Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

majmun3
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la majmun3 » 02 jul 2016, 20:51

Bh seljaci a ne fanatikosi

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 sep 2016, 18:10

Pa Vranjes bi sa svojim mentalnim sposobnostima bio idealan vodja ove grupe navijaca.
Imaju u Svedskoj goreg od Vranjesa a ne sjecam se da njemu salju "pismenu podrsku".

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 04 sep 2016, 20:49

Ne volim ih ni ja, i u mnoštvu stvari se ne slažem sa njima ali imaju dosta ispravnih stavova, a jedan od njih je:

slika
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 sep 2016, 06:35

Ovaj Vranjes ce vam Drazu istetovirat cim prestane se bogatit na racun repke , vi pljujte po svojim , bolje od nas nisam ni naucio.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 05 sep 2016, 07:13

BelminM23 je napisao/la:Od Izraela u Zenici BHF ne podržavam

Gade mi se :salut:

:bih:
:salut: Isto.
shandrlike-tandrlike

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 sep 2016, 09:15

BelminM23 je napisao/la:Od Izraela u Zenici BHF ne podržavam

Gade mi se :salut:

To znači podržavaš brutalno mučenje i ubijanje i stavljanje djece u logor u Gazi ?

U to vrijeme je Izrael brutalno dronovima napao civile , pa navijači Celtica su isto napravili , a ljudi Katolici , znam da politiku i sport ne treba mješati , ali kada se dešava očita nepravda nije loše nekada ukazati na problem, ne treba zatvarati oči pa i mi smo bili u slučnoj situaciji 92 - 95 , pa nam je bilo drago da nas se neko sjeti na nekoj utakmici , koncertu,....

Što se tiće Ognjena vrlo je opasno se igrati sa takvim stvarima, evo danas smo svjedoci opet nekih pretnji nije ugodno se ni potsjecati na rat kamoli sta vise , a moguci su referendumi , otcjepljenje.....
Ljudi koji takvo sta i simbolicki podrzavaju nemaju sta da traze u reprezentaciji...

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 sep 2016, 14:07

Nije onaj igrač pucao... :salut:

A bilo je još tu stvari na toj utakmici koje mi se nisu sviđale, onakvo ponašanje prema našem reprezentativcu, do udaranja naših navijača iz čistog mira, samo zbog toga što je rečeno jednom od njih da lakše malo hoda, a ne da gura se, jer je stigo međeđ iz dijaspore u majici BHF-a i misli manga

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 sep 2016, 14:23

Mozda Vranjes ne bi imao sta teovirati da su roditelji BHF-ovaca ostali braniti zemlju....

slika

Sto se tice Palestine. Ako smo toj djeci pomogli gazenjem zastave Izraela, onda svaka cast. Jos ako je bilo puno lajkova na fejsu :tokralju:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 05 sep 2016, 15:10

SlevinKelevra je napisao/la:Mozda Vranjes ne bi imao sta teovirati da su roditelji BHF-ovaca ostali braniti zemlju....

slika

Sto se tice Palestine. Ako smo toj djeci pomogli gazenjem zastave Izraela, onda svaka cast. Jos ako je bilo puno lajkova na fejsu :tokralju:
Ti si Tito, majke mi moje!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 sep 2016, 17:28

Kako mi je retardirano to generaliziranje da je komplet BHF dijaspora i da je dijaspora nesto negativno. To mogu komentarisati samo napacene bosnje koje ne znaju zapravo koliko dijaspora novca unese i potrosi u ovoj drzavi. Svi bi vi dali guza da su u dijaspori(prvi ja) al ovdje se dijaspora spominje u negativnom kontekstu pokusajuci opravdati sramotan gest Sranjesa. Nadam se samo da ce se BHF okrenuti radikalnijim potezima pa ako treba i fizicki ga odstraniti iz kampa reprezentacije te ga poslati tamo i gdje zasluzuje.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 06 sep 2016, 05:47

Lakoste je napisao/la:Kako mi je retardirano to generaliziranje da je komplet BHF dijaspora i da je dijaspora nesto negativno. To mogu komentarisati samo napacene bosnje koje ne znaju zapravo koliko dijaspora novca unese i potrosi u ovoj drzavi. Svi bi vi dali guza da su u dijaspori(prvi ja) al ovdje se dijaspora spominje u negativnom kontekstu pokusajuci opravdati sramotan gest Sranjesa. Nadam se samo da ce se BHF okrenuti radikalnijim potezima pa ako treba i fizicki ga odstraniti iz kampa reprezentacije te ga poslati tamo i gdje zasluzuje.
Lakosta ne dipr majke ti, koga ce BHF ostranit iz repke, mogu ga prozivat mogu sve al odstranit jok, pa nije srednji vijek. Sranjes je usro motku al dokle god se bori za repku i ostavlja srce na terenu nego neke patriote ja mogu zivit s tim
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 06 sep 2016, 09:56

