Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Ja uopste ne kontam zasto se neki igraci bune.. Ja da sam profesionalni fudbaler i da extra zaradjujem,bolila bi me ona stvar sto tamo neko iz saveza ili igraca koji trenutno igraju za repku, meni ne dozvoljava da igram... Uzivao bi u zivotu,porodici,prijateljima,putovanjima... Odazvao bi se ako me zovnu,pa ako vidim da ne ide,reko bi im ćao i kraj price... Ljudi zaista ne znaju cijeniti zivot ...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
taj hebeni Kazastan igrao nerijesene sa Ukrajincima dva puta
kao mi velesila da ne mogu sa nama nerijeseno i na taj nacin nam oduzeti krucijalna 4 boda
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Nisam htio ici kupiti kartu radi gluposti oko testiranja,
a oni na kraju ne znaju kuda idu pa ce osigurati besplatno testiranje.
Nema meni nikakve logike sirenje virusa i zastava, pogotovo zastava koja je na ogradi a najvise ako znamo da zarazeni nisu na stadionu.
Nikad gora situacija u reprezentaciji.
a oni na kraju ne znaju kuda idu pa ce osigurati besplatno testiranje.
Nema meni nikakve logike sirenje virusa i zastava, pogotovo zastava koja je na ogradi a najvise ako znamo da zarazeni nisu na stadionu.
Nikad gora situacija u reprezentaciji.
- Chapman1886
- Kontakt:
zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
Samo Sloboda | COYG
Reprezentacija BiH nije samo BošnjačkaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
- SarajevoForza
- Kontakt:
Niti je zastava sa ljiljanima bošnjačka, to je zastava jedinog normalnog uređenja ove zemlje sa svim njenim narodima, kao RBiH. A to što jedino bošnjački narod želi normalno uređenje, dok hrvati i srbi žele komadanje je druga priča.Rosicky je napisao/la: ↑06 sep 2021, 22:08Reprezentacija BiH nije samo BošnjačkaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
E cuj trojke iz sarajevaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..

BOSANSKA KRAJINA
- feniksptica
- Kontakt:
Je l bilo kakvih FB komentara ljepotana iz Srebernika. Nisam mogo upratit dns
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Juventinisimo
- Kontakt:
U vrijeme zastave, Bosnjaci nisu bili muslimani...pa opet vam smeta zastava...ima li sta da vam ne smeta...daj samo jedan primjer...samo jedan...Rosicky je napisao/la: ↑06 sep 2021, 22:08Reprezentacija BiH nije samo BošnjačkaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- ElCartel11
- Kontakt:
Ali je samo Bosnjaci prate i dozivljavaju kao svoju.Rosicky je napisao/la: ↑06 sep 2021, 22:08Reprezentacija BiH nije samo BošnjačkaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sutra kao odgovor na anti-ljiljan kampanju volio bih da umjesto himne 'Intermezzo' bude puštena himna 'Jedna si jedina'. To bi bio najljepši odgovor i pobjeda Bosne i Hercegovine, da jednom doživimo u 21. vijeku da zapjevamo himnu koju svaki čovjek koji voli BiH doživljava kao jedinu istinsku himnu.
bošnjanin
Ja bi se odazvao jednom ... vidio sav taj javasluk i shalabajzerluk ... svaki dan is'o u slasticarnu i krk'o se kolacima ... i onda od tad tokom repka priprema vrtio redom malo Maldivi, malo Bahami, malo Bali ... Dubai bi preskocio ...rishovski je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:47Ja uopste ne kontam zasto se neki igraci bune.. Ja da sam profesionalni fudbaler i da extra zaradjujem,bolila bi me ona stvar sto tamo neko iz saveza ili igraca koji trenutno igraju za repku, meni ne dozvoljava da igram... Uzivao bi u zivotu,porodici,prijateljima,putovanjima... Odazvao bi se ako me zovnu,pa ako vidim da ne ide,reko bi im ćao i kraj price... Ljudi zaista ne znaju cijeniti zivot ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Hajde jel' vas dosta i jednih i drugih i trecih? Samo kmecite ko kakve tetkice i vrijedjate sve okolo sebe ko napaljeni tinejdzeri. Nigdje konstruktivnog konflikta jebote, niko ne zna diskusiju voditi normalno.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Niko vas sutra zbog testa neće vratiti s kapije stadiona. Ako vas je strah, ponesite bilo kakav test, neće vam niko tražiti ličnu, gledati je li original i sl.
Druga stvar, nema šanse da će iko raji skidati zastave. U krajnjoj liniji, zastava u džep stane, a niko džepove izvrtati neće
Ako vas je i to strah, zamotajte zastavu oko glave ko šamiju, recite da je to vaše religijsko uvjerenje i to je to 

