FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Head
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Head » 29 okt 2014, 23:14

mukitmovac je napisao/la: Malo je rec ofiran , lafo kalasi a igra deduka dzemica, lafo duljevic a igra bilbijica ceculica,svaka ne vrijedi raspravljati, vi ste u svom svijetu sampionskom :arrow:
Koliko si siguran da nece igrati Duljevic?
1946

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 29 okt 2014, 23:15

visokohz je napisao/la:Prema posljednjim informacijama zeljo ce izvesti pjetlice: antolovic,tomic,zeljkovic,bogdanovic,kvesic,kosoric,turkovic,varea... :D
a golove ce zabit ovi veterani bajić , sadiković i memija, može tako ?
1921 !
05.06.1998

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 29 okt 2014, 23:16

visokohz je napisao/la:Ma sve zeljina "djeca" antolovic,kvesic,tomic,zeljkovic,varea,basa....
Moramo kombinovati sa ovim malo "iskusnijim" da djeca polako stasaju, bit ce jos sezona i ako Bog da ubacivat cemo mi u buducnosti sve vise i vise nase djece u prvih 11, samo da ih jos malo uigramo a sudeci prema ovoj sezoni to uigravanje nece bas dugo trajati. Zar ti bas mislis da se to eto tako ubaci 11 malaca i trcite za loptom? Kod nas se nista ne radi na ho-ruk ili preko noci mi studiozno pratimo i planiramo razvoj svakog mladica u svojim redovima i u skladu sa potencijalom oni postepeno dobijaju priliku za igru.

Moj visocanin nismo ti Mi nekakav bezze klub da slusamo sta mahala prica, mi smo haveru Zeljo, sto u prevodu znaci Istorija, Tradicija, Trofeji, Legende, Ugled, Postovanje... Nadam se da si sad naucio nesto novo ako to vec i prije nisi znao i slobodno opet navrati ako te bude jos nesto zanimalo vezano za INSTITUCIJU zvanu FKŽ i nase mlade igrace :!:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

mukitmovac
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la mukitmovac » 29 okt 2014, 23:18

AsharaK je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Dajte kome je Super poslao poruku nek proslijedi, vidim niko ne pise na forum o cemu je rijec. Hvala
I meni
Super brate sjeti se i mene ako citas
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 29 okt 2014, 23:20

fedeltafrotta je napisao/la:
visokohz je napisao/la:Prema posljednjim informacijama zeljo ce izvesti pjetlice: antolovic,tomic,zeljkovic,bogdanovic,kvesic,kosoric,turkovic,varea... :D
a fk sljedeca sezona na teren izvodi pripadnike ravnogorskog pokreta :urnebes: :urnebes:
:clap: :clap: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 29 okt 2014, 23:22

ne mogu da nadjem tacan podatak ko je najmladji igrac koji je zaigrao u derbiju, al srce bi mi bilo ko trebevic da bude 0-0 do 75te minute kad u igru ulazi hadziahmetovic i plasiranim udarcem u 88oj minuti salje jufkice kuci placuci :pray:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 29 okt 2014, 23:22

Head je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la: Malo je rec ofiran , lafo kalasi a igra deduka dzemica, lafo duljevic a igra bilbijica ceculica,svaka ne vrijedi raspravljati, vi ste u svom svijetu sampionskom :arrow:
Koliko si siguran da nece igrati Duljevic?
Ako gledamo zadnje utakmice nece, al et vidjecemo, moja prognoza 2-1 za nasu omladinu :D
Liverpool !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 29 okt 2014, 23:26

Nije poenta u prosjeku godina ekipe koja ce istrcati na teren, Potpuno je jasno da mi potenciramo mlade igrace koji izlaze iz Zeljine skole nogometa. Evidentno je da trenutno u seniorskom pogonu imamo cetiri takva igraca koji su postali vazne karike. Cinjenica da su upravo ta cetvorica kreirali pobjedu na posljednjoj prvenstvenoj utakmici jasno potvrdjuje o cemu se prica.Ova cetvorica su nastavak kontinuiteta. Druge ekipe,ukljucujuci i FKS,ne mogu se pohvaliti time. Doduse,nekima to mozda nije ni bitno. Eto nama,navijacima Zelje jeste.Uvijek nam je bilo to vazno i uvijek ce biti.Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 29 okt 2014, 23:29

