Ocekujem potop Protugala samo da Gana prode

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
zuti, zato sto je normalno reagovao na potez portugalske stožine....Guarin14 je napisao/la:Pepe dobija crveni, a Muller ni zuti ?nedim93 je napisao/la:dobro suđenje.Guarin14 je napisao/la:Kakva lakrdija od sudjenja![]()
![]()
Njemačka igra najgluplju formaciju koju sam u životu vidio
vakat bi bioMarcus je napisao/la:Za očekivati je da će Klose ući u drugom poluvremenu da pokuša srušiti Ronaldov rekord.
Ne jedan od najboljih veznjaka u portugalskoj ligi, već najbolji IGRAČ portugalske lige. Veloso, iskustvo ovo-ono...Rooney88 je napisao/la:Veloso je zalutao na ovaj mec, Carvalho se namece kao logicna kritika Bentu. Momak je borac zeljan igre + jedan je od najboljih veznjaka Portugalske lige u protekloj sezoni dok Veloso iz godine u godinu samo stagnira, uzasna odluka.
Guarin14 je napisao/la:Pepe dobija crveni, a Muller ni zuti ?nedim93 je napisao/la:dobro suđenje.Guarin14 je napisao/la:Kakva lakrdija od sudjenja![]()
![]()
Njemačka igra najgluplju formaciju koju sam u životu vidio
phily je napisao/la:zuti, zato sto je normalno reagovao na potez portugalske stožine....
portugalci se pogubili u vremenu i prostoru. nakon ovoga Meirelesu ne gine neka fina novčana kaznica, a za očekivati je i neku suspenziju. ovo što je pokazao bolje da je pokazao svojim stoperima klocevima.Goalgetter je napisao/la:
I ja se nadam da ce uci.Marcus je napisao/la:Za očekivati je da će Klose ući u drugom poluvremenu da pokuša srušiti Ronaldov rekord.
Ja ovdje gledam. Nije lose.Pirke je napisao/la:Imate li koji dobar HD link???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.