Druga stvar, nema šanse da će iko raji skidati zastave. U krajnjoj liniji, zastava u džep stane, a niko džepove izvrtati neće

I mi smo pobjedili jednu u dvije ... imal' ko od Borata da se nas boji ... Yakshemash! ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
cuj niko nece dzepove izvrtat... pa jbt na Bilinom na Celikovim tekmama kad su igrali derbi sa Zeljom ili Sarajevom moras izvaditi sve iz dzepova i jos te pregledaju... Pa nekad ranije na utakmicama reprezentacije nisi mogao unijeti mobitel na stadion,nego se ostavljalo u onaj kontejner pored Bilinog,maksuz ga dovuku.. poslije tekme opet uzmes mobitel i kuća... Nemoj bezveze ljude navlacit...Hantraga je napisao/la: ↑06 sep 2021, 23:59Niko vas sutra zbog testa neće vratiti s kapije stadiona. Ako vas je strah, ponesite bilo kakav test, neće vam niko tražiti ličnu, gledati je li original i sl.![]()
Druga stvar, nema šanse da će iko raji skidati zastave. U krajnjoj liniji, zastava u džep stane, a niko džepove izvrtati nećeAko vas je i to strah, zamotajte zastavu oko glave ko šamiju, recite da je to vaše religijsko uvjerenje i to je to
![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kolko smo to mi pobijedili??Maestro je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:13Sta si se usrao? Kazahstan je pobjedio u zadnje dvije godine jednu utakmicu. I toga se bojite.bablaz1 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 20:37Sutra igramo najbitniju utakmicu, a vi se ugatili oca od najnebitnijeg lika u ovom momentu. Sutra 1:0 ko kuća. Kazahstanci nisu bezveze, a pojedinci se nafurali da smo Italija. Da smo mi francuzi i da smo odigrali s Bosnom i Hercegovinom i Ukrajinom 2x neriješeno selektor bi dobio nadimak šuškavac, savez bi bio četnici, Džeko bi bio izdajica koji dolazi na hurđašicu a ne da igra. Po ovom sa strane meni Petev izgleda kao neko ko zna postaviti igru, bira najbolje u datom trenutku. Ovdje ima pojedinaca koji bi voljeli 0:3 sutrarezultat. Budite svjesni da imamo limitiranu ekipu, ali ovo što momci pokazuju u posljednjih nekoliko utakmica je samo za podrške. Manite se šuplje, idemo pokušati dobiti sutra.
Luzeri jedni.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne vjerujem sta bi ljudi uradili za 2 kante jupola.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:40Avenija prijatelju, mozes li mi objasniti kako si to detaljno provjerio da nije fejk, po kojim parametrima?
50.000 gruhno u travnjak na BP i odmah kupio pola krezubih zenicana kao ti jel
I onda se cudimo sto imamo primjerke kao Pilav.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobro je Asmir uzdrmao javnost, plus još komentari njegovog oca, Vice, Peteva i ove neke fejk poruke, moram priznati da nikada nije bilo ovako negativno nabrijana atmosfera oko repke, makar u zadnjih 10 godina.
Iako mi se čini, makar po slikama (koje i nisu mjerilo), da to nije uticalo na igrače.
Iako mi se čini, makar po slikama (koje i nisu mjerilo), da to nije uticalo na igrače.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.