FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 02 nov 2014, 18:57

JoseMourinho je napisao/la:Da zabi Bajić i mi dobismo nekako adzem bi bio novi murinjo, ovako ga tjeramo odma :(
Al idete iz krajnosti u krajnost, neće adzem nigdje ne sikirajte se ;)
Adzem ostaje tu sigurno do kraja sezone,a za poslije se ne zna.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 nov 2014, 18:59

ado19211 je napisao/la:
nije bilo puno pametovanja za ovaj derbi jer nemas drugih opcija. turkovic spic, bajic lijevo, memija desno, poluspic varea.
zasto?
vrlo jednostavno na mjestu spica bi bio nedo koji ima šlifa da se mlati s igracima, s lijeve strane bi bio bajic koji bi imao sanse okrenut prema golu sutati i napraviti nesto, a varea bi tu bio kao kec na desetku da jednim potezem rijesi sve. on je uradio sve kontra, dobio sta je dobio.
pametovati s igracima kojim ne mozes, izmisljati toplu vodu praviti se strateg ne mozes. mogao se Amar praviti kad je imao 14 kvalitetnih igraca a ti sad to nemas i ne smijes.

vidi ako se gleda samo trenutno stanje tu smo gdje smo, ako se gleda buducnost i da li cemo obezbjediti evropu nimalo nisam optimistacan. imamo limitiranog trenera koji je iz prve petorke izgubio od svake ekipe osim Olimpica. pametnom dosta.
to je sve šbb kbb. da bi bilo bolje, to ne možemo znati. možda i bi. ali znam da bi tako imali tri igrača koji se vrlo malo vraćaju i pomažu odbrani, a propuh je bio i ovako. jer da bi varea igrao gdje može dati najviše, nama fali razbijač na defanzivnom veznom, svaka čast eldaru za danas, ali nije to taj profil.

ja ne vidim nikakvu adžemovu krivicu, ni za šta. derbi smo na jesen gubili i 2010 i 2013 kad smo bili šampioni, a sa mnogo iskusnijim igračima i amarom na klupi. a sad je sve novo uključujući i trenera. samo polako, biće od adžema trener i po ako ovo izdrži. a mislim da hoće.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 nov 2014, 19:00

Utakmica bolja nego mnoge prothodne. Pitari krenuli ofanzivno napravili pritisak ja reko eo ga 0:3. Nakon naseg gola do kraja pol i poslije prekida mi puno puno bolji i opasniji. Nastavk utakmice kljucni igraci nasi Tomic i Varea ostali bez snage sarajevo bolje bilo mi jedva da smo centar presli , Međutim bila je ona sansa bajica da je usla ko zna... Mada mogli su nas i nakantat poslije 2:1 da duljevic nije mesia glumio. Nasim igracima nista ne znamjeram borili su se jedino bi oddbrani zamjerio drugi go, pa jel moguce da je lopta jedan na sat prosla kroz tri nasa igraca :facepalm: jos da dodam BENJO COLIC :arrow: IZ KLUBA .

Prica se o domacoj djeci iskreno njima je veca prdnost bila manje domacih igraca. Jer je.be se Velkvoskom i Stojcevu sto je derbi njemu je bitno da je prvog plata a sad igro sa Zeljom , Travnikom , Sirokim, Celiokm svedno mu nema pritiska .
=\_1921_/=

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 19:16

shzna je napisao/la:Dobar derbi, igralo se otvoreno, mogli smo i mi do pobjede, ali isto tako smo mogli i izgubiti 1:4 npr.

Čestitke tanovcima, nek se i oni nečemu raduju :mrgreen:

Mi idemo po 6 bodova iz naredne dvije tekme, biće teško, ali šta da se radi

Zašto nisu došle horde zla? :bih:
Slavili prolazak u kupu protiv vas, slavili kup, slavili prolazak dva pretkola u Evropi, slavili danas. A sta ste i kad vi zadnji put slavili?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 nov 2014, 19:18

Aragon je napisao/la:
shzna je napisao/la:Dobar derbi, igralo se otvoreno, mogli smo i mi do pobjede, ali isto tako smo mogli i izgubiti 1:4 npr.

Čestitke tanovcima, nek se i oni nečemu raduju :mrgreen:

Mi idemo po 6 bodova iz naredne dvije tekme, biće teško, ali šta da se radi

Zašto nisu došle horde zla? :bih:
Slavili prolazak u kupu protiv vas, slavili kup, slavili prolazak dva pretkola u Evropi, slavili danas. A sta ste i kad vi zadnji put slavili?
Koliko smo mi dugo bez trofeja ?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 nov 2014, 19:18

aragon racuna historiju od maja ove godine, zanimljiv pacijent
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 02 nov 2014, 19:21

Joj ovog Aragona forumske maskote i glavnog provokatora i trola :lol: :lol: de nek mu neko postavi tabelu uspjeha torpeda i nas da ne trazim bezveze ... :opaopa:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 nov 2014, 19:21

fedeltafrotta je napisao/la:aragon racuna historiju od maja ove godine, zanimljiv pacijent
Ignore i rijesen problem za sva vremena. Sa nekim pacijentima ti jednostavno ne mozes ni uci u normalan razgovor. :) Onda bolje i ne pokusavat.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 02 nov 2014, 19:22

fedeltafrotta je napisao/la:aragon racuna historiju od maja ove godine, zanimljiv pacijent
Stani malo. Ovaj prica nek i Pitari nesto slave. Budimo realni, u zadnje vrijeme imamo puno vise razloga za slavlje od vas.
Reci ako nisam u pravu ;)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 nov 2014, 19:22

Gledam i ne vjerujem :rol:

Praunuče puca te kompleks uveliko, izgleda da ne znaš za šalu
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 02 nov 2014, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 nov 2014, 19:22

Izbjegavas mi pitanje

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 nov 2014, 19:23

sta je na onoj paroli pisalo zna li neko?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 nov 2014, 19:24

**** tu pricu.

Realno, slavili ste jer ste ulozilo, i to je sasvim logicno.

