Podsisan je onako kako Selimovic voli!Head je napisao/la:U kakvom je stanju teren?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
šatro oni pitaju kakav je teren jer imaju tehnicku potkovanu ekipu 
Pa recimo za vas smo izmislili tehniku.ado19211 je napisao/la:šatro oni pitaju kakav je teren jer imaju tehnicku potkovanu ekipu
1946
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Ko je reko da pitamo zato ?ado19211 je napisao/la:šatro oni pitaju kakav je teren jer imaju tehnicku potkovanu ekipu
jeste, zato ste 5-ti na tabeli kuknjavaHead je napisao/la:Pa recimo za vas smo izmislili tehniku.ado19211 je napisao/la:šatro oni pitaju kakav je teren jer imaju tehnicku potkovanu ekipu
Glavni u gradu i drzavi !ado19211 je napisao/la:jeste, zato ste 5-ti na tabeli kuknjava
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakva golčina majstora,osvetio je Želju!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
izmislili trofeje za nas..Elegant je napisao/la:Glavni u gradu i drzavi !ado19211 je napisao/la:jeste, zato ste 5-ti na tabeli kuknjava
Re: Odg: FK Željezničar
Potkovaniji valjda?Head je napisao/la:Hoces reci da je Zeljeznicar tehnicki podkovaniji od Sarajeva?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Zna se na sta sam mislio.AsharaK je napisao/la:Potkovaniji valjda?Head je napisao/la:Hoces reci da je Zeljeznicar tehnicki podkovaniji od Sarajeva?
1946
Prijateljski ja ovo tebi, yebem ti profesoricu. :pHead je napisao/la:Zna se na sta sam mislio.AsharaK je napisao/la:Potkovaniji valjda?Head je napisao/la:Hoces reci da je Zeljeznicar tehnicki podkovaniji od Sarajeva?
Ako cemo se baviti lingvistikom onda je ispravna konstrukcija.AsharaK je napisao/la: Prijateljski ja ovo tebi, yebem ti profesoricu. :p
"Prijateljski ovo tebi ja"
Znaci, po vama je Zeljeznicar tehnicki jaci od Sarajeva?
1946
Namjerno sam stavio onako. Da sam stavio Prijateljski ovo tebi ja, ti dodjes u prvi plan. Da nisi Pitar to bih uradio ali ovako ne. Zeljo prije lingvistike!Head je napisao/la:Ako cemo se baviti lingvistikom onda je ispravna konstrukcija.AsharaK je napisao/la: Prijateljski ja ovo tebi, yebem ti profesoricu. :p
"Prijateljski ovo tebi ja"
Znaci, po vama je Zeljeznicar tehnicki jaci od Sarajeva?
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Moj licno misljenje vezano za ovaj derbi je da il mogu omladinci podbaciti il razvaliti trece opcije nema! Sve zavisi od toga kako budu podnijeli sav taj pritisak. I siguran sam.da necemo gledati dosadan derbi kao sto se to znalo desiti. Nadam se golovima,sansama i naravno pobjedom Zeljeznicara!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Neće ne sikiraj seHead je napisao/la:Koji omladinci, mladju ekipu ce izvesti Sarajevo na teren
- ultrassa1921
- Kontakt:
vidjet cemo,bojkotuju li horde il je sjever jaci nego ikadHead je napisao/la:Koji omladinci, mladju ekipu ce izvesti Sarajevo na teren
Manijaci Zeljini
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 28 gostiju.