Denver Nuggets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

adriano_leite
Kontakt:

Re: Denver Nuggets

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2013, 14:27

JHam je napisao/la:Kad je prosla ova lutrija, sad ocekujem nas ili da napravimo jos jedan trade sa Phillom ili sa Dallasom, jer nam je izgleda cilj da ugrabimo CJ McColluma koji bi tu trebao biti dostupan, a kako Dallas hoce da napravi trade da oslobodi cap space, ne vidim sta im mozemo ponuditi :S

I ocekujem da nam ovo ljeto nadoknadi onako los trade deadline :lol:
Ako vam ode Iggy, onda Dallas vjerovatno pakuje Vincea i Mariona uz 13. pick. Vi biste komotno mogli uzeti ta dva ugovora, jer je cini mi se ugovor Iggya kao ta dva ugovora zajedno. Dallas bi pristao na to jer bi imao em salary cap za max ugovor, em 2 TPE od 8 milion i 4 miliona cini mi se (tada bi isli preko sc, ali to nije njima belaj). Za ta dva TPE-a mogli bi dovesti neka dva druga igraca u razlicitim trejdovima, gdje bi dali pickove, a uzeli te ugovore, to je vjerovatno moguce sa igracima cije ekipe zele da ih se rijese pa bi ih dale i za pick druge runde, samo da se njihov ugovor brise iz SC.

Milion je mogucnosti sa svim ekipama i mislim da ce ovaj nadolazeci period biti jedan od najzanimljivijih i najburnijih draft+off season perioda u NBA ligi u posljednje vrijeme.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 maj 2013, 15:31

JHam je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Dobro bi vam dosao i DeShaun Thomas sa Ohio St. Pa, Glen Rice Jr. Ili možda Kenny Kadji sa Miamija.
Ako se ne popnemo koju stepenicu vise volio bi da uzmemo ovog Rice Jr-a...lik je imao u finalu DLige preko 20ppg i 11 skokova a bek :shock:
Da, da. Strašan igrač...

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 24 maj 2013, 16:08

Mozda nas malo i sudije budu gurale zbog starog mu :lol: :lol:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 24 maj 2013, 20:10

Dopustili smo Torontu da pregovara sa Massai-jem, pa ovi nasi nisu normalni!!! :x :x :x

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 25 maj 2013, 00:01

Izgleda da ce mu Raptorsi ponudit 3 miliona godisnje. Ne vjerujem da ce to odbit,te ce vrlo brzo postat novi GM Raptorsa.

Znam da nije tema,al iduce sezone Toronto puca na playoff.Jos kad bis e Andrea mogo kome uvalit za kakav pick bilo bi odlicno...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 maj 2013, 00:05

Ako potpisu Massai-a dobice on finu ponudu za Bargs-a, neki GM-ovi jednostavno ne smiju se uputiti u razgovore jer se boje neuspjeha...nadam se da ce i ovi nasi izaci sa dobrom ponudom jer se to ne broji u salary cap..A ovo bi jos mogao biti dogovor Massai-a i direktora toronta jer su u dobrim odnosima pravo, pa da mu malo dignu cijenu, jer kako citam neki navijaci Toronta(vecina) nebi bila zadovoljna s njim... :roll:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 25 maj 2013, 10:22

Pratim jedan forum ( http://www.raptorsforum.com/f/f5/" onclick="window.open(this.href);return false; ) i tu je velika vecina za njega. Ja mislim da ce to vrlo brzo bit zvanicno i da ce on postat novi GM Raptorsa al vidjet cemo.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 maj 2013, 10:52

Mago je napisao/la:Pratim jedan forum ( http://www.raptorsforum.com/f/f5/" onclick="window.open(this.href);return false; ) i tu je velika vecina za njega. Ja mislim da ce to vrlo brzo bit zvanicno i da ce on postat novi GM Raptorsa al vidjet cemo.
Ja ovo citam na prosportsdaily, i dosta ih se dvoumi da kazem izmedju njega i jos nekog lika, kazu da ako on dodje da je to zbog ovog sto su ga otpustili i da ce raditi prema njegovom navodjenju, toga se najvise plase(jer su tog ostavili ipak u klubu)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 maj 2013, 16:16

Sta bi Sunsi trazili za Beasley-a??
Mislim da bi se kod nas odlicno uklopio(plus trava legalna :lol: ) kao backup Fariedu, i Chandleru dok se Gallo ne vrati.
Morao bi se boriti za minute jer bi bio 3. opcija na SF, a na PF bi se sa Randolphom borio za 2. poziciju.
Moze osutati tricu, a to je ono sto nama treba, i mislim da on moze biti bolji i od Chandlera pa i od Farieda, kad bi malo manje kravu glumio...

