Da Napoli ne igra Evropu qrac bi ih ovako dobili
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ne dobije li vcrs Milan Inter može već hladiti šampanjac
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Odlična utakmica do sada, sabila ih Roma, Milan ne može centra preći, biće kao protiv Koma 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Da je 2 0 da budu zadovoljni gosti.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 21:05Odlična utakmica do sada, sabila ih Roma, Milan ne može centra preći, biće kao protiv Koma![]()
A dobit će na kraju
Maignan najbolji igrač lige.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Alegri ball
. Inace rak za oci.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šta znači dobar golman, bez njega bi Milan bio iza Comoa. Prosto je čudo kako smo mi prvi sa najgorim startnim golmanom lige.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Postaje biti smiješno...
Maignan

Maignan
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Maignanu trebaju dat prazan papir i nek napise koliku želi platu
Il Club più titolato al mondo!
Vidite koliko ih je Roma ubila tj Gasp u potpunosti nadmudrio Allegrija kojeg samo ludi Maignan spašava, ali ako nekim slučajem Leao zabije iz jedine poliprilike u drugom navijači će pisat Allegri školovao Gaspa
.
Mike u nekom ludom modu ove sezone. Znalo se sa je top klasa golmana, sad je samo jos ovjerio to.
A morao sam ga braniti cak i od svojih
A morao sam ga braniti cak i od svojih
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Allegri je vjerovatno najsretniji trener na planeti.
Igrati ovako i ne biti u rezultatskom deficitu mogu samo njegove ekipe. Ocajno je ovo bilo.
Igrati ovako i ne biti u rezultatskom deficitu mogu samo njegove ekipe. Ocajno je ovo bilo.
Vidi nije rijedak slučaj da Alegri namjerno pusti loptu protivniku, pogotovo u 1.poluvremenu, al mene sramota majke mi da po ko zna koju tekmu živimo zahvaljujući golmanu
Il Club più titolato al mondo!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Maignan bi ovo ufatio 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Da je odbranio i ovaj penal Zlatnu loptu je zaslužio 
MANIJACI JUG 1987
Imam osjećaj da bi fudbal bio mnogo pravednija igra da se umjesto penala zbog igranja rukom sviraju imdirekti il nešto slično. Braniča slučajno pogodi u ruku i eto odmah čista prilika za gol. Jest večeras Roma zaslužila gol al ja ovaj penal me bih sviral kao ni 90% koje sam vidio ove sezone
- tutankamon1905
- Kontakt:
ovo nije humano sta milanezi prezivljavaju u dva-tri kola