Sta reci, koju posluku porati?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A vi ste nam kao konkurencija?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 13:10Jedva cekam sa tribina, ubij ovog, ubij onog, zakolji ga, transparenti vukovar jasenovac, cetnici ustase
Nek se zabave malo izmedju sebe, da nas ostave na miru![]()
Pa to je i logično. Sumnjam da je neko u Zg ili Bg lud da dopusti gostujućeEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑02 avg 2021, 12:47Ja bas mislim da ce biti vrhunska organizacija meceva i u Beogradu i u Zagrebu. Bas zbog naboja. Naravno, mecevi ce se igrati bez gostujucih navijaca![]()
Ne sede bas toliki maloumnici u upravama pa da na put vode sa sobom i navijacke kontigente![]()
Ma kokice i pivce i laganodscile je napisao/la: ↑02 avg 2021, 13:51Tacno imam osjecaj da ce Dinamo, ili ne daj boze Zvezda, ispasti u trecem kolu pa nece doci do ovog meca.. A navijacki ce bas atraktivno biti, nebitno da li igrali Zvezda i Dinamo ili Zvezda i Legia
Ako se bude igralo sa Dinamom, pa mislim da ce karte otici u sat vremena. Bas prizeljkujem taj mec.
Vala, ako prodjemo i mi i oni, bice pivce i pravac BeogradShategabri je napisao/la: ↑02 avg 2021, 13:53Ma kokice i pivce i laganodscile je napisao/la: ↑02 avg 2021, 13:51Tacno imam osjecaj da ce Dinamo, ili ne daj boze Zvezda, ispasti u trecem kolu pa nece doci do ovog meca.. A navijacki ce bas atraktivno biti, nebitno da li igrali Zvezda i Dinamo ili Zvezda i Legia
Ako se bude igralo sa Dinamom, pa mislim da ce karte otici u sat vremena. Bas prizeljkujem taj mec.![]()
Svejedno mi ko god da prođe, navijam da bude pravi okršaj i svega od podmetanja nogu do golova, drame, ono baš da bude epski duel.
Pa ja ne znam nešto da ih je bilo u onom baražu YU (ili je već bila SiCG) - Hr, da tek sad bude.
Ma jači je Dinamo poprilično, proći će ih rutinski ako se sastanu
Napisi im jos i tablice tih vozila...dscile je napisao/la: ↑02 avg 2021, 14:16Bice zabranjeni gostujuci navijaci, ali garantujem da ce biti problema u Hrvatskoj zbog navijaca Zvezde koji putuju kroz nju. Dosta ljudi iz Banjaluke, Broda, Doboja ide preko Hrvatske zbog autoputa, i tu ce sigurno ovi napadati.
U Srbiji vjerovatno nece biti problema samo iz razloga sto navijaci Dinama, iz recimo Hercegovine, nemaju potrebe ici kroz Srbiju.
Ukoliko budemo uopste igrali, sve je moguce, ali rutinski tesko...Pa nisu Bayern!
Nisam napisao da će vas razbiti, rutinski je nešto 1-1 u Beogradu i 2-0 u Zagrebu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.