Po.meni je prije @mortem u pravu. Nije to vise takva razlika (ukoliko je sada uopste i ima). Ova Zvezda i jacim ekipama moze uvaliti 2-3 komada...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Po.meni je prije @mortem u pravu. Nije to vise takva razlika (ukoliko je sada uopste i ima). Ova Zvezda i jacim ekipama moze uvaliti 2-3 komada...
Možda ali je manja razlika nego prije kad je Dinamo bio na vrhuncu
Dinamo vrijedi 135 miliona eura, duplo više od Zvezde. Imaju bolje rezultate u Evropi, igraju bolji fudbal... ni po čemu nisu u 5 deka.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:42Neće tu niko nikog razbiti ako dođe do duela.
Kakvo crno razbijanje, mislim da su ekipe u 5 deka, a i da nisu u toj situaciji se to nadoknadi motivacijom.
Jes manja definitivno, ali i dalje je to razlika, nisu isti nivo
Zato i navedoh ovobodi123 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:45Dinamo vrijedi 135 miliona eura, duplo više od Zvezde. Imaju bolje rezultate u Evropi, igraju bolji fudbal... ni po čemu nisu u 5 deka.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:42Neće tu niko nikog razbiti ako dođe do duela.
Kakvo crno razbijanje, mislim da su ekipe u 5 deka, a i da nisu u toj situaciji se to nadoknadi motivacijom.
Vidjećemo ako dođe do duela, po meni blaga prednost na strani Dinama, ali CZ itekako ima šanse.a i da nisu u toj situaciji se to nadoknadi motivacijom
Pa koji je to nivo Dinamo?! Kao da su jedni Barca, a drugi Getafebodi123 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:45Dinamo vrijedi 135 miliona eura, duplo više od Zvezde. Imaju bolje rezultate u Evropi, igraju bolji fudbal... ni po čemu nisu u 5 deka.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:42Neće tu niko nikog razbiti ako dođe do duela.
Jes manja definitivno, ali i dalje je to razlika, nisu isti nivo
Pa stvarno mislis da BBB iz recimo Osijeka ili Vukovara ne znaju kakva je situacija i da ce od mene saznati kojim sve putevima idu navijaci? Pa ne bi bio prvi put da to rade, vec je bilo sranja na odmaralistima. Nasi ako su pametni izbjece Hrvatsku u sirokom luku i ici preko koridora, jer sve van toga je kockanje sa zivotom.marconato je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:37Napisi im jos i tablice tih vozila...dscile je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:16Bice zabranjeni gostujuci navijaci, ali garantujem da ce biti problema u Hrvatskoj zbog navijaca Zvezde koji putuju kroz nju. Dosta ljudi iz Banjaluke, Broda, Doboja ide preko Hrvatske zbog autoputa, i tu ce sigurno ovi napadati.
U Srbiji vjerovatno nece biti problema samo iz razloga sto navijaci Dinama, iz recimo Hercegovine, nemaju potrebe ici kroz Srbiju.![]()
![]()
Kad skontaš koliko je ovo daleko od sportadscile je napisao/la: ↑02 avg 2021, 15:00Pa stvarno mislis da BBB iz recimo Osijeka ili Vukovara ne znaju kakva je situacija i da ce od mene saznati kojim sve putevima idu navijaci? Pa ne bi bio prvi put da to rade, vec je bilo sranja na odmaralistima. Nasi ako su pametni izbjece Hrvatsku u sirokom luku i ici preko koridora, jer sve van toga je kockanje sa zivotom.marconato je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:37Napisi im jos i tablice tih vozila...dscile je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:16Bice zabranjeni gostujuci navijaci, ali garantujem da ce biti problema u Hrvatskoj zbog navijaca Zvezde koji putuju kroz nju. Dosta ljudi iz Banjaluke, Broda, Doboja ide preko Hrvatske zbog autoputa, i tu ce sigurno ovi napadati.
U Srbiji vjerovatno nece biti problema samo iz razloga sto navijaci Dinama, iz recimo Hercegovine, nemaju potrebe ici kroz Srbiju.![]()
![]()
Pa grobari debili docekuju nase sa kalasnjikovim izmedju Brckog i Bijeljine, kamenuju kod Dvorova navece, buse gume oko Marakane i JNA, a da BBB nece nista raditi. Necemo se praviti naivni.
