Živio nam Osim dragi, gospodaru familije !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nadam se da su neke jako dobre vijesti, pa nek' neko proslijedi..zeljocity je napisao/la:Vidim neka poruka kruzi medju forumasima pa hajde de cekam je i ja

Ma treba ih zgurat u pola zdenke koliko po propisima moramo dati hordama zla a normalni njihovi navijači mogu sjesti gdje hoče. Kraj pričeado19211 je napisao/la:ionako im je stadion ruglo, izlazi iz betona trava, pa nek gledaju uz moju tv. da se ponasaju sukladno situaciji bilo bi mi zao, ali ovako ...

Ovo ce biti 10000%, nebitno penal ili neki zicer.petisesti98 je napisao/la:Sanjao sam derbi
Igrao se drugi minut, na jugu jos uvijek stajala strasna koreografija manijaka a zeljeznicar izvodi korner.
Bucan centrira, lopta se odbija na 16m do mladog D. Sadikovica koji sutira loptu pod precku za vodstvo od 1:0
Do kraja susreta smo se samo branili, pitari napadali, Bilbija fulio penal ali do kraja se rezultat nije mjenjao
Hajdeeeeeeeee Zeljooooooooooo uzimamo derbi nasi mladi momci ce pokazati kako se srcem igra za klub
PS. Dajte ba i meni te Super poruke

Ma samo nek se pleseSabinho je napisao/la:Ovo ce biti 10000%, nebitno penal ili neki zicer.petisesti98 je napisao/la:Sanjao sam derbi
Igrao se drugi minut, na jugu jos uvijek stajala strasna koreografija manijaka a zeljeznicar izvodi korner.
Bucan centrira, lopta se odbija na 16m do mladog D. Sadikovica koji sutira loptu pod precku za vodstvo od 1:0
Do kraja susreta smo se samo branili, pitari napadali, Bilbija fulio penal ali do kraja se rezultat nije mjenjao
Hajdeeeeeeeee Zeljooooooooooo uzimamo derbi nasi mladi momci ce pokazati kako se srcem igra za klub
PS. Dajte ba i meni te Super poruke

Zbog takvih kao ti, mi i jesmo propala drzava..bojamora je napisao/la:Ma treba ih zgurat u pola zdenke koliko po propisima moramo dati hordama zla a normalni njihovi navijači mogu sjesti gdje hoče. Kraj pričeado19211 je napisao/la:ionako im je stadion ruglo, izlazi iz betona trava, pa nek gledaju uz moju tv. da se ponasaju sukladno situaciji bilo bi mi zao, ali ovako ...
ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.
Btw.posaljite mi tu poruku ako je bas nesto dobro i sigurno,ako je opet stara prica nemojte da se ne nadam dzaba.

.Lijepi strah
 .Lijepi strah 

amypitar je napisao/la:ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.
Btw.posaljite mi tu poruku ako je bas nesto dobro i sigurno,ako je opet stara prica nemojte da se ne nadam dzaba.
Sve Vam odgovara,e blago vama

.Lijepi strah
Ovo samo kod Vas ima.

Ko o cemu pitari o strahuamypitar je napisao/la:ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.

.Lijepi strah
Ovo samo kod Vas ima.

,prvaci svemira s pocetka sezone postaju nervozni titula vise nije tako sigurna

To prokuzio po njegovom ponasanju i pricama da nece potpisati za Seniore jer misli da moze ja mnogo jaci klub vani igrati.sajo10 je napisao/la:Western:
I to prokuzio od promasenog penala kojeg uopste nisi gledao hahahaha. Ni Ali sa Hayata ti nije ravan hahaha
mene strah, ipak se oni šetaju ligomennis je napisao/la:Ko o cemu pitari o strahuamypitar je napisao/la:ennis je napisao/la:Jel to neka euforija pred derbi,sta vas trese yebemu misha,nemamo sta izgubit kao sto sam prije i pisao pobjeda nam donosi mnogo s porazom ne gubimo puno na svom puti prema Evropskim takmicenjima.

.Lijepi strah
Ovo samo kod Vas ima.

Za razlika od vasih nafuravanja mi lijepo teret prebacimo na vas obzirom da ste jači za klasu sto jest jest,sve ispod vase pobjede od minimum dva razlike bice iznenadjene,nama grcevita borba za evropu slijedi...

Ko sta da potpise ??ChWilla je napisao/la:okrenula se ipak priča što se toga tiče, pisao je prije petnaestak dana FKŽ1921 da se ipak dogovorilo da potpiše. usmeno, jer prije januara i ne može službeno.

Fina se atmosfera stvorila (opcenito) oko derbija, samo da kakvi indijanci ne naprave incidente i slicno..  Gazi gazi gazi pitareee
 Fina se atmosfera stvorila (opcenito) oko derbija, samo da kakvi indijanci ne naprave incidente i slicno..  Gazi gazi gazi pitareee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.