FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ala_juve_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 29 okt 2014, 12:02

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ati/144104" onclick="window.open(this.href);return false;

Živio nam Osim dragi, gospodaru familije ! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 okt 2014, 12:16

Nikakav naklon nije potreban, covjek samo kaze istinu. :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 29 okt 2014, 12:22

zeljocity je napisao/la:Vidim neka poruka kruzi medju forumasima pa hajde de cekam je i ja :D
Nadam se da su neke jako dobre vijesti, pa nek' neko proslijedi.. :mrgreen:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 29 okt 2014, 12:23

ado19211 je napisao/la:ionako im je stadion ruglo, izlazi iz betona trava, pa nek gledaju uz moju tv. da se ponasaju sukladno situaciji bilo bi mi zao, ali ovako ...
Ma treba ih zgurat u pola zdenke koliko po propisima moramo dati hordama zla a normalni njihovi navijači mogu sjesti gdje hoče. Kraj priče :D

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 29 okt 2014, 12:23

Sanjao sam derbi :D

Igrao se drugi minut, na jugu jos uvijek stajala strasna koreografija manijaka a zeljeznicar izvodi korner.

Bucan centrira, lopta se odbija na 16m do mladog D. Sadikovica koji sutira loptu pod precku za vodstvo od 1:0 :njanjanja:

Do kraja susreta smo se samo branili, pitari napadali, Bilbija fulio penal ali do kraja se rezultat nije mjenjao :kafa:

Hajdeeeeeeeee Zeljooooooooooo uzimamo derbi nasi mladi momci ce pokazati kako se srcem igra za klub :opaopa:

PS. Dajte ba i meni te Super poruke :D
SWRA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2014, 12:24

petisesti98 je napisao/la:Sanjao sam derbi :D

Igrao se drugi minut, na jugu jos uvijek stajala strasna koreografija manijaka a zeljeznicar izvodi korner.

Bucan centrira, lopta se odbija na 16m do mladog D. Sadikovica koji sutira loptu pod precku za vodstvo od 1:0 :njanjanja:

Do kraja susreta smo se samo branili, pitari napadali, Bilbija fulio penal ali do kraja se rezultat nije mjenjao :kafa:

Hajdeeeeeeeee Zeljooooooooooo uzimamo derbi nasi mladi momci ce pokazati kako se srcem igra za klub :opaopa:

Ovo ce biti 10000%, nebitno penal ili neki zicer. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 29 okt 2014, 12:25

Sabinho je napisao/la:
petisesti98 je napisao/la:Sanjao sam derbi :D

Ovo ce biti 10000%, nebitno penal ili neki zicer. :D
Ma samo nek se plese :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
SWRA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 okt 2014, 12:34

bojamora je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:ionako im je stadion ruglo, izlazi iz betona trava, pa nek gledaju uz moju tv. da se ponasaju sukladno situaciji bilo bi mi zao, ali ovako ...
Ma treba ih zgurat u pola zdenke koliko po propisima moramo dati hordama zla a normalni njihovi navijači mogu sjesti gdje hoče. Kraj priče :D
Zbog takvih kao ti, mi i jesmo propala drzava..
Unistavate ono malo sto je ostalo od derbija.. SRAMI SEE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 okt 2014, 13:01

ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.

Btw.posaljite mi tu poruku ako je bas nesto dobro i sigurno,ako je opet stara prica nemojte da se ne nadam dzaba.

Sve Vam odgovara,e blago vama :urnebes: :urnebes: :urnebes: .Lijepi strah :mrgreen:
Ovo samo kod Vas ima. :clap:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 okt 2014, 13:24

@super,kakva je to info?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 29 okt 2014, 13:25

amypitar je napisao/la:
ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.

Btw.posaljite mi tu poruku ako je bas nesto dobro i sigurno,ako je opet stara prica nemojte da se ne nadam dzaba.

Sve Vam odgovara,e blago vama :urnebes: :urnebes: :urnebes: .Lijepi strah :mrgreen:

Nemamo mi od čeg strahovati , jer na terenu imamo 11 ratnika koji će poginuti za ŽELJU i PLAVU boju !

i @super ako može i meni na pm ta info :)
1921 !
05.06.1998

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 okt 2014, 13:52

[youtube][/youtube]

Da se prisjetimo gola Muharemovica s jednog sjajnog derbija iz 2004-e. Kakav vezni red smo tad imali Biscevic, Agic, Vuksanovic i Muharemovic :clap:

Ako mogu i meni te informacije u PP da se posalju :hmmmmm:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 okt 2014, 13:54

amypitar je napisao/la:

Ko o cemu pitari o strahu :urnebes: :urnebes: ,prvaci svemira s pocetka sezone postaju nervozni titula vise nije tako sigurna :beba: :beba:
Za razlika od vasih nafuravanja mi lijepo teret prebacimo na vas obzirom da ste jači za klasu sto jest jest,sve ispod vase pobjede od minimum dva razlike bice iznenadjene,nama grcevita borba za evropu slijedi...
SLOBODA NAVIJAČIMA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 okt 2014, 14:01

Znaci raspadamo se, sve se rastalilo, cak i Lutvo travu pojede. :urnebes:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 29 okt 2014, 14:01

sajo10 je napisao/la:Western:

I to prokuzio od promasenog penala kojeg uopste nisi gledao hahahaha. Ni Ali sa Hayata ti nije ravan hahaha
To prokuzio po njegovom ponasanju i pricama da nece potpisati za Seniore jer misli da moze ja mnogo jaci klub vani igrati.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 okt 2014, 14:06

okrenula se ipak priča što se toga tiče, pisao je prije petnaestak dana FKŽ1921 da se ipak dogovorilo da potpiše. usmeno, jer prije januara i ne može službeno.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 29 okt 2014, 14:08

ennis je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Ko o cemu pitari o strahu :urnebes: :urnebes: ,prvaci svemira s pocetka sezone postaju nervozni titula vise nije tako sigurna :beba: :beba:
Za razlika od vasih nafuravanja mi lijepo teret prebacimo na vas obzirom da ste jači za klasu sto jest jest,sve ispod vase pobjede od minimum dva razlike bice iznenadjene,nama grcevita borba za evropu slijedi...
mene strah, ipak se oni šetaju ligom
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 29 okt 2014, 14:19

ChWilla je napisao/la:okrenula se ipak priča što se toga tiče, pisao je prije petnaestak dana FKŽ1921 da se ipak dogovorilo da potpiše. usmeno, jer prije januara i ne može službeno.
Ko sta da potpise ?? :?: :mrgreen:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 okt 2014, 14:29

Mozel i meni ta info u pp, :D Fina se atmosfera stvorila (opcenito) oko derbija, samo da kakvi indijanci ne naprave incidente i slicno.. Gazi gazi gazi pitareee
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 okt 2014, 14:34

@karabaja_sa Igrom slucaja je do mene jutros u kaficu sjedio Bajic. Kaze plate kasne, tesko se zivi i izvadi stoju da plati ceh. Stvarno nemamo :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.