Borac pobjeda
Pitari pobjeda
I odvajamo se sa finom bodovnom razlikom na 4 mjestu
Idemo
P.S.
Žao mi je Pitari što smo Vam pokvarili vikend u sudijskoj nadoknadi naše utakmice
Nije, realna procjena je milju manje
Ma shizofrenija. Lik je napusen sto posto.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:31Mislim da ovo treba Uefi poslati, klub je dao gol u 90. minuti iz 25. šuta na utakmici, jednostavno ne može to biti čisto.
4000 max - istok 2000, sjever oko 1000, jug + zapad 1000Pendulum je napisao/la: ↑25 okt 2024, 21:06A jel realno da je pola od 13 hiljada koliko prima Grbavica (ili je 13.500 nebitno) bilo večeras?svrakino1921 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 21:04WWIN liga BiH 24/25
FK ŽELJEZNIČAR - FK RADNIK (0 : 0) 2 : 0
Datum: 25.10.2024 18:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 6500
Sudija: Sivac Ermin (Zenica)
A1: Mulasmajić Tarik (Tešanj) | A2: Novalić Arnel (Doboj)
Delegat: Glibo Oliver (Mostar)
Posmatrač suđenja: Kaplan Semir (Stolac)
Nema šanse.![]()
Jedan lik izjavio, tacnije izvalio koji je btw. sada vec i bivsi clan uprave - alkoholizirani Badzak.
6500? Jesu li im stvarno upisali 6500?luckystrike je napisao/la: ↑25 okt 2024, 21:45Anketa
Sta je smjesnije:
1 6500
2 Kult da su nadigrali protivnika
3 Da su pitarima pokvarili vikend
Ovo je već bolest.
Clan Uprave je rekao, ali u privatnoj reziji. Nakon 10 dana bio bicsi clan Uprave, 2 i 2 su 4.Zutti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:13Kako poluistine? Koji dio mog navoda je laž?Argentina je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:07Poluistine pises, a navlacis vodu na svoj mlin.
Napad na titulu je rekao jedan covjek i to Badzak koji je u tom trenutku bio u Upravom Odbou i 10 dana nakon toga vise nije u klubu nikako.
To mozes tumaciti da je rekao kli
Ub/uprava/navijaci, kako god, iznad je napisano, a i kada su mediji prenosili, prenijeli su da je bas on rekao. Realnost je drugacija i mnogi su rekli da lupa gluposti i da je vrhunac Evropa uz malo srece u sto se i ja nadam.
Jel Badžak bio tad član uprave? Jest
Jel uprava određuje ciljeve za sezonu i svi članovi su upućeni u to? Pa vjerovatno da je tako. Sumnjam da neko ima jedne ciljeve, a neko druge. Ako nije tako nema tu ozbiljnog kluba.
Sa tvojom realnosti se djelimično slažem. Mada obzirom koliko ste uložili ovo ljeto, ne smije se desiti da uz sreću bude Evropa. Pogotovo obzirom da nikakve konkurencije nema, sve ispod laganog 4. mjesta je realno promašena sezona. Davno sam rekao da ste ekipa za Evrope i to je realno, a to šta vaši iz uprave planiraju je drugi par cipela.
Naravno da padaju golovi, al baš ovako ofirno da igrač kluba iz rsa odradi kraj utakmice... Pogotovo jer vas je isti entitet ostavio prošle sezone u ligi. Malo sumnjivo zar ne?godrina je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:08Namjesteno jer su dali 2 gola u 90+ ?Zutti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 19:58
E moj Nodi... Nije džaba onaj kralj namještanja iz Bugarske, Makedonije odakle je već bio, rekao da se vazda u 90. rješavaju namještene utakmice. Samo sramota da ekipa koja je najavila borbu za titulu ovako ofirno mora završavati utakmice jer nisu sposobni regularno zabiti, al dobro, vi znate najbolje kako ćete i šta ćete.
Da imalo pratis fudbal znao bi koliko golova pada tad.
Zeljo je pobjedio jedva, ali ovo nema sanse da je namjesteno. Samo ispravni i bolesni mozgovi to mogu tvrdit.
godrina je napisao/la: ↑25 okt 2024, 21:11Ma shizofrenija. Lik je napusen sto posto.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 20:31Mislim da ovo treba Uefi poslati, klub je dao gol u 90. minuti iz 25. šuta na utakmici, jednostavno ne može to biti čisto.
Na tribinama najmanje, okolo preko tranzita i u trolejbusima možda i nekako da se navuče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.