Sta je Zeljo ulozio uopste da bi dosao u pozicju da slavi?

Zato, glupa raspava, jer kada je Zeljo ulagao, slavio je, kada nije, tugovao je i gotovo..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 nov 2014, 19:24

Ajzea je napisao/la:sta je na onoj paroli pisalo zna li neko?
cardiff is blue. AMF :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 nov 2014, 19:24

Ajzea je napisao/la:sta je na onoj paroli pisalo zna li neko?
Cardiff will always be blue

Against modern football
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 02 nov 2014, 19:24

bojamora je napisao/la:Ma ja im nemam iskreno na čemu čestitati. Daleko su oni od svemirskog tima o kojem pričaju. Pred derbi smo ostali bez dva najbolja igrača a da je bilo suprotno, odnosno da su oni igrali bez dva najbolj igrača a mi u punom sastavu priča bi bila potpuno drugačija. Poraz u derbiju naravno da boli ali ja lično ništa ne mogu zamjeriti ni igračima ni stručnom štabu. Da je Bajić pogodio u momentu kada smo imali punu incijativu i pritisak na njihov go sada bi sigurno slavili pobjedu. Ali fudbal je takav a one šanse iz kontranapada koje su imali kada smo svi krenuli u napad su logične. Sudija na kraju još produži 4 i po minute umjesto realnih 8 i to je to. Od svega što su njanjari pokazali izgleda da im najbolje ide valjanje po terenu i zadržavanje vremena i jedino im na tome mogu čestitati. Manijaci su opet pokazali šta znači razlika između papaka i raje. Idemo dalje. Imamo isto bodova kao tanovi plačenici s tim da smo igrali utakmicu manje pred svojim navijačima i imamo svoju djecu koja se bore za sveti dres .

boli li? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 02 nov 2014, 19:25

Aragon je napisao/la:
Stani malo. Ovaj prica nek i Pitari nesto slave. Budimo realni, u zadnje vrijeme imamo puno vise razloga za slavlje od vas.
Reci ako nisam u pravu ;)
Nisi :D :D :lol: :lol:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 nov 2014, 19:26

Nismo trebali ovdje gubiti bodove. Da je Bajić ono pogodio druga bi se priča pričala! Okrenuti se Travniku, da što bolje završimo polusezonu, kako bi bilo lakše na proljeće!
Grbavica naš je Hram!!!

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 02 nov 2014, 19:27

Momci su igrali koliko su mogli, istina da je mozda igrao Nedo da bi stvorili vise prilika za pogodak ali..Ono sto boli jeste cirkus na tribini jug, mozda nije za ovog foruma, ali ono je dno. Od svoje dvanaeste godine sam svaku utakmicu na jugu ali onakav cirkus nikada nije bio. Onaj danas ( da mu ne navodim ime ) sa onakvim ponasanjem na derbiju koji je svima nama toliko vazan , pljunuo je u lice svima koji su toliko ulozili truda, znoja, krvi po gostovanjima ili na jugu !

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 02 nov 2014, 19:29

ChWilla je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:
nije bilo puno pametovanja za ovaj derbi jer nemas drugih opcija. turkovic spic, bajic lijevo, memija desno, poluspic varea.
zasto?
vrlo jednostavno na mjestu spica bi bio nedo koji ima šlifa da se mlati s igracima, s lijeve strane bi bio bajic koji bi imao sanse okrenut prema golu sutati i napraviti nesto, a varea bi tu bio kao kec na desetku da jednim potezem rijesi sve. on je uradio sve kontra, dobio sta je dobio.
pametovati s igracima kojim ne mozes, izmisljati toplu vodu praviti se strateg ne mozes. mogao se Amar praviti kad je imao 14 kvalitetnih igraca a ti sad to nemas i ne smijes.

vidi ako se gleda samo trenutno stanje tu smo gdje smo, ako se gleda buducnost i da li cemo obezbjediti evropu nimalo nisam optimistacan. imamo limitiranog trenera koji je iz prve petorke izgubio od svake ekipe osim Olimpica. pametnom dosta.
to je sve šbb kbb. da bi bilo bolje, to ne možemo znati. možda i bi. ali znam da bi tako imali tri igrača koji se vrlo malo vraćaju i pomažu odbrani, a propuh je bio i ovako. jer da bi varea igrao gdje može dati najviše, nama fali razbijač na defanzivnom veznom, svaka čast eldaru za danas, ali nije to taj profil.

ja ne vidim nikakvu adžemovu krivicu, ni za šta. derbi smo na jesen gubili i 2010 i 2013 kad smo bili šampioni, a sa mnogo iskusnijim igračima i amarom na klupi. a sad je sve novo uključujući i trenera. samo polako, biće od adžema trener i po ako ovo izdrži. a mislim da hoće.
eh upravo ti to kazem. kazes da bi imali malo igraca koji se vracaju i pomazu odbrani pa smo opet izgubili ? znaci da smo igrali drugacije ne znamo sta bi se desilo, ali bi u svakom slucaju bilo bolje ovo sto sam ja napisao. vise sanse da zabijemo koji gol vise..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Levin i 33 gosta.