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=p43ca46" onclick="window.open(this.href);return false;

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 maj 2013, 16:39

JHam je napisao/la:Sta bi Sunsi trazili za Beasley-a??
Mislim da bi se kod nas odlicno uklopio(plus trava legalna :lol: ) kao backup Fariedu, i Chandleru dok se Gallo ne vrati.
Morao bi se boriti za minute jer bi bio 3. opcija na SF, a na PF bi se sa Randolphom borio za 2. poziciju.
Moze osutati tricu, a to je ono sto nama treba, i mislim da on moze biti bolji i od Chandlera pa i od Farieda, kad bi malo manje kravu glumio...

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=p43ca46" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj trade nema sanse da bi prosao brate, pa cak da si GM Sunsa i da navijas za Denver, opet ne bi mogao prihvatiti taj trejd, zar ne? :D
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 maj 2013, 21:24

Oni hoce da otjeraju Beasley-a(pogotovo ako draftuju SF-a, ovaj ce ga samo unistavati) a mi hocemo da se rijesimo Millera, mislim da to moze ici i 1za1, ali da bi se popunile te pozicije na kojima se gubi ubacio sam Marshalla(koji se nije naigrao kod njih a i nece dok je Dragic tu) i Hamiltona(koji se kod nas nije naigrao i nece dok je Karl tu, a volio bi vidjeti o kakvom se igracu radi kad dobije minute)..

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 maj 2013, 10:26

Clippersi zainteresovani za Karl-a, Karl hoce produzenje ugovora (koji mu mi necemo dati), i nadam se da cemo pustiti da prica sa Clippersima, samo mi nije jasno posto on ima jos jednu godinu, ako ga pustimo Clippersima, da li mu mi onda placamo tu godinu ili??

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 maj 2013, 23:35

Ode vam Ujiri u Raptorse ;)
Masai Ujiri has accepted Toronto GM job, **** tell Y!
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 maj 2013, 23:40

Znam :( :(
Sad smo ga najebali ako se josh uhvati njegovog posla...samo da nama ne uvali Bargsa :( :(

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jun 2013, 17:19

A sad adio, a sad adioo, i ko zna gdje i ko zna kad!!! Karl dobio otkaz!!!! TOOOOOOOO!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 jun 2013, 17:25

JHam je napisao/la:A sad adio, a sad adioo, i ko zna gdje i ko zna kad!!! Karl dobio otkaz!!!! TOOOOOOOO!
Ove sezone Avery Johnson nakon sto je dobio nagradu trener mjeseca i odmah dobio otkaz, dolazi nam jos jedna apsurdna vijest. George Karl nakon sto je dobio nagradu Coach of the Year dobija otkaz. :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jun 2013, 17:43

BIHfan je napisao/la:
JHam je napisao/la:A sad adio, a sad adioo, i ko zna gdje i ko zna kad!!! Karl dobio otkaz!!!! TOOOOOOOO!
Ove sezone Avery Johnson nakon sto je dobio nagradu trener mjeseca i odmah dobio otkaz, dolazi nam jos jedna apsurdna vijest. George Karl nakon sto je dobio nagradu Coach of the Year dobija otkaz. :lol: :lol:
Ovaj je zasluzio otkaz vise nego nagradu, u 9 godina samo jednom proci u drugi krug je sramota, pogotovo kad pogledas kakve je ekipe imao...imao je Melo-a i Iversona zajedno, pa Melo-a i Billupsa zajedno(u obje ekipe su i ostali bili solidni/dobri) i sad imas ekipu od 57 pobjeda a ti je ne znas voditi u PO-u!!
Sad potpisati Shaw-a i poceti s odbranom!
P.S sljedeci je Andre Miller aBd!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 jun 2013, 18:00

JHam je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Ovaj je zasluzio otkaz vise nego nagradu, u 9 godina samo jednom proci u drugi krug je sramota, pogotovo kad pogledas kakve je ekipe imao...imao je Melo-a i Iversona zajedno, pa Melo-a i Billupsa zajedno(u obje ekipe su i ostali bili solidni/dobri) i sad imas ekipu od 57 pobjeda a ti je ne znas voditi u PO-u!!
Sad potpisati Shaw-a i poceti s odbranom!
P.S sljedeci je Andre Miller aBd!!
Slazem se ja sa tobom, ovo sam napisao jer mi je smijesno. Budes COY i dobijes otkaz.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jun 2013, 18:10

Jest smijesno, al niko mu nije kriv.
Zainteresovani smo sad za Shaw-a i Hollinsa, ako i jednog od njih potpisemo znaci da idemo u novi "rebuilding" jer ova ekipa je krojena prema Karlu, mada opet run&gun se uvijek moze igrati, problem je odbrana :)
Nadam se da je Miller sa Chandlerom sljedeci u redu za avionsku kartu!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 jun 2013, 18:31

kakva ekipa, otkaz treneru godine :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.