Warrick je napisao/la:Zaccardo dolazi jer Abate je na izlaznim vratima,vrlo moguc odlazak u Zenit.
valjda ce od prodaje abatea uloziti koji dinar u to neko hebeno pojacanje...evo i juve se pojacao za iducu sezonu doveli su lorentea od jula
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Warrick je napisao/la:Zaccardo dolazi jer Abate je na izlaznim vratima,vrlo moguc odlazak u Zenit.
Amin moj brate,ali kakva je trenutno situacija tesko moj burazere,ali vidjet cemo ima jos hevta do kraja mercata,mozda sta i urade,ja licno i nisam neki optimista,sleper para smo od ljetos do sad uzeli a nigdje nista.ronaldo99 je napisao/la:Warrick je napisao/la:Zaccardo dolazi jer Abate je na izlaznim vratima,vrlo moguc odlazak u Zenit.
valjda ce od prodaje abatea uloziti koji dinar u to neko hebeno pojacanje...evo i juve se pojacao za iducu sezonu doveli su lorentea od jula

Vrijeme će pokazati da li je bilo ili nije bilo nekog jasnog plana , nije mi jasan razlog dovođenja Zaccarda, niti je momak dobar igrač , niti je potreban , niti će dobiti pravu šansu. Potpuno bespotreban potez ._forzamilan_ je napisao/la:Dovođenje prosječnog Zaccarda je jasan pokazatelj da nema nikakvog plana kada je podmlađivanje u pitanju i da su Šaraf i De Sciglio bili nužno zlo i da im se šansa dala zato što nisu imali koga kupit na toj poziciji. Koji je smisao skupljanja ovakvih polovnjaka? Samo mi nemojte pričati da je ovo squad player za rooster jer šta je onda Yepes, Bonera i Acerbi top playeri na toj poziciji? Da Milan ima Silvu i Mexesa u top formi dalo bi se pričati ovako jasno je da je ova politika niti dugoročna niti znači bolju budućnost. Ajde da se Mesbah prodao ili donirao Parmi pa da se ubacio neki mladić iz Milanella a ne dovodi polovnjak gdje je sad taj jbni plan o mladim igračima??? Protiv Barce očekujem remont i tamo i ovdje a uvijek sam bio optimista i nakon Istanbula. Koji je smisao da izbore 3. mjesto kad ne mogu biti značajan faktor u CL? Gledaj stopera: Mexes, Yepes, Bonera, Zaccardo (može i on stopera igrati), Acerbi... Da bog sačuva i sakloni. Zapata jedino što nešto valja. I onda se čudimo što je svaki 2. prekid gol. Na ljeto očekujem da prodaju i ovo malo jada što vrijedi tipa Shaarawy, De Sciglio, Niang, Konstant i onda ajmo u novi ciklus... Plakat ćemo mi za Abateom... Ma marš u pm
[youtube][/youtube]ahmad_tz je napisao/la:eno izderali su neko gozzano 10:0
Haman i Valoti je otisao negdje da li na posudbu ili je upitanju otkup ne znam ima li ko koju inf. vise koliko sada igraca Milan ima da Galliani ne govori previse je 32 igraca ,nece niko doci ako niko ne ode ,eto odose Mesbah ,Pato ,haman ce i AbateMilan and Parma have also spoken about Strasser. He could join Parma on loan for the rest of the season, incl. a buy-out clause for 50%.

Shevchenko4ever je napisao/la:ljudi evo izasao clanak na calciomercato.com koji malo pojasnjava situaciju oko transfera u ligi Seria A i sta su u mogucnosti uraditi Milan, Juventus i Inter, ja cu samo ukratko prenijeti ono sto su napisali jer mi ima logike a sad da li je tacno tako ne znam za sigurno, moze neko probati malo istraziti pa iznijeti argumente, dakle ovo je prema tekstu sa stranice Calciomercato.com
ono sto je osnovno jeste da u seria A klubovi Milan, Juve i Inter mogu na osnovu svog poslovanja prema zakonu kupovati u Januaru onoliko koliko prodaju odnosno zarade, jer omjer zarade i obaveza (dugovanja) je 3:1, sto znaci da zarada mora biti 15 mil eura da bi se kupio igrac od 5 mil eura, sto je slucaj sa prodajom Pata i kupovinom Saponare od tacno 5 mil, naravno zato se traze igraci koji se mogu kupiti na osnovu posudbe pa kojima bi se moglo placati u ratama ili slobodni igraci, upravo se to desilo sa Juvetom koji umjesto da kupe odmah Llorentea cekat ce Juni kad mu istekne ugovor da dodje kao slobodan, jer da bi ga sad kupili moraju nekog prodati za nekih 20 mil eura, Inter tek sad moze kupiti nekoga kad je prodao Sneijdera, to je ono osnovno sto se desava sa klubovima u Italiji
dalje naravno postoji mogucnost ubrizgavanja novca u klub od strane vlasnika, u ovom slucaju Fininvest-a sto je mislim ravno nemogucem, i da bi doveli ballotelija odmah za 25 mil moraju prodati nekoga (robinha, abatea, mexesa, emanuelsona) u vrijednosti 75 mil, ili ako man city pristane na rate i posudbu godisnje 5 mil onda postoji velika mogucnost za dovodjenje jer onda bi morali prodati nekoga za 15 mil
mislim da je ovo dosta realno pojasnjenje, i da ima logike u odnosu na ono sto se realno desava sa transferima u Italiji, tako da bih volio cuti i ostala misljenja i vidjenja na ovaj tekst na poprilicno pouzdanoj stranici calciomercato.com
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.