FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I šta onda? Šta su oni, nedodirljivi? Nema boljih i spozobnijih od njih?
Das Ist Walter
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo meni reply ili molotevljevu?miden je napisao/la:I šta onda? Šta su oni, nedodirljivi? Nema boljih i spozobnijih od njih?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- molotovljev
Trenutno nema.miden je napisao/la:I šta onda? Šta su oni, nedodirljivi? Nema boljih i spozobnijih od njih?
F.K.SARAJEVO
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni nista nije jasno , kako se bira uprava dali Tan ili neko drugi , koji su ciljevi da li pravimo europsko Sarajevo ili cemo samo prodavati igrace ,meni nista nije jasno oko našeg kluba , jedni pricaju pravimo iskorak ,drugi kazu nema love ,treci pricaju da se krade ,konfuzija ziva ,trebala bi uprva izaci s nekim saopštenjem ovo cutanje nikom ne odogvara .navijaci zasluzuju da znaju kakva je situacija u klubu ,bar toliko .FrancescoTotti je napisao/la:Onda bi trebali da ih zamjene novi ljudi koji ce znati sta rade te uz to njihova imena nece biti spominjana u kontekstu s kojekakvim aferama i sl.molotovljev je napisao/la:I šta onda???
Sta je tu nejasno i sta te toliko muci?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma ja ba, oni su jedini ljudi u drzavi sa zavrsenim fakultetom...molotovljev je napisao/la:Trenutno nema.miden je napisao/la:I šta onda? Šta su oni, nedodirljivi? Nema boljih i spozobnijih od njih?
Nemoj svega ti
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evo smirila se atmosfera na forumu. Nema fakat potrebe da zakuhavas opet ovakvim izjavama.molotovljev je napisao/la:Trenutno nema.miden je napisao/la:I šta onda? Šta su oni, nedodirljivi? Nema boljih i spozobnijih od njih?
Ima li potrebe opet nabrajati sve propuste koji su ovi napravili?
Fakat ne vidim sto bi to oni ili bilo ko drugi bio nezamjenjiv?
Uvijek se mogu naci i bolji I gori od postojecih.
Ako ce se mijenjati ovi, a nadam se da hoce, valjda ce ta promjena biti na bolje.
Puno sposobnijih i pametnijih ljudii ima u gradu.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 28 mar 2016, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
- molotovljev
E ako će nam klub voditi ljudi poput Evandera i Pantelije, onda stvarno trebamo svi kolektivno da smo zabrinuti za budućnost kluba.
Evo ja sam već sada protiv tih ljudi i šta ćemo sad ?
F.K.SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
O cemi ti ziv bio?molotovljev je napisao/la:E ako će nam klub voditi ljudi poput Evandera i Pantelije, onda stvarno trebamo svi kolektivno da smo zabrinuti za budućnost kluba.
Kakav Evander I Pantelija?
- molotovljev
Šta je bilo ? Ismijavate naše ljude u Upravi, a bunite se kada vama neko nešto kaže. Hoćete da kritikujete, e pa onda i trpite kritike.
F.K.SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel ti ko iz familije u upravi pa si toliko zapeo?
Eto neka ih, nek budu dozivotno, monarhiju nek naprave.. Ako ces ti bit ok s tim naravno.
Eto neka ih, nek budu dozivotno, monarhiju nek naprave.. Ako ces ti bit ok s tim naravno.
- molotovljev
Nije mi niko iz familije u Upravi, uostalom šta tebe boli racku i da jeste.
F.K.SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I ja sam gotivio nodija al bas,ali poslije svega ovoga blacenja FKS kao nikad u 70 godina,i nista nije uradio povodom toga zao mi je ali vrijeme je za rastanak!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Nije mi niko iz familije u Upravi, uostalom šta tebe boli racku i da jeste.
- molotovljev
Selam
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakve ba kritiike?molotovljev je napisao/la:Šta je bilo ? Ismijavate naše ljude u Upravi, a bunite se kada vama neko nešto kaže. Hoćete da kritikujete, e pa onda i trpite kritike.
Ja dobijam kritike na poslu, ako ih zasluzim.
Kao i svako.
Pomenuti rade na funkcijama koje mi kao navijaci imamo pravo kritikovati ili hvaliti. U skladu sa tim sta mislimo.
Slazem se u jednom, nemamo pravo verbalno ih vrijedjati, to je ruzno. Ja sam prvi to radio i evo javno priznajem da je nepotrebno.
Ne ocekujes valjda da cemo svi samo sutjeti i gledati lose stvari koje se desavaju, a desavaju se.
- molotovljev
Loše stvari? hmm... Stvar je u tome da li ti kao pojedinac ili ja nebitno, vjeruješ ovim ljudima ili ne. Ja vjerujem.
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.