FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 27 okt 2014, 23:56

ја се не - $ је $ пут " са ' ? & рано :crazy: ¥, 13.30... па ? су % " ¥ у $... % % " - "... :?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 okt 2014, 00:14

jovanmaksimovic je napisao/la:ја се не - $ је $ пут " са ' ? & рано :crazy: ¥, 13.30... па ? су % " ¥ у $... % % " - "... :?
I nije vala, ovo je bas pravi termin, niko ne radi, nije hladno, mozes sa djecom doci, zenom, jaranom, curom. Sasvim dovoljno da ujutro i naspavas se, i jedes, i popijes, a poslije tekme imas cijeli dan da zaebavas pitare... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 28 okt 2014, 00:26

ma treba nam malo tog engleskog stiha :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 28 okt 2014, 00:56

Iskljucili su nam struju pa ne moze nocni termin :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 okt 2014, 01:05

zeljeznicar1 je napisao/la:
gavran je napisao/la:Koga vi lazete,kakva djeca,vratili dugove,sta ima kad vode nema
Sta bi tek bilo da imamo struju, to ne smijem ni da zamislim :think:
Nema para,sve se rastalilo :kafa:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 okt 2014, 08:02

jovanmaksimovic je napisao/la:ја се не - $ је $ пут " са ' ? & рано :crazy: ¥, 13.30... па ? су % " ¥ у $... % % " - "... :?
Kad mogu u 12.30 igrati Ajax-Feyenord mogu i ovi nasi.Termin je dobar.

Kod mene je umjereni optimizam :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 okt 2014, 08:08

Baja_Zvjerka je napisao/la:
I nije vala, ovo je bas pravi termin, niko ne radi, nije hladno, mozes sa djecom doci, zenom, jaranom, curom. Sasvim dovoljno da ujutro i naspavas se, i jedes, i popijes, a poslije tekme imas cijeli dan da zaebavas pitare... ;)

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 okt 2014, 09:06

slika Nas divni majstor u HNL-u. Cujem od nekih ljudi iz Osijeka i Rijeke da ga hvale, da iz pocetka nije mogao izdrzati 60min na terenu al sada dolazi do vrhunske forme i da je jedan od najboljih igraca Osijeka :clap:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 okt 2014, 09:11

Termin za utakmicu je najbolji na svijetu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 okt 2014, 09:30

Jučer slučajno na klixu vidjeh intervju sa Sipovićem, bivšim mladim reprezentativcem, našim djetetom, koji sad igra u RUmunskoj ligi. Ne mislim da ima šanse da se vrati sad kod nas nego onako bi naumade jedna stvar, ideja ili kako god. Nadam se da naši razmišljaju na ovaj način. Za nekih četiri pet godina jedna fina generacija igrača će polako biti pred kraj karijera i lijepo bi bilo da ih završe u Želji. Nadam se da se za tih četiri pet godina možemo fino stabilizovati i lagano vraćati igrače poput Šehe, Coce, Zuke, Sipovića, Štile, Džeke. Mislim da ih ima još ali mi sad trenutno ne naumpadaju. To bi bilo odlično da ti momci sa iskustvom dođu i pomognu tadašnjim mladim nadama da stasaju. Također mislim da bi oni bili spremni, ako se klub bar malo digne iznad ove lige i ako se liga bar malo smanji i popravi joj se kvalitet, doći i završiti karijere ovdje. To radi recimo i DInamo sa npr Šimunićem, Vukojevićem i sl. Mislim da nema nijedan klub ovdje takvu generaciju njihove djece koja igraju u takvim ligama u Evropi. Vrlo vjerovatno bi se uz njih našao i još neki reprezentativac koji bi došao pride u Želju. To bi mislim punilo tribine iz godine u godinu.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 okt 2014, 09:34

zaboljisportuBiH je napisao/la:Jučer slučajno na klixu vidjeh intervju sa Sipovićem, bivšim mladim reprezentativcem, našim djetetom, koji sad igra u RUmunskoj ligi. Ne mislim da ima šanse da se vrati sad kod nas nego onako bi naumade jedna stvar, ideja ili kako god. Nadam se da naši razmišljaju na ovaj način. Za nekih četiri pet godina jedna fina generacija igrača će polako biti pred kraj karijera i lijepo bi bilo da ih završe u Želji. Nadam se da se za tih četiri pet godina možemo fino stabilizovati i lagano vraćati igrače poput Šehe, Coce, Zuke, Sipovića, Štile, Džeke. Mislim da ih ima još ali mi sad trenutno ne naumpadaju. To bi bilo odlično da ti momci sa iskustvom dođu i pomognu tadašnjim mladim nadama da stasaju. Također mislim da bi oni bili spremni, ako se klub bar malo digne iznad ove lige i ako se liga bar malo smanji i popravi joj se kvalitet, doći i završiti karijere ovdje. To radi recimo i DInamo sa npr Šimunićem, Vukojevićem i sl. Mislim da nema nijedan klub ovdje takvu generaciju njihove djece koja igraju u takvim ligama u Evropi. Vrlo vjerovatno bi se uz njih našao i još neki reprezentativac koji bi došao pride u Želju. To bi mislim punilo tribine iz godine u godinu.
Bravo fino receno :thumbup: Tu dodas jos Bekrica,Adilovica koji nisu nasa djeca al su uvijek srcem igrali, Jamak je isto tu negdje. Uglavnom, fino si objasnio :clap:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 okt 2014, 10:07

Zna li neko kad igraju omladinci gradski derbi?
BUDI ŽELJO !!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 okt 2014, 10:10

champions1921 je napisao/la:Zna li neko kad igraju omladinci gradski derbi?
Oni su brzali jedno kolo u odnosu na seniore.
Sada ne znam kakva je situacija posto se nista nije spominjalo ovaj vikend moguce da su i oni za ovaj vikend na Kosevu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 okt 2014, 10:16

arelinho je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Zna li neko kad igraju omladinci gradski derbi?
Oni su brzali jedno kolo u odnosu na seniore.
Sada ne znam kakva je situacija posto se nista nije spominjalo ovaj vikend moguce da su i oni za ovaj vikend na Kosevu.
Nikad nema nikakvih najava za omladince a i oni su dio naseg kluba.. Ja volim pogledati i njihove tekme.. Mogli bi na zvanicnoj zakaciti kakvu najavu dan-dva prije njihovih utakmica..
BUDI ŽELJO !!!

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 28 okt 2014, 10:49

ko voli omladince, ko ide na utakmice uvijek moze saznati s kim se igra iduce kolo i kad, a kad se omladinci gledaju samo derbi onda naravno da je malo teze saznati

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 okt 2014, 10:54

ado19211 je napisao/la:ko voli omladince, ko ide na utakmice uvijek moze saznati s kim se igra iduce kolo i kad, a kad se omladinci gledaju samo derbi onda naravno da je malo teze saznati
:clap: :clap: nek si nam rekao :clap: :clap:

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 28 okt 2014, 11:18

ja volim da pratim omladince, kako je igrao haskovic zna li neko?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 okt 2014, 11:20

ado19211 je napisao/la:ja volim da pratim omladince, kako je igrao haskovic zna li neko?
On je u prvom timu nema pravo nastupa za juniore ;)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 okt 2014, 11:23

slika

:thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.