Bar je tako bila prica ovdje od nekih cuvenih insajdera.
Dobro, mozda on nije tu i ne vidi se na terenu, alii tu jee...mislim ono... nije tu ali kao da jest, omaklo mu se
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Telalovic izuzetan talenat i potencijal međutim pogrešan odabir kluba nažalost.L_blancos je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:01Topalović je možda najveci prospekt od omladinaca koji imaju šansu da igraju za nas
Dalje idu catovic, licina i pejcinovic.
U treću skupinu bih stavio busuladzica, jakupovica (još uvijek premlad), mahmica i telalovica i deketa koje već imamo.
Dalje imamo plejadu igraca koji pokazuju potencijal i jedna utakmica ili pametna odluka menadžera ih može ispaliti gore. Tu mislim na dzanovica, bilalovica, krdzalica ( malo stariji), tubica...
Sta bi s onim tvojim Kovacem iz Leccea, jos nije dobio priliku u prvom timu?
Neka hvala..Ajdin6697oh je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:12Sta je sa Milicevicem igra vrlo dobro u Aeku standardan je do skoro igrao europu a Barbarez ga nijednom nije zvao
Povrijedjen meni se cini nema ga nikako19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:17Sta bi s onim tvojim Kovacem iz Leccea, jos nije dobio priliku u prvom timu?

Naletih jučer na Mozzartu na tekst oko Bilbije, izgleda da su ga i Srbi nanišanili. A pravo je interesantan igrač, djeluje mi da se snalazi na više pozicija u napadu.NoDi80 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:50Povrijedjen meni se cini nema ga nikako19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:17Sta bi s onim tvojim Kovacem iz Leccea, jos nije dobio priliku u prvom timu?
Eto sad vidim jucer se vratio na klupu protiv Bologne, vjerujem da ce debitovat i on kad tad
Jucer Bilbija (25) dao cetiri gola
Hadzimuratovic (18) igrao za Austriju protiv Portugala, takodjer Husic (18) i Delic (17) koji je napustio BiH
Dodao bih tu jos Keranovica iz Rudara uz Deketa najveci talenat ligeL_blancos je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:01Topalović je možda najveci prospekt od omladinaca koji imaju šansu da igraju za nas
U treću skupinu bih stavio busuladzica, jakupovica (još uvijek premlad), mahmica i telalovica i deketa koje već imamo.
Dalje imamo plejadu igraca koji pokazuju potencijal i jedna utakmica ili pametna odluka menadžera ih može ispaliti gore. Tu mislim na dzanovica, bilalovica, krdzalica ( malo stariji), tubica...
pa pisalo se neki dan de je pokrenuta procedura da dovedu CatovicaAjdin6697oh je napisao/la: ↑14 apr 2026, 00:08Dodao bih tu jos Keranovica iz Rudara uz Deketa najveci talenat ligeL_blancos je napisao/la: ↑13 apr 2026, 21:01Topalović je možda najveci prospekt od omladinaca koji imaju šansu da igraju za nas
Ne znam da li će biti igračina u Bundesligi. To ne možemo znati u ovom trenutku. Ali ako bude igrao iduće sezone Bundesligu vjerovatno će ga srbi zvati barem da ga kaparisu. Tako da ako bi igrao za nas to bi moglo biti jedino tokom ove sezone dok je još u drugoj ligi (možda neka liga nacija) jer nešto ne vjerujem da će Srbi zvati drugoligaša.
Muka mi kad pomislim na njega i Sanicanina u zadnjoj liniji.MiranGlasnic je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:47Neka hvala..Ajdin6697oh je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:12Sta je sa Milicevicem igra vrlo dobro u Aeku standardan je do skoro igrao europu a Barbarez ga nijednom nije zvao
I Adnan Kovacevic.Cartman je napisao/la: ↑14 apr 2026, 09:58Muka mi kad pomislim na njega i Sanicanina u zadnjoj liniji.MiranGlasnic je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:47Neka hvala..Ajdin6697oh je napisao/la: ↑13 apr 2026, 23:12Sta je sa Milicevicem igra vrlo dobro u Aeku standardan je do skoro igrao europu a Barbarez ga nijednom nije zvao
S tim prezimenom bila bi velika steta da ne igra za nasCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
Još jedan koji porijeklo vuče iz Sanskog Mosta, još malo će nam pola reprezentacije činiti.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()
Ima dosta Busuladzica i porijeklom iz Trebinjamarlostanf1eld je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:39Još jedan koji porijeklo vuče iz Sanskog Mosta, još malo će nam pola reprezentacije činiti.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 11:21U novom Dribleru, novinar Adnan Demić reče da će Busuladžić igrati za nas. Koliko je to tačno, ostaje da vidimo![]()