La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Koji je sad idiot?
Poslat cu polako sta si navro?
Poslat cu polako sta si navro?
Nisam ni ja jednog od vas mislio, opustite se.
ako moderacija pita, nisam ni na jeftu mislio
Nisam te ja prijavio.Blejzer10 je napisao/la:Nisam ni ja jednog od vas mislio, opustite se.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Vise si banovan od kawhija sta je s tobom svako nalo te nemaBlejzer10 je napisao/la:Nisam ni ja jednog od vas mislio, opustite se.
Prvo se kaže hvala na čestitkama, nema na čemuMElloo je napisao/la:Vise si banovan od kawhija sta je s tobom svako nalo te nemaBlejzer10 je napisao/la:Nisam ni ja jednog od vas mislio, opustite se.
a drugo, živci, nekad uvrijedim nekoga, nekad opsujem Boga na ramazanu, svašta nešto... idući je garant trajni
Evo je Blejz,fina slika.

Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 29 maj 2018, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Jbt ovo je ništa šta sam ja morao nosit godinu dana
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Eto editovo sam post
Čekaj, i na forumu je gore psovati Boga u ramazanu nego van ramazana?Blejzer10 je napisao/la:Prvo se kaže hvala na čestitkama, nema na čemuMElloo je napisao/la:Vise si banovan od kawhija sta je s tobom svako nalo te nemaBlejzer10 je napisao/la:Nisam ni ja jednog od vas mislio, opustite se.
ako moderacija pita, nisam ni na jeftu mislio![]()
a drugo, živci, nekad uvrijedim nekoga, nekad opsujem Boga na ramazanu, svašta nešto... idući je garant trajni
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zato je Pero onako syeban izgledao na pressici.Zidane, the one and only manager to have resigned and not be fired under Florentino Perez.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Wenger 
Bil mogoBlejzer10 je napisao/la:Wenger

Remember, remember the 5th of November.
Promjene na trenerskim mjestima u Primeri zasad:
Berizzo u Bilbao
Garitano iz Leganesa u Sociedad
Machin iz Girone u Sevillu..
Berizzo u Bilbao
Garitano iz Leganesa u Sociedad
Machin iz Girone u Sevillu..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
27. noć ću da provedem u džamijiMElloo je napisao/la:Bil mogoBlejzer10 je napisao/la:Wenger
Trebao si i veceras na 17.Blejzer10 je napisao/la:27. noć ću da provedem u džamijiMElloo je napisao/la:Bil mogoBlejzer10 je napisao/la:Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.