dinamo prije 7 dana odbio ponudu man unt od 10 mil za kovacica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Idu Mariga i Livaja zasad,otisao Crisetig,Bessa,,nadam se jos odlasku Jonathana
Hvala na info. Ma zbog Jonathana debila najvishe i pitam.Necu se smiriti dok ne ode , bar na posudbu.mariga je otiso na posudbu u parmu, a i jonathan bi trebo otic..livaja ce ostatak sezone provest u atalanti
mislim da je to to
kazem ja to su specijalni odnosi sa MMarminz je napisao/la:longo se mozda vrati sad posto je livaja otiso, a evo spominje se i andreolli jer su chivu i samuel ozlijedjeni
dinamo prije 7 dana odbio ponudu man unt od 10 mil za kovacica
ako nije bio starter u stuttgartu kako će u interuunderPFC je napisao/la:Može li mi neko od neroazzura nešto više reći o statusu Kuzme u Interu? Da li će biti starter? Kakva je uopšte ideja trenera povodom Zdravka?
Postoje razlozi,vansportski zašto nije bio starter krajem ove sezone... Inače verujem da si pratio neke od utakmica u kojima je bio starter,redovno je bio među najboljim na terenu,čak i kada nije išlo Štutgartu.Panda je napisao/la:ako nije bio starter u stuttgartu kako će u interuunderPFC je napisao/la:Može li mi neko od neroazzura nešto više reći o statusu Kuzme u Interu? Da li će biti starter? Kakva je uopšte ideja trenera povodom Zdravka?
Razlog sto nije igrao je sto nije zelio produziti ugovor sa svabamaunderPFC je napisao/la:Postoje razlozi,vansportski zašto nije bio starter krajem ove sezone... Inače verujem da si pratio neke od utakmica u kojima je bio starter,redovno je bio među najboljim na terenu,čak i kada nije išlo Štutgartu.Panda je napisao/la:ako nije bio starter u stuttgartu kako će u interuunderPFC je napisao/la:Može li mi neko od neroazzura nešto više reći o statusu Kuzme u Interu? Da li će biti starter? Kakva je uopšte ideja trenera povodom Zdravka?
S druge strane Zdravko nije neki klinac koji tek počinje graditi karijeru,sasvim sigurno da posjeduje kvalitet da igra za svaki klub u Italiji...
sreća pa ste ove godine naročito uspešni,nikada jači vezni red u istorijiPanda je napisao/la:može on u interu samo lopte donositi
ma samo na ignore ove trolloveunderPFC je napisao/la:sreća pa ste ove godine naročito uspešni,nikada jači vezni red u istorijiPanda je napisao/la:može on u interu samo lopte donositi![]()
Nisam rekao da će biti starter,već isto upitao,ali smatram da na osnovu tvojih odgovora podcenjuješ kvalitet Kuzmanovića,verovatno si zaboravio kako je protiv Intera igrao u dresu Fiorentine
guarin, cambiasso, alvarez, gargano, obi...underPFC je napisao/la:sreća pa ste ove godine naročito uspešni,nikada jači vezni red u istorijiPanda je napisao/la:može on u interu samo lopte donositi![]()
Nisam rekao da će biti starter,već isto upitao,ali smatram da na osnovu tvojih odgovora podcenjuješ kvalitet Kuzmanovića,verovatno si zaboravio kako je protiv Intera igrao u dresu Fiorentine
Razbojnik je napisao/la:Kuzmanovic je bio dobar i u Fiorentini i u Stuttgartu. Za 2.000.000€ je ne dobra, nego vrhunska kupovina. Nije igrac koji pravi razliku, ali za rotaciju je jako koristan i skupiti ce on dosta nastupa za Inter.
Kovacic je velika nada, a ima i dosta iskustva za 18 godisnjaka. Treba imati muda i iskrcati veliku lovu za mladoga igraca, ali tko riskira taj i profitira.
nigdje to nisam procitao,gdje ti nadjeThorin je napisao/la:Angelo Ogbonna spotted coming out of a Milan hospital with Professor Combi!!!
WTF?
Na ovo sam neletio, ima li ko vise informacija ili je blef neki???
Nije uopste iskljuceno da se Kuz brzo izbori za poziciju startera jer su mu konkurencija Gargano o kojem je vec sve receno i Cambiasso,koji je haman pa zakuh'o sa Stramom,Mudingayi mu uzeo poziciju (al se odmah povrijedio do kraja sezone). Tu zna pocet i Zanetti,al se nije ni malo proslavio ove sezone,dosta sporo reaguje u defanzivi.underPFC je napisao/la:Može li mi neko od neroazzura nešto više reći o statusu Kuzme u Interu? Da li će biti starter? Kakva je uopšte ideja trenera povodom Zdravka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.