FKZ1921 je napisao/la:Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.
:tokralju: :tokralju: :bow: :bow:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 okt 2014, 23:30

bluesaa je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.
oteto je prokleto, znaju to komsinice ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 29 okt 2014, 23:31

FKZ1921 je napisao/la:Nije poenta u prosjeku godina ekipe koja ce istrcati na teren, Potpuno je jasno da mi potenciramo mlade igrace koji izlaze iz Zeljine skole nogometa. Evidentno je da trenutno u seniorskom pogonu imamo cetiri takva igraca koji su postali vazne karike. Cinjenica da su upravo ta cetvorica kreirali pobjedu na posljednjoj prvenstvenoj utakmici jasno potvrdjuje o cemu se prica.Ova cetvorica su nastavak kontinuiteta. Druge ekipe,ukljucujuci i FKS,ne mogu se pohvaliti time. Doduse,nekima to mozda nije ni bitno. Eto nama,navijacima Zelje jeste.Uvijek nam je bilo to vazno i uvijek ce biti.Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.
Ne oslanjate se vi na omladinski pogon sto zelite, nego sto ste primorani, zbog lose finansijske situacije. Pa se malo previse forsira ta prica...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2014, 23:32

bluesaa je napisao/la:
Dovoljno je sto se kitite Dzekom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 29 okt 2014, 23:34

mi dzekom, a vi igracima koje ste oteli davno davno ;)

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 29 okt 2014, 23:35

Malo temu da ocisti i procisti ... :roll: :shhh:

slika

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 29 okt 2014, 23:35

cobefks je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Nije poenta u prosjeku godina ekipe koja ce istrcati na teren, Potpuno je jasno da mi potenciramo mlade igrace koji izlaze iz Zeljine skole nogometa. Evidentno je da trenutno u seniorskom pogonu imamo cetiri takva igraca koji su postali vazne karike. Cinjenica da su upravo ta cetvorica kreirali pobjedu na posljednjoj prvenstvenoj utakmici jasno potvrdjuje o cemu se prica.Ova cetvorica su nastavak kontinuiteta. Druge ekipe,ukljucujuci i FKS,ne mogu se pohvaliti time. Doduse,nekima to mozda nije ni bitno. Eto nama,navijacima Zelje jeste.Uvijek nam je bilo to vazno i uvijek ce biti.Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.
Ne oslanjate se vi na omladinski pogon sto zelite, nego sto ste primorani, zbog lose finansijske situacije. Pa se malo previse forsira ta prica...
hajd ne lupaj gluposti. oslanjamo se na djecu jer imamo dobru omladinu a to govori tabela, sta ti nije jasno ba?

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 29 okt 2014, 23:35

Vaso Miskin Crni
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 okt 2014, 23:35

bluesaa je napisao/la:mi dzekom, a vi igracima koje ste oteli davno davno ;)
oni se ponose alenom avdice, damir pixi kojasevic i said husejnovic... legende kluba :urnebes: :urnebes:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 29 okt 2014, 23:36

Odgovaranjem na pitarske postove samo se spustamo na njihov intelektualni nivo. Mani te ih se, jer malo ko od njih zna napisat normalnu recenicu. Bili su i ostat ce istraumirani od FK.Zeljeznicara dok god budu postojali.

Nego po meni ce prvih 15ak minuta i zadnjih 20ak biti najtezi. U pocetku ce da nas pritisnu a na kraju ce da stizu rezultat pa ce tu biti vazno da igramo najbolje sto mozemo.
Samo neka momci igraju i mozgom i srcem i mudima. Ja vjerujem u pozitivan rezultat. To je ono navijacki a nama i nerijeseno ide na ruku.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 29 okt 2014, 23:36

Sabinho je napisao/la:
bluesaa je napisao/la:
Dovoljno je sto se kitite Dzekom.
Imamo i cime za razliku od nekih :njanjanja: , a i Dzeko pokazuje koga voli tako :shh:
Liverpool !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 okt 2014, 23:36

bluesaa je napisao/la:mi dzekom, a vi igracima koje ste oteli davno davno ;)
Koliko su nama problem titule toliki su vama mitovi. Ima odredjenih slicnosti sa nekim iz komsiluka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 29 gostiju.