Adis Jašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Adis Jašić
Ovo je dobar potez da je iz nekog naseg tima otisao tamo, tipa Sloga i slicni. Za igraca o kojem se govorilo u kontekstu A selekcije, uzasan potez.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
hurem je napisao/la: ↑22 maj 2025, 17:57Provalio si se u svakoj rečenici, realno. Nije otišao u saudijski Al-Ain i ligu nego u Emirate. Nikakva liga.Imajednabrigada je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:031. Sta to fali tamo tim arapskim ligama, igra se sasvim solidan fudbal bolji sigurno nego austrijska ili svicarska liga.
2. Realno, mali da je imao imalo bolje opcije me bi isao tamo, ovo ispada najbolje i igracki i finansijski.
Ima puno igraca koji su top zvijezde doduse na zalasku karijere ali opet takvi igraci daju dimenziju vise svakom klubu i ligi.
3. Svaka osrednja repka evrope ima igraca iz te lige zasto ne bi i mi.
4. Jos Adiis ce odigrati to klupsko prvenstvo protiv top ekipa, to mu je vece iskustvo nek cijela sezona u austriji.
1. Za ovu tvrdnju zaslužuješ trajni ban. Porediti u slučaju Jasica Emirate i austrijsku ili svicarsku ligu, jos kazati da je bolja o ove dvije...hmmm.
2. Finansijski mozda da, igrački ni u kom slučaju. Nije ni počeo transfer rok. Poletio je za novcem, a nije da bi u nekom klubu u Europi igrao za sicu i preživljavao. Jasno je da je u njegovom slučaju izostao sportski duh i time je sve rečeno.
3. Nije nam maestro Pjanic bio od pomoći iz te lige, ne znam kako bi Jasic. Mozda na neku volju i zelju da se dokaze kroz reprezentaciju i "vrati" na evropsko tlo?!
4. Znaci dvije utakmice protiv Cityija i Juventusa gdje će trčati 90 minuta za loptom (ako bude igrao) su bolje nego cijela sezona u Austriji. Aferim ti bilo.
Zadnja izmjena: Imajednabrigada, dana/u 22 maj 2025, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Jedino brigada i Belmin pokusavaju opravdati ovaj transfer, ne bi me cudilo da je to jedna osoba ipak
stvarno nema smisla ista pozitivno napisati za transfer u Arapske Emirate, da je bar Saudijska Arabija. 

Ulizica stvarno ima informacije i nije bas bilde kao ovaj.

Meni samo nije jasno zasto ljudi guraju ovog momka, pa bolji je Malic 100 puta, I da bi sad dobio poziv nebi imali ikakav korist od njega.
To je on uradio zbog pasosa. Sad je slobodan.
Jedina utjeha u ovome su njegove godine.
Jedina utjeha u ovome su njegove godine.
A dok su se mediji nadmetali u nagađanjima o njegovom sljedećem koraku, Jašić je potvrdio da su dileme završene — karijeru nastavlja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
– Sve je završeno, potpisao sam ugovor sa Al-Ainom i jedva čekam da se priključim novim saigračima. U kratkom vremenu uspio sam se upoznati s klubom, historijom, trofejima koje su osvojili… Doslovno ih zovu azijski Real Madrid. Pripreme počinju 1. juna, ali ja već sutra krećem na put.
Covjek otiso u Azijski Real Madrid, treba ga sto prije pozvat, konkurencija je zestoka u Real Madridu iz Azije.
– Sve je završeno, potpisao sam ugovor sa Al-Ainom i jedva čekam da se priključim novim saigračima. U kratkom vremenu uspio sam se upoznati s klubom, historijom, trofejima koje su osvojili… Doslovno ih zovu azijski Real Madrid. Pripreme počinju 1. juna, ali ja već sutra krećem na put.
Covjek otiso u Azijski Real Madrid, treba ga sto prije pozvat, konkurencija je zestoka u Real Madridu iz Azije.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Čak je i službeno predstavljen. Na tri sezone je potpisao.dedo26 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 12:50A dok su se mediji nadmetali u nagađanjima o njegovom sljedećem koraku, Jašić je potvrdio da su dileme završene — karijeru nastavlja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Zato jer je na deficitarnoj poziciji i jer je Malic tek od skora poceo sa profesionalnim fudbalom.
Jasic dolazi u obzir cak i iz Azije, makar da se proba, s obzirom na okolnosti na bekovima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Još je neozbiljno tvrditi da je Malić bolji, možda i bude na kraju, ali zasad se to ne može reći.
Ne zna se ni koji je Jašićev limit, a kamoli Malićev.
Ne zna se ni koji je Jašićev limit, a kamoli Malićev.
Jasic nema teoretske šanse da dobije poziv iz Azijskog Real Madrida.
Pa nismo San Marino. On je sebi ovim transferom obezbjedio financijsku budućnost ali i zatvorio vrata reprezentaciji i ozbiljnom fudbalu.
Pa nismo San Marino. On je sebi ovim transferom obezbjedio financijsku budućnost ali i zatvorio vrata reprezentaciji i ozbiljnom fudbalu.
Belmin tvrdi kod Marjana da je imao odlične ponude uključujući i lige petice.
Ma imao je qrac iz lige petice. Lik nije nešto pretjerano odskakako kvalitetom ni u Austriji.
Gazibegovic je bolje kotirao od njega plus i reprezentativac pa nije mogao do lige petice.
Gazibegovic je bolje kotirao od njega plus i reprezentativac pa nije mogao do lige petice.
Znam 100% da je imao ponude iz Lige 5 (Al iz drugi liga)
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Imao ponude možda iz Njemačke druge lige. Gubimo živce sa Gazibegovicem, a Adis je duplo lošiji igrac.
-
- Kontakt:
Nije imo iz lige 5. Laze ovaj belmin taj lik samo zeli bit u centru paznje pa koristi svakakve metode za to. Jasic kao ni Omic NEMAJU kvalitet za repke ,al i kao takav recimo je duplo bolji igrac nego kulasin. Nemojte se iznenadit ako ga uskoro vidite u repci jer mu je menadzer Türkcan koji moze ubacit svog igraca kada god zeli u repku.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Nista zovemo ove po bekove iz liga petica kad se 1 ili ne daj Boze 2 ozlijede.
Najjace mi je kad postavljate kriterije za ulazak na spisak: ne iz Azije, ne iz cvajti, ne iz HNLa, ne iz BH lige, ne iz Mozzart super lige, ne iz istocnjackih liga, ne iz Turske i nastavi niz.
Pa mi bi na spisak stavili onda samo 5-6 igraca.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
S obzirom na povrede Kolasinca (a ne zaostaje ni Dedic), a i sto ti igraci nekad pokrivaju i cijelu stranu nije uopste toliko daleko od spiska koliko ti mislis.
Ja bi volio da je daleko, ali nije.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.