Džanan Musa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

DANTES
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la DANTES » 02 apr 2017, 19:58

kobe24 je napisao/la:Babic bazen ne moze da pogodi, a i relativno losu odbranu igraju. Valjda im se to ne obije o glavu, jos Boatrighta nema do kraja sigurno. Nadam se da je i Mrsic konacno vidio da je Musa bolji od skoro svih vanjskih igraca Cedevite.
Bolji je od hrvata, od amera nije.. U napadu je strašan u odbrani užasan.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 apr 2017, 19:59

legenda reala je napisao/la:Strašna partija, šta veliš Kobe24 idu trice ko podmazane, da nije radio šta na šutu individualno
Don't believe the hype.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 02 apr 2017, 20:02

Da on ista zna ne bi mu jedina taktika bila daj loptu combo divljaku i ako ga ide dobro je, ako ne poraz je zagarantovan. Realno da je kakav trener Cedevita bi ovakav Partizan zgazila 2-0 sa prosjecnom razlikom od 15-20 poena. Imaju najmanje duplo bolji igracki kadar al je Dzile isto tako bar duplo bolji trener od Veljka. Ne bi me cudilo da ih preokrene Partizan u drugom poluvremenu.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 02 apr 2017, 20:14

DANTES je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Babic bazen ne moze da pogodi, a i relativno losu odbranu igraju. Valjda im se to ne obije o glavu, jos Boatrighta nema do kraja sigurno. Nadam se da je i Mrsic konacno vidio da je Musa bolji od skoro svih vanjskih igraca Cedevite.
Bolji je od hrvata, od amera nije.. U napadu je strašan u odbrani užasan.
Zato sam i napisao od vecine, jer su Ameri realno kvalitetniji, mada mu oni uglavnom i nisu konkurencija za poziciju (Boatright igra samo PG, a Rashad PG i SG). Odbrana je takva jer on jednostavno fizicki ne moze da isprati igrace koje cuva, evo recimo Andric ga moze u zubima nositi. Dzanan jos ne smije da radi u teretani zbog ledja, jer je u godinama kada se kosti jos uvijek razvijaju. Poslije ce se to sigurno promijeniti.

@legendo, siguran sam da individualno radi kao lud i na sutu, a i generalno puno trenira. Bas je u prvenstvu Hrvatske pokazao da je sut digao na jedan veci nivo i procenti za tri su puno bolji.

Jao kakav pad Arapovica... :cry: :cry:
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 02 apr 2017, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 02 apr 2017, 20:14

Auu, kakav pad Arapa...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2017, 20:14

Uhh sta bi s Arapovicem jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 02 apr 2017, 20:17

:bow: Musa kakav dribling,prodor i asistencija za Bilana
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 02 apr 2017, 20:28

Arapović će morat na operaciju, ali evo ga u dvorani sjedi...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 apr 2017, 20:37

boze dragi, gledam tekmu na nekom linku, nevjerovatno kakvi cobani komentarisu tekmu
nazivaju ekipu Partizana losom (to je istina, al to nije profesionalno), Bircevica nazvase seljackim igracem, strasno

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 02 apr 2017, 20:39

Chinaglia je napisao/la:boze dragi, gledam tekmu na nekom linku, nevjerovatno kakvi cobani komentarisu tekmu
nazivaju ekipu Partizana losom (to je istina, al to nije profesionalno), Bircevica nazvase seljackim igracem, strasno
Arena HR ?
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 apr 2017, 20:43

Chinaglia je napisao/la:boze dragi, gledam tekmu na nekom linku, nevjerovatno kakvi cobani komentarisu tekmu
Taj seljački igrač je bio najbolji u partizanu.. A opet kompleksi su čudo. Evo gledam neke šabanske poteze Babića i Tomasa. Matori konji, i onda neko nešto zamjera Musi, dječaku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 02 apr 2017, 21:05

Grehota je da mali Musa ne dobija sansu ubija klinac...

Sto se tice komentatora sta ce jadni zna se kako hrvati prolaze protiv srba u kosarci i reprezentativno i klubski, Partizan je stvarno los ove godine i trece mjesto je odlican rezultat... Maksimum!

Sto se tice finala CZV dobije Cedevitu 20-30 razlike u bilo koje doba...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 02 apr 2017, 21:15

Ma realno je Dzikic us*ao ovo s Partizanom na kraju. Covjek svaku drugu utakmicu mijenja sastave, pocetne petorke. Jednu utakmicu mozes odigrati 30+ min, biti jedan od najboljih u ekipi, da bi te narednih nekoliko utakmica hladno zakovao na klupu, pa ako dobijes koju minutu, dobro je. Kod Cedevite, sa 3x losijim trenerom, ekipa koja se mucila sa nekakvim Krkama, Sokolima i sl. se poprilicno uigrala, nekakvi savjeti od trenera im Bog zna i ne trebaju. Manje-vise ustaljene akcije, ja sam ih napamet naucio.

Sto se Muse tice, vec nekoliko tekmi unazad sam primijetio napredak u sutu, desna ruku i desni ulaz se pomalo ubacuju u napadacki arsenal (prvenstvene utakmice), tako da se moze s pravom reci da se popravlja. Losa odbrana je sigurno posljedica fizicke inferiornosti i to je nazalost tako...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 apr 2017, 21:18

dal je Dzanan Musa, Danilo Gallinari u nastajanju

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 apr 2017, 21:19

Bassha je napisao/la:
Arena HR ?

čudi me. ovi sa hrvatske arene su uglavnom korektni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 apr 2017, 22:55

Mrsicu, jbali ti dzoker i hladjenje mamu u pizdu

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 02 apr 2017, 23:39

alan_kardec je napisao/la:
Bassha je napisao/la:
Arena HR ?

čudi me. ovi sa hrvatske arene su uglavnom korektni.
Na HR Areni su katastrofalni, definitivno. Još kad mi kaže da pokušavaju bit objektivni...

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 02 apr 2017, 23:59

Chinaglia je napisao/la:Mrsicu, jbali ti dzoker i hladjenje mamu u pizdu
Da, ovaj Mršić je pravi šupak

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 03 apr 2017, 00:02

a ovi Hr komentatori sa Arene su teški papci, nacionalisti i malograđani. Kako su samo umišljeni

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 apr 2017, 03:10

vedoz je napisao/la:Na HR Areni su katastrofalni, definitivno. Još kad mi kaže da pokušavaju bit objektivni...

ne pratim ih redovno jer arene nema na totalu, ali kad hoću da gledam Zvezdu i tražim link po netu, naletim povremeno na hr arenu i meni su se sa svojim komentarima učinili korektnim. Jes da mnogo izraženije pa čak i otvoreno navijaju za svoje klubove, u odnosu na ove sa srpske arene, ali meni lično ne smeta to.

sad se sjetih jedne situacije iz (pret)prošle sezone, igra Zvezda kod Mege, i ovaj hr komentator čitavo poluvrijeme smara kako je utakmica na ivici regularnosti jer je Radonjić konstantno u terenu, kako izlazi iz svog dozvoljenog prostora... :facepalm: :lol: Kontam ko je ovaj glupan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.