Ali ovi sto pisu kako je Dinamo ogroman favorit i da ce rutinirati Zvezdu![]()
![]()
Istu onu Zvezdu koju nije jedan Milan rutinirao![]()
Znam, ali nema potrebe to da pises, iz kojih gradova gdje ko ide...Prvenstveno sto momci vjerovatno nece tom rutom no ici...dscile je napisao/la: ↑02 avg 2021, 15:00Pa stvarno mislis da BBB iz recimo Osijeka ili Vukovara ne znaju kakva je situacija i da ce od mene saznati kojim sve putevima idu navijaci? Pa ne bi bio prvi put da to rade, vec je bilo sranja na odmaralistima. Nasi ako su pametni izbjece Hrvatsku u sirokom luku i ici preko koridora, jer sve van toga je kockanje sa zivotom.marconato je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:37Napisi im jos i tablice tih vozila...dscile je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:16Bice zabranjeni gostujuci navijaci, ali garantujem da ce biti problema u Hrvatskoj zbog navijaca Zvezde koji putuju kroz nju. Dosta ljudi iz Banjaluke, Broda, Doboja ide preko Hrvatske zbog autoputa, i tu ce sigurno ovi napadati.
![]()
Pa grobari debili docekuju nase sa kalasnjikovim izmedju Brckog i Bijeljine, kamenuju kod Dvorova navece, buse gume oko Marakane i JNA, a da BBB nece nista raditi. Necemo se praviti naivni.
Ali ovi sto pisu kako je Dinamo ogroman favorit i da ce rutinirati Zvezdu![]()
![]()
Istu onu Zvezdu koju nije jedan Milan rutinirao![]()
Pa Dinamo je nivo najboljih ekipa u ovim kvalifikacijama za LP, nivo Salzburga, Olympiakosa recimo... Zvezda je nešto lošija, jedan level ispod. To ko je koga izbacivao ne pije vode, pričamo ko je favorit i ko je jači. Dinamo je izbacio Tottenham u nokaut fazi EL, pa ne znači da su na istom nivou kao Englezi.marconato je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:51Pa koji je to nivo Dinamo?! Kao da su jedni Barca, a drugi GetafeNidje veze. Zvezda izbacivala Salzburg, Kopanhagen, Yang Boys, igrala egal sa Milanom i sad je Dinamo cak citav nivo vise?! Daj nemoj zayebavat...
Vrijednost igraca ne igra, to najbolje znaju navijaci Srbije cija reprezentacija je u top 10 u evropi po toj istoj vrijednosti...![]()
Pa taj isto Oly je losija Zvezda od ove dobila kuci 3-1, tamo izgubila 1-0 uz promasen penal...Nikakav level vise oni nisu! Sa svima njima je Zvezda egal, osim sa recimo Salzburgom koji je preozbiljna ekipa sa preoubiljnim ulaganjima, iako smo i njih (ruku na srce uz dosta srece) izbacili prije 3 godine.bodi123 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 15:06Pa Dinamo je nivo najboljih ekipa u ovim kvalifikacijama za LP, nivo Salzburga, Olympiakosa recimo... Zvezda je nešto lošija, jedan level ispod. To ko je koga izbacivao ne pije vode, pričamo ko je favorit i ko je jači. Dinamo je izbacio Tottenham u nokaut fazi EL, pa ne znači da su na istom nivou kao Englezi.marconato je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:51Pa koji je to nivo Dinamo?! Kao da su jedni Barca, a drugi GetafeNidje veze. Zvezda izbacivala Salzburg, Kopanhagen, Yang Boys, igrala egal sa Milanom i sad je Dinamo cak citav nivo vise?! Daj nemoj zayebavat...
Vrijednost igraca ne igra, to najbolje znaju navijaci Srbije cija reprezentacija je u top 10 u evropi po toj istoj vrijednosti...![]()
Sve što hoću da ti objasnim je da bi Dinamo ušao kao jasan favorit u taj dvomeč, a Zvezda će ganjati iznenađenje.
Vrijednost igrača igra, evo ti Partizan recimo vrijedi 30 miliona eura, poprilično lošiji od Zvezde jer duplo manje vrijede, koja isto tako duplo manje košta od Dinama... Oršić, Petković, Majer, to su igrači koji prave razliku.
Dinamo nije lošiji od Salzburga, iste ekipe otprilike
Miješaš žabe i babe. Kao što ti rekoh, i Dinamo je izbacio Tottenhama koji vrijedi 800 miliona eura, i šta sad to po tebi znači? Da je Dinamo u 5 deka s njima, da vrijednost igrača ne vrijedi, ne razumijem...
Ma kakvi, Dinamo je blize Zvezdi kvalitetom nego Salzburgu...
Neka naprave kombinovani sastav Dinama i CZ pa ce shvatiti o cemu pricas.bodi123 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 15:18Dinamo nije lošiji od Salzburga, iste ekipe otprilikeMiješaš žabe i babe. Kao što ti rekoh, i Dinamo je izbacio Tottenhama koji vrijedi 800 miliona eura, i šta sad to po tebi znači? Da je Dinamo u 5 deka s njima, da vrijednost igrača ne vrijedi, ne razumijem...
Fudbal je, svako svakoga može izbacit, evo Velež izbaci AEK Atenu, ali ti nećeš da shvatiš da će Dinamo u dvomeč ući kao jasan favorit, a šta će bit to ćemo vidjeti.
Po čemu, daj mi jedan dobar argument?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.