zamolio bih te ako ti se ne svida da me preskocis. bavi se statutom, bolje nego s forumom..hvala ti.ChWilla je napisao/la:a ako ikako može nemoj ni na našoj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
zamolio bih te ako ti se ne svida da me preskocis. bavi se statutom, bolje nego s forumom..hvala ti.ChWilla je napisao/la:a ako ikako može nemoj ni na našoj.
Antolovic; Colic, Kosoric,Bogdanovic, Zeljkovic;Nuspahic, Sadikovic, Hasanovic, Hadziahmetovic, Varea; Bajicpetisesti98 je napisao/la:Sta mislite koji ce sastav istrcati protiv celika ???
Ja bi nekako volio vidjeti Basu i Nuspahica od prve minute kao i Vedrana na golu![]()
Uglavnom trebamo svi biti tu, u sto vecem broju i jos jednom pokazati da imaju nasu podrsku i da stojimo iza njih svim srcem !
Volim Te Zeljoooooo![]()
![]()
dosada je napisao/la: A ako bude kiša padala? na sjever jel tako ....?
poslao sam ti u PPceze je napisao/la:Može li neko pronaći onaj klip od prije par sedmica, gdje Stole iz Bora govori o Ivici. Traje dvadesetak minuta mislim, bio je na youtubeu i na klixu, ali ne mogu ga pronaći.
Nisu računi problem. Vitrina je problem već odavno, premala jeDzanelemi je napisao/la:plate li se kad kakvi racuni

Dzanelemi je napisao/la:plate li se kad kakvi racuni

Svaka čast!ChWilla je napisao/la:a ako ikako može nemoj ni na našoj.
BordoArmy88 je napisao/la:Svaka čast!ChWilla je napisao/la:a ako ikako može nemoj ni na našoj.Moramo se zajedno boriti protiv troll-ova, bez obzira kojem taboru pripadali!
Ako ga Zeljo pusti ili savez plati dobru odstetuZompir je napisao/la:Imam neki filing da je Amar selektor, kada razmislis malo bolje niko ne bi trebao biti lud da preuzme u ovom trenutku, Amar se namece kao logicno rjesenje, koliko bi to moglo biti lose, odnosno dobro za Zelju?
Super, da nije ovajsuper je napisao/la:danas sam bio na treningu i mislim da je ovaj sastav 100% za nedelju
antolovic,desno sejo bucan,lijevo zeljkovic,stoperi bogdanovic i kosoric,zadnji vezni su enis sadikovic i tomic,prednji vezni damir sadikovic,lijevo je varea a desno basa i u spicu bajic
znal neko nesto vise o ovom napadacu sto se prikljucio jucer,mislim da se hadzic preziva,igrao nekad za juniore olimpika i bio negdje vani...pozzz
jeste,to je tajmavi je napisao/la:Super, da nije ovajsuper je napisao/la:danas sam bio na treningu i mislim da je ovaj sastav 100% za nedelju
antolovic,desno sejo bucan,lijevo zeljkovic,stoperi bogdanovic i kosoric,zadnji vezni su enis sadikovic i tomic,prednji vezni damir sadikovic,lijevo je varea a desno basa i u spicu bajic
znal neko nesto vise o ovom napadacu sto se prikljucio jucer,mislim da se hadzic preziva,igrao nekad za juniore olimpika i bio negdje vani...pozzz
http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-ha ... ler/197881" onclick="window.open(this.href);return false;