daleko od toga da podrzavam sve sto radi bhf, moze se kod njih dosta toga kritikovati, ali isto tako svi mi kolektivno svrsavamo kad sportsport objavi snimke kad se ide prema stadionu. kad je bio onaj livestream prije tekme u dublinu, nema ko se nije odusevio atmosferom. dakle kao i vecina, imaju svoje dobre i lose strane.
SlevinKelevra je napisao/la:Mozda Vranjes ne bi imao sta teovirati da su roditelji BHF-ovaca ostali braniti zemlju....
a ovim napadas citavu dijasporu, a ne bhf, i ja bi te banirao za ovu provokaciju

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 06 sep 2016, 10:20

Da nije bilo tog bhfa i još nekolicine grupa iz naše zemlje sad bi na bhtu i federalnoj gledali kvalifikacione tekme komšija dok bi mi bili još pod suspenzijom
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 sep 2016, 13:42

dino-92 je napisao/la:
a ovim napadas citavu dijasporu, a ne bhf, i ja bi te banirao za ovu provokaciju
Pa, dje si ban. :rol:

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 06 sep 2016, 14:59

Pa de eto koji ku.rac trebaju te provokacije, jos na ratnu temu. Moze se valjda normalno komunicirat.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 06 sep 2016, 15:27

pinoglavi je napisao/la:Koja skupina retardiranih narkomana koja veze sa fudbalom nema. Možel' jedno pismo za vas, jel' imate mozga smisliti išta drugo osim Bosnom behar probeharao i volim ljiljane genijalci?
Imam ja jedno pitanje za tebe, imaš li muda doći večeras na mjesto okupljanja BHF-a i reći im to u lice ? Pozdrav.

I svi ostali koji pljuju tu navijačku grupu.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 sep 2016, 15:32

neurofunk je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Koja skupina retardiranih narkomana koja veze sa fudbalom nema. Možel' jedno pismo za vas, jel' imate mozga smisliti išta drugo osim Bosnom behar probeharao i volim ljiljane genijalci?
Imam ja jedno pitanje za tebe, imaš li muda doći večeras na mjesto okupljanja BHF-a i reći im to u lice ? Pozdrav.

I svi ostali koji pljuju tu navijačku grupu.
Može ali samo ako ćemo gaziti zastavu Estonije :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2016, 15:42

IlProfessore je napisao/la:Da nije bilo tog bhfa i još nekolicine grupa iz naše zemlje sad bi na bhtu i federalnoj gledali kvalifikacione tekme komšija dok bi mi bili još pod suspenzijom
:thumbup:

Ovdje ljudi misle da je BHF samo dijaspora što nije istina. Hipotetički i da jeste, što bi to nekome bilo krivo? Ja bi prvi volio da idem na sve gostujuće utakmice svoje države, ali ne ide finansijski, a ako mislite da je tek tako jednostavno otići na sva gostovanje iz drugih zemalja, onda se grdno varate.

BHF je glas svih navijača i on se treba respektirati, da nije njih i dalje bi Munib vladao fudbalom u BiH.

slika

slika

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 sep 2016, 15:50

pinoglavi je napisao/la: Može ali samo ako ćemo gaziti zastavu Estonije :bih:
:rol:
dino-92 je napisao/la:Pa de eto koji ku.rac trebaju te provokacije, jos na ratnu temu. Moze se valjda normalno komunicirat.
Cuj provokacije. Mene ne interesuje ko je i u kakvim okolnostima pobjegao vani, ali cinjenica je da ih nije bilo tada, a ni sada, a prvi su kad treba prosipati neki kvazi- patriJotizam. Nek bojkotuju utakmice, nista im drugo nije ostalo. Mesa im je odavno bacio ignore. Nece mu tribina krojiti sastav.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 06 sep 2016, 16:32

Između ostalog i ovo im je jedan od poteza vrijednih hvale, hiljadugodišnja tradicija iznad novotarije zvane zmajevi:
slika
Ma pinoglavom i ostalim tuzlacima sličnim njemu kao i nekolicini likova sa drugih tema bi najbolje bilo da se maše yu petokrakom jer im je očigledno draža nego sve one silne zvijezde na nametnutoj zastavi, da se bhf zove jna i da se šuti na bilo kakvu nepravdu i kršenje najosnovnijih ljudskih prava.
Jesu i oni škoti debili, čuj mašu palestinskim zastavama ccc pravi su islamski fundamentalisti i nacionalisti ccc

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.