Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Maestro
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Maestro » 01 nov 2008, 21:34

Tarik14 je napisao/la:
azh_ar je napisao/la:ja mislim da su se mogli pokazati,,,,imali su minutazu ,,,ne bas puno al dosta,,,,nemam ja protiv nji nista,,,al valjda ce se protiv belgijanaca pokazati u ponom sjaju,,,,,,
Ti ocito nisi nikad gledao utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine ako kazes da Ibisevic i Salihovic se nisu pokazali.

Za mene jedini igrac koji se zaista nije pokazao je Elvir Rahimic.
molim te da prestanes u vezi rahimica pisati. on je jedan igrac koji se nevidi ali je itekako vrjedan.
pa koliko on napada presjece po tekmi...mi bi dobli u svakoj po gol vise!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 nov 2008, 22:03

ULTRAJVOSA je napisao/la:Ma bolji je Džeko :lol: :lol:
Ne pocinji opet :mrgreen:

azh_ar
Kontakt:

Post Postao/la azh_ar » 02 nov 2008, 10:32

ocito je da ti nisi gledao utakmice,,,,,on se ne vidi na terenu a uradi puno vise posla na tereneu od ostalih igraca,,,,,

srecnik
Kontakt:

Post Postao/la srecnik » 03 nov 2008, 08:21

Svaka čast Vedo, samo naprijed, Hoffenheim champion.

Samo me malo nervira, nekako **** hoda po terenu, kao da se gega. Nije vezano za njegovu igru, al trebao bi to malo ispraviti.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 03 nov 2008, 09:04

hhahaha ma nije maneken nek hoda kako hoce :D

srecnik
Kontakt:

Post Postao/la srecnik » 03 nov 2008, 09:54

mone je napisao/la:hhahaha ma nije maneken nek hoda kako hoce :D

Ako će u Real Madrid, mora biti malo i maneken! :o

Impact
Kontakt:

Post Postao/la Impact » 03 nov 2008, 11:14

sta vam je ljudi kakav real njega ce neko kupiti iz Bundeslige...

azh_ar
Kontakt:

Post Postao/la azh_ar » 03 nov 2008, 14:54

ode vedad u mancester utd,,,,u zimskom prijelaznom roku,,,vidjecete,,,,,

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2008, 15:42

on bi jos po mom misljenju trebao ostati 2 sezone u Hoffenheimu, pa ako bude i tada zabijao onda treba otici u veliki klub, a ne sada
u MANU su mu konkurencija Ronney, Berbatov, Tevez, mora biti toga svijestan
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 nov 2008, 15:45

amerosm je napisao/la:on bi jos po mom misljenju trebao ostati 2 sezone u Hoffenheimu, pa ako bude i tada zabijao onda treba otici u veliki klub, a ne sada
u MANU su mu konkurencija Ronney, Berbatov, Tevez, mora biti toga svijestan
TAKO JE, slazem se! ;)

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 03 nov 2008, 15:52

srecnik je napisao/la:Svaka čast Vedo, samo naprijed, Hoffenheim champion.

Samo me malo nervira, nekako ****i hoda po terenu, kao da se gega. Nije vezano za njegovu igru, al trebao bi to malo ispraviti.
hmmmmmmmm

slika
:shock: :? ;) :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 nov 2008, 15:56

Haha, ova slika ima u danasnjem Avazu...

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 03 nov 2008, 16:03

Ma ne vjerujem da ce ga hofenhajm pustit, a mozda bi bolje bilo da ostane do kraja ove sezone u hofenhajmu, jer bojim se ako ode u neki veliki klub da se ne izgubi..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 nov 2008, 16:28

Lovac je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce ga hofenhajm pustit, a mozda bi bolje bilo da ostane do kraja ove sezone u hofenhajmu, jer bojim se ako ode u neki veliki klub da se ne izgubi..
Ma ne ide on nigdje preko zime, a iduce godine ne znam, ali nek ne ide u neki prevelik klub, kao sto su ManU, Barca, Bayern... Nema sanse da bi igrao pored npr. Eto-a, i Henrya, zato mu je bolje otic u neki osrednji klub ali da igra...Tipa Tottenham(i tu bi se morao dosta potruditi), Leverkusen, ili pade mi napamet dok pisem post-Juvetu slijedi smjena generacija, nesto slicno sto se desilo AC Milanu, pa bi mozda tu imao neke sanse... Uglavnom, neka ne gleda ime kluba, neka gleda hoce li moci igrati u njemu...

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 03 nov 2008, 16:31

ribery je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce ga hofenhajm pustit, a mozda bi bolje bilo da ostane do kraja ove sezone u hofenhajmu, jer bojim se ako ode u neki veliki klub da se ne izgubi..
Ma ne ide on nigdje preko zime, a iduce godine ne znam, ali nek ne ide u neki prevelik klub, kao sto su ManU, Barca, Bayern... Nema sanse da bi igrao pored npr. Eto-a, i Henrya, zato mu je bolje otic u neki osrednji klub ali da igra...Tipa Tottenham(i tu bi se morao dosta potruditi), Leverkusen, ili pade mi napamet dok pisem post-Juvetu slijedi smjena generacija, nesto slicno sto se desilo AC Milanu, pa bi mozda tu imao neke sanse... Uglavnom, neka ne gleda ime kluba, neka gleda hoce li moci igrati u njemu...
Ma ja, to je to i ja to kazem u neki malo "slabiji" klub gdje bi mogao igrati..Evo vidis Gilardina u Ac Milan nije nista napravio a evo u fiorentini ubija..

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 nov 2008, 16:34

ribery je napisao/la:
To se traži.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 03 nov 2008, 18:28

Ako ode u Man U sjebat ce se 100% nek ide u Bayern ili Inter .On i Ibrahimovic zasto da ne ha ja brate pod palicu Mourinju :mrgreen:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 03 nov 2008, 18:37

ST-57 Ciciban je napisao/la:Ako ode u Man U sjebat ce se 100% nek ide u Bayern ili Inter .On i Ibrahimovic zasto da ne ha ja brate pod palicu Mourinju :mrgreen:
Fino bi to izgledalo u napadu u Interu dva bosanca al opet inter ima previse napadaca isto kao i bayern,u ovom momentu po meni najbolje opcije su mu totenham, roma, pa cak i juventus u ovom momentu je relativno los na poziciji napadaca, mozda bi bilo dobro tamo da ode, a sto se tice bundeslige ako misli ostajat onda se slazem da ide u Bayern oni su jednostavno najbolji...

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 03 nov 2008, 18:44

Ma kakva Roma ba -Tottenham ima onog Pavlicenka i Arshavin im dolazi -Juventus JES :mrgreen: mada ja mislim da on ode u Bayern ...
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 03 nov 2008, 18:49

ST-57 Ciciban je napisao/la:Ma kakva Roma ba -Tottenham ima onog Pavlicenka i Arshavin im dolazi -Juventus JES :mrgreen: mada ja mislim da on ode u Bayern ...
Pa eto, opet gdje god ode, nek mu je sretno i nek nastavi ovako kao do sad..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.