega onda zbog borbe.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 jan 2012, 14:02

al to je jer su cekali zadnjih 6 mjeseci,trebali su ih dati u junu,da sebi ne komplikuju bezveze,evo u Interu i ono malo sto je igrao Muntari,bolje da je klinac neki igrao,imao bi bar 60 minuta iskustva u serie A umjesto nula(odnosi se na Crisetiga i ostale djece),,isto i Juventus,nema logike drzati Amaurija,gubit sa njim zivce kad znas da ce sledece ljeto ici svejedno gratis,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 jan 2012, 14:07

Amauri je izrod :mrgreen:

Juve je njega htio da proda, Marseille mu je davalo istu plaću kao u Juventusu, ali on opet nije htio da ide...

Amauri u Juventusu uopšte ne trenira sa prvim timom, to dovoljno govori kakav ima tretman i da u klubu jedva čekaju da ga se riješe...

Isto kao da se svjesno zainatio.

Evo i sad priča istu priču, hoću da igram svejedno mi je u kojem klubu i na kraju nigdje neće otići. :mrgreen:
Ž '21!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 jan 2012, 14:09

eh ja bih rekao evo tebi pare za 6 mjeseci i mrs pred kapiju :lol: pa nek trazi autograme sa navijacima(ako smije bit medju njima)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 jan 2012, 14:15

Bianconeri1988 je napisao/la:@juventus 0244

Giaccherini što je igrao igrao je, to je moja pretpostavka, jedino možda u Coppa Italia dobije priliku, u ligi teško. :mrgreen:
I ja mislim, ali je na početku imao prednost u odnosu na ostale igrače na njegovoj poziciji, pa kasnije čak igrao i neke druge pozicije, ali je na kraju Conte vidio da nema fajde i sad ne igra. Mislim da on i Garib neće biti otkupljeni, iako je rano za neke procjene.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 jan 2012, 14:44

Neka njega i Gariba kao back-up pa vidjeti na kraju sezone šta i kako.
Dobijati će više prilike u kupu.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 jan 2012, 15:04

Sarajlija

BigBen Oxygen JuventusFans Harebianconero

Glupost JuveSissoko Arogantni Juventus0244

Bianconeri Ramiral

ima tu još materijala..... 8-) :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.