Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
De popustite malo svi jel svaki razgovor mora završiti s nacijama,vjerama i ostalim budaleštinama.I ja bi kao Bosanac-Hercegovac(Maximuse nisi jedini da znaš
)volio da ovaj moj imenjak Halilović zaigra pod našom zastavom.Naravno da će on sam izabrati tako i treba da bude ali molim vas nikakve osvete i ostale budaleštine nemojte spominjati jer vas je većina konstitutivnih na forumu i već 22 godine se nemožete ništa dogovoriti tako da nam ne kvarite lijepi sportski forum.Imate političkih foruma pa se tamo lijepo ispucajte.pozdrav za sve
Ma za / zezam se
jest me briga boli za politiku i takva sr.anja, niti najmanji skriveni motiv nisam imao u postanju one gluposti, nego jednostavno da se nasmije onaj, kome je to smiješno.
Sada, hoće li to neko, ili neće krivo shvatiti, to nije moj problem.
Sada, hoće li to neko, ili neće krivo shvatiti, to nije moj problem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- maximusdecimus
- Kontakt:
a koji je stvarno njegov profil??? mislim, mali ih ima vec milion, tako da ne znam koji da gledam. sad je trenutno u modi ovaj na kojem ima nekakvu kapicu sumnjivog oblikainacefindecko je napisao/la:idite na alenov profil na fb, pa za profilnu sliku je držao BiH reprezentaciju!
mislim da je njegova želja jasna, samo ovi hrvati se saaasrali pa svaki dan neki intervju gdje 32 puta kažu da je hrvat..
@ammimr
to je do sada najpametnije što sam pročitao na ovoj temi. kad bi bar svi tako razmišljali i pustili malog na miru da sam odluči šta je najbolje za njega, a ne da mu u svakom drugom postu brojimo krvna zrnca
Zadnja izmjena: maximusdecimus, dana/u 02 okt 2012, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
- youngredcomps
- Kontakt:
neka su se malo usrali,cuj onog @nevera ili kako se vec zove ne zna izgovriti,pa braca nismo mi bosanci toliko glupi kao sto neki misle a alen Alilovic ce to dokazatiinacefindecko je napisao/la:idite na alenov profil na fb, pa za profilnu sliku je držao BiH reprezentaciju!
mislim da je njegova želja jasna, samo ovi hrvati se saaasrali pa svaki dan neki intervju gdje 32 puta kažu da je hrvat..
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- inacefindecko
- Kontakt:
taj sa kapicom i gdje govori da voli tanju savić 
- maximusdecimus
- Kontakt:
znači Srbininacefindecko je napisao/la:taj sa kapicom i gdje govori da voli tanju savić
Na jednom profllu ima i drugo ime Miroslav Ilicmaximusdecimus je napisao/la:znači Srbininacefindecko je napisao/la:taj sa kapicom i gdje govori da voli tanju savićMihajloviću reaguj!!!
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- maximusdecimus
- Kontakt:
eto vidiš, stvar je jasna...mada sam jučer malo posumnjao kad sam čuo kako govori "izbornik"Adi_Zepce je napisao/la: Na jednom profllu ima i drugo ime Miroslav Ilic.Jos jedan dokaz da je mali ustvari Srbin
Pa dobro prilagodio se je situaciji,ali eto po facebooku pokazuje sta mislimaximusdecimus je napisao/la:eto vidiš, stvar je jasna...mada sam jučer malo posumnjao kad sam čuo kako govori "izbornik"Adi_Zepce je napisao/la: Na jednom profllu ima i drugo ime Miroslav Ilic.Jos jedan dokaz da je mali ustvari Srbin
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
don_burza je napisao/la:Pravite sinove ljudi. Valjda neki od nas potrefi kakvog talenta i eto nam za 20 godina beton reprezentacije![]()
Nego citajte temu o Begovicu. Ovako je i ona krenula samo sto ej sa happy endom zavrsena
Dobarrrr brate....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imas link da i ja vidim taj facebook account?inacefindecko je napisao/la:idite na alenov profil na fb, pa za profilnu sliku je držao BiH reprezentaciju!
Alen Halilović je talenat u rangu Luke Modrića a svi možemo vidjeti gdje on danas igra. Samo što je Alen već sa 16 god debitovao u najvećem Hr derbiju i u prvom susretu već imao asist za gol koji je poništen radi nepostojećeg ofsajda. Mali je genijalac i bio bi nam vrhunsko pojačanje, prava zamjena za Misketa. On i Pjanić u veznom redu.....
Ali previše je tu razloga zašto on neće zaigrati za nas.
Br1 Zdravko Mamić koji ništa ne prepušta slučaju. On živi od prodaje igrača a da bi dobro prodao igrača mora igrati u Hr repki. Mislim da bi bilo lakše uzeti Mamiću bubreg nego ovog malca.
Br2 Otac Alena je li-la. Prije BiH igrao je za Hr repku, da je imao mogućnosti možda bi i nastavio za njih igrati ali prejaka konkurencija ga je otjerala u BiH. A šta očekivati od malca koji je tamo odrastao...
Br3 Naša glupa politika "ako hoće da igra za nas, nek dodje, nek se potrudi itd itd..." Danas je sve interes i mi moramo na glavi dubiti da se malac dovede u našu repku.
Što se tiče pjanića i begovića.. br1 i br2 nisu bili problem kao u ovom slučaju!
Ali previše je tu razloga zašto on neće zaigrati za nas.
Br1 Zdravko Mamić koji ništa ne prepušta slučaju. On živi od prodaje igrača a da bi dobro prodao igrača mora igrati u Hr repki. Mislim da bi bilo lakše uzeti Mamiću bubreg nego ovog malca.
Br2 Otac Alena je li-la. Prije BiH igrao je za Hr repku, da je imao mogućnosti možda bi i nastavio za njih igrati ali prejaka konkurencija ga je otjerala u BiH. A šta očekivati od malca koji je tamo odrastao...
Br3 Naša glupa politika "ako hoće da igra za nas, nek dodje, nek se potrudi itd itd..." Danas je sve interes i mi moramo na glavi dubiti da se malac dovede u našu repku.
Što se tiče pjanića i begovića.. br1 i br2 nisu bili problem kao u ovom slučaju!
pa ljudi moji prelistajte par stranica. neće vam ruke otpasti.valterboy je napisao/la:Imas link da i ja vidim taj facebook account?inacefindecko je napisao/la:idite na alenov profil na fb, pa za profilnu sliku je držao BiH reprezentaciju!
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 02 okt 2012, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
Od tebe najvise ocekjemramiral je napisao/la:don_burza je napisao/la:Pravite sinove ljudi. Valjda neki od nas potrefi kakvog talenta i eto nam za 20 godina beton reprezentacije![]()
Nego citajte temu o Begovicu. Ovako je i ona krenula samo sto ej sa happy endom zavrsena
Dobarrrr brate....
Thomas Müller - Fußballgott
On ako zeli da igra za Bosnu njega ni 16. Mamica ne moze sprijeciti u tome, te ce odbiti svaki poziv hrvatske A rep.. 
Slazem se ja da malcu treba pustiti da sam odluci.Ali prije nego odluci moramo mu pokazati da nam je stalo do njega.Da ga zelimo i da ce imati mjesta kod nas ukoliko to zeli.
Da malo docaram.Svidjaju ti se 2 trebe.Kod jedne znas da mozes upast (jer i ona pokazuje interes za tebe),a kod druge nisi siguran jer treba ne daje nikakve znakove interesovanja.I normalno da ces odabrati onu kod koje znas da ces sigurno upast.Tj koja te nece odpiliti.
Tako da ja sam za to da se malom pokaze nase interesovanje,a na njemu je da odluci koga vise voli.
I za kraj sto se Malkocevica tice,jest mu poslao poziv,ali je pitanje da li mu je jos kakve uslove postavljao.Javna je tajna da su ranije selektori,pogotovo mladjih selekcija trazili kes za pozivanje u repku
Da malo docaram.Svidjaju ti se 2 trebe.Kod jedne znas da mozes upast (jer i ona pokazuje interes za tebe),a kod druge nisi siguran jer treba ne daje nikakve znakove interesovanja.I normalno da ces odabrati onu kod koje znas da ces sigurno upast.Tj koja te nece odpiliti.
Tako da ja sam za to da se malom pokaze nase interesovanje,a na njemu je da odluci koga vise voli.
I za kraj sto se Malkocevica tice,jest mu poslao poziv,ali je pitanje da li mu je jos kakve uslove postavljao.Javna je tajna da su ranije selektori,pogotovo mladjih selekcija trazili kes za pozivanje u repku
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bogami, nista od toga. Njemu je u ovom trenutku najbolje i naisplativije da se drzi Mamica i Dinama. Jedino s Maksmira moze u neki ugledan i veliki evropski klub a i kad ode Mamic ce i dalje na njemu zaradjivati. Dalje, sto se repke tice, dokle god je u Dinamu za nas je izgubljen. Ja iskreno mislim da ce debitovati jos u ovim kvalifikacijama, dobit ce koji minut, cisto da ga zakapare.Sheyi je napisao/la:On ako zeli da igra za Bosnu njega ni 16. Mamica ne moze sprijeciti u tome, te ce odbiti svaki poziv hrvatske A rep..
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- Papastathopoulos
- Kontakt:
alene, napusi se nama svima, reci za koga ces ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ima i te, od jučer napisašmo 12 stranica, a on ni po prknuPapastathopoulos je napisao/la:alene, napusi se nama svima, reci za koga ces ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- maximusdecimus
- Kontakt:
ne mora značiti...možda ćeš odbiti ovu za koju znaš da je možeš uvijek imati i zato ti nije zanimljiva i dati sve od sebe da se svidiš onoj koja ne pokazuje interesovanjeTMovac je napisao/la:Slazem se ja da malcu treba pustiti da sam odluci.Ali prije nego odluci moramo mu pokazati da nam je stalo do njega.Da ga zelimo i da ce imati mjesta kod nas ukoliko to zeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.