Koliko si siguran da nece igrati Duljevic?mukitmovac je napisao/la: Malo je rec ofiran , lafo kalasi a igra deduka dzemica, lafo duljevic a igra bilbijica ceculica,svaka ne vrijedi raspravljati, vi ste u svom svijetu sampionskom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1946
- Ljiljani87
- Kontakt:
a golove ce zabit ovi veterani bajić , sadiković i memija, može tako ?visokohz je napisao/la:Prema posljednjim informacijama zeljo ce izvesti pjetlice: antolovic,tomic,zeljkovic,bogdanovic,kvesic,kosoric,turkovic,varea...
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- ficobahtic
- Kontakt:
Moramo kombinovati sa ovim malo "iskusnijim" da djeca polako stasaju, bit ce jos sezona i ako Bog da ubacivat cemo mi u buducnosti sve vise i vise nase djece u prvih 11, samo da ih jos malo uigramo a sudeci prema ovoj sezoni to uigravanje nece bas dugo trajati. Zar ti bas mislis da se to eto tako ubaci 11 malaca i trcite za loptom? Kod nas se nista ne radi na ho-ruk ili preko noci mi studiozno pratimo i planiramo razvoj svakog mladica u svojim redovima i u skladu sa potencijalom oni postepeno dobijaju priliku za igru.visokohz je napisao/la:Ma sve zeljina "djeca" antolovic,kvesic,tomic,zeljkovic,varea,basa....
Moj visocanin nismo ti Mi nekakav bezze klub da slusamo sta mahala prica, mi smo haveru Zeljo, sto u prevodu znaci Istorija, Tradicija, Trofeji, Legende, Ugled, Postovanje... Nadam se da si sad naucio nesto novo ako to vec i prije nisi znao i slobodno opet navrati ako te bude jos nesto zanimalo vezano za INSTITUCIJU zvanu FKŽ i nase mlade igrace
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
-
mukitmovac
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Super brate sjeti se i mene ako citasAsharaK je napisao/la:I meniBaja_Zvjerka je napisao/la:Dajte kome je Super poslao poruku nek proslijedi, vidim niko ne pise na forum o cemu je rijec. Hvala
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- ficobahtic
- Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:a fk sljedeca sezona na teren izvodi pripadnike ravnogorskog pokretavisokohz je napisao/la:Prema posljednjim informacijama zeljo ce izvesti pjetlice: antolovic,tomic,zeljkovic,bogdanovic,kvesic,kosoric,turkovic,varea...![]()
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
ne mogu da nadjem tacan podatak ko je najmladji igrac koji je zaigrao u derbiju, al srce bi mi bilo ko trebevic da bude 0-0 do 75te minute kad u igru ulazi hadziahmetovic i plasiranim udarcem u 88oj minuti salje jufkice kuci placuci 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
-
mukitmovac
- Kontakt:
Ako gledamo zadnje utakmice nece, al et vidjecemo, moja prognoza 2-1 za nasu omladinuHead je napisao/la:Koliko si siguran da nece igrati Duljevic?mukitmovac je napisao/la: Malo je rec ofiran , lafo kalasi a igra deduka dzemica, lafo duljevic a igra bilbijica ceculica,svaka ne vrijedi raspravljati, vi ste u svom svijetu sampionskom
Liverpool !
Liverpool !
Nije poenta u prosjeku godina ekipe koja ce istrcati na teren, Potpuno je jasno da mi potenciramo mlade igrace koji izlaze iz Zeljine skole nogometa. Evidentno je da trenutno u seniorskom pogonu imamo cetiri takva igraca koji su postali vazne karike. Cinjenica da su upravo ta cetvorica kreirali pobjedu na posljednjoj prvenstvenoj utakmici jasno potvrdjuje o cemu se prica.Ova cetvorica su nastavak kontinuiteta. Druge ekipe,ukljucujuci i FKS,ne mogu se pohvaliti time. Doduse,nekima to mozda nije ni bitno. Eto nama,navijacima Zelje jeste.Uvijek nam je bilo to vazno i uvijek ce biti.Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.
