Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Kevin-Prince Boateng ✔ @KPBofficial
Follow
Brother it's time again...that's how beautiful life is!! Can't wait...love u bro!!! @JB17Official
DukeOfWellington je napisao/la:Njemačkoj bi bilo bolje da nije dobila ovakvu grupu, SAD i Gana su trkački jake i mogao bi Nijemce stići umor radi toga, vječiti flash oni produžeci u polufinalu