Ne mislim na toBernabéu je napisao/la:Mi počeli??
Ne znam tko je stavio sliku na ovu temu...
Popularni historičari
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ne mislim na toBernabéu je napisao/la:Mi počeli??
Ne znam tko je stavio sliku na ovu temu...
Pa dobro, šta sa ovim videom? Pinto dobio crveni, šta je dobio Arbeloa (osim šamara)? Po pravilu je i on trebao da požuti tj. pocrveniBernabéu je napisao/la:Aha![]()
Šta ću moram se nadovezati na to!
EDIT:
Za to nema pravdanja simulirao je i sam je priznao poslije utakmice,navijam za real ali opet priznajem da je čista simulacija pa jeste ga vidili kako se raduje.MrShadow je napisao/la:Ako moze samo jedno pitanje za navijace Real Madrida?
Ako vec mrzite (ne)postenu igru, Zasto se niste bunili toliko kad je Marcelo prije 2 sedmice simulirao faul i zahvaljujuci tome donio bod svojoj ekipi???
[youtube][/youtube]
Pa nemate onda razloga ovoliko srati protiv Barce.. Trazili ste prljavu igru, dobili ste je.. Oko za oko, zub za zub..Ronaldo CR7 je napisao/la:Za to nema pravdanja simulirao je i sam je priznao poslije utakmice,navijam za real ali opet priznajem da je čista simulacija pa jeste ga vidili kako se raduje.MrShadow je napisao/la:Ako moze samo jedno pitanje za navijace Real Madrida?
Ako vec mrzite (ne)postenu igru, Zasto se niste bunili toliko kad je Marcelo prije 2 sedmice simulirao faul i zahvaljujuci tome donio bod svojoj ekipi???
[youtube][/youtube]
Pa vi niste igrali nikako sto je gore, normalno da je dodava-dodava.. Mislis da bi Real srljao da Barcelona postavi 10 igraca u odbranu...Ronaldo CR7 je napisao/la:Za onaj messijev drugi gol nemam ništa uvezi prljave igre veoma dobar gol,samo su odbrambeni igrači reala krivi 99%.Ali ste igrali hinjski prvo poluvrijeme sve dodava,dodava.
Ronaldo CR7 je napisao/la:Za onaj messijev drugi gol nemam ništa uvezi prljave igre veoma dobar gol,samo su odbrambeni igrači reala krivi 99%.Ali ste igrali hinjski prvo poluvrijeme sve dodava,dodava.
Pa to i jeste najgore... Barca jeste bolja u ovom trenutku, ali REALA dovest u situaciju da se brani na svom stadionu.. Yebo takvog trenera... Bolje da ste vratili Del Bosquea ili Hiddinka doveli nego ovo !!! Ako Real prodje u srijedu, a tesko, onda ce to biti rezultat za pamcenje !!!Ronaldo CR7 je napisao/la:Svi ste upravu za real jes mi najdraži klub al me nekad počinju nervirati,dobiju loptu izbiju je,pa koda nemaju nijednog normalnog igrača,počeli su sa glupom formacijom za takav tim,trebalo je početi i završiti utakmicu sa 4-4-2.Imamo jednog od naj naj napadača Benzemu..Barca je bila jača što jest jest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.