FKZ1921 je napisao/la:Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
oteto je prokleto, znaju to komsinicebluesaa je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.![]()
![]()
![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne oslanjate se vi na omladinski pogon sto zelite, nego sto ste primorani, zbog lose finansijske situacije. Pa se malo previse forsira ta prica...FKZ1921 je napisao/la:Nije poenta u prosjeku godina ekipe koja ce istrcati na teren, Potpuno je jasno da mi potenciramo mlade igrace koji izlaze iz Zeljine skole nogometa. Evidentno je da trenutno u seniorskom pogonu imamo cetiri takva igraca koji su postali vazne karike. Cinjenica da su upravo ta cetvorica kreirali pobjedu na posljednjoj prvenstvenoj utakmici jasno potvrdjuje o cemu se prica.Ova cetvorica su nastavak kontinuiteta. Druge ekipe,ukljucujuci i FKS,ne mogu se pohvaliti time. Doduse,nekima to mozda nije ni bitno. Eto nama,navijacima Zelje jeste.Uvijek nam je bilo to vazno i uvijek ce biti.Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.
Dovoljno je sto se kitite Dzekom.bluesaa je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
mi dzekom, a vi igracima koje ste oteli davno davno 
- SinBosanski
Malo temu da ocisti i procisti ...

hajd ne lupaj gluposti. oslanjamo se na djecu jer imamo dobru omladinu a to govori tabela, sta ti nije jasno ba?cobefks je napisao/la:Ne oslanjate se vi na omladinski pogon sto zelite, nego sto ste primorani, zbog lose finansijske situacije. Pa se malo previse forsira ta prica...FKZ1921 je napisao/la:Nije poenta u prosjeku godina ekipe koja ce istrcati na teren, Potpuno je jasno da mi potenciramo mlade igrace koji izlaze iz Zeljine skole nogometa. Evidentno je da trenutno u seniorskom pogonu imamo cetiri takva igraca koji su postali vazne karike. Cinjenica da su upravo ta cetvorica kreirali pobjedu na posljednjoj prvenstvenoj utakmici jasno potvrdjuje o cemu se prica.Ova cetvorica su nastavak kontinuiteta. Druge ekipe,ukljucujuci i FKS,ne mogu se pohvaliti time. Doduse,nekima to mozda nije ni bitno. Eto nama,navijacima Zelje jeste.Uvijek nam je bilo to vazno i uvijek ce biti.Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.
- egocentrik
- Kontakt:
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
oni se ponose alenom avdice, damir pixi kojasevic i said husejnovic... legende klubabluesaa je napisao/la:mi dzekom, a vi igracima koje ste oteli davno davno
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
KontraNogama
- Kontakt:
Odgovaranjem na pitarske postove samo se spustamo na njihov intelektualni nivo. Mani te ih se, jer malo ko od njih zna napisat normalnu recenicu. Bili su i ostat ce istraumirani od FK.Zeljeznicara dok god budu postojali.
Nego po meni ce prvih 15ak minuta i zadnjih 20ak biti najtezi. U pocetku ce da nas pritisnu a na kraju ce da stizu rezultat pa ce tu biti vazno da igramo najbolje sto mozemo.
Samo neka momci igraju i mozgom i srcem i mudima. Ja vjerujem u pozitivan rezultat. To je ono navijacki a nama i nerijeseno ide na ruku.
Nego po meni ce prvih 15ak minuta i zadnjih 20ak biti najtezi. U pocetku ce da nas pritisnu a na kraju ce da stizu rezultat pa ce tu biti vazno da igramo najbolje sto mozemo.
Samo neka momci igraju i mozgom i srcem i mudima. Ja vjerujem u pozitivan rezultat. To je ono navijacki a nama i nerijeseno ide na ruku.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Imamo i cime za razliku od nekihSabinho je napisao/la:Dovoljno je sto se kitite Dzekom.bluesaa je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Klub je navikao da se bori sam, stvara novu vrijednost i kvalitet. Nikad u istoriji ovog kluba,nismo se kitili tudjim perjem.![]()
![]()
![]()
Liverpool !
Liverpool !
Koliko su nama problem titule toliki su vama mitovi. Ima odredjenih slicnosti sa nekim iz komsiluka.bluesaa je napisao/la:mi dzekom, a vi igracima koje ste oteli davno davno
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 29 gostiju.