filip13 je napisao/la:george nije bek,a u defanzivnoj petorci imaš samo jednog beka,ako je butler bekKobe Bryant je napisao/la:COY - ima stvarno kao nikad kandidata![]()
- Gregg Popovich - opet sa tolikim kruzenjem lopte i rotacijama igraca i minutazom izvukao maximum maximuma jedan od naj boljih trenera u NBA history![]()
- Tom Thibodeau - svaka cast, sa tolikim povredama i onda bez Denga napraviti cudo , ostavlja te bez rijeci
- Jeff Hornacek - rooky trener , DD sa naseg foruma kao zagrizeni navijac Phoenixa ni sanjati nije mogao o ovakvoj sezoni , pa on je od Greena napravio igraca
- Rick Carlisle - jos jednom potvrdio klasu , sa stvarno limitiranim rosterom , pa Carter i Marion su mu vazni igraci i sto je jos najbolje daju veliki doprinos bez oscilacija , to jos samo moze Pop izvuci iz igraca
ovaj Casey ipak ne moze u istu recenicu sa ovim velicinama , bez obzira na izvanredan rezultat Toronta u nikad slabijoj konfenerciji
MVP - Durant ovdje smo svi jednoglasni , stvarno vrhunska sezona
ROY - preslaba konkurencija, kada su braca Plumlee u glavnoj konkurenciji , sta reci, ali ako ce od nekoga biti nesta iz ove klase to je MCW pa njemu ide samo iz tog razloga glas
![]()
MIP i 6M Moraju biti iz Phoenixa kako god jer Green , braca Morris Dragić se trebaju nagraditi![]()
1 petorka:
1. Curry
2. Harden
3. Durant
4. James
5. Noah
2 petorka:
1.C.Paul
2. P.George
3. Carmelo
4. Aldridge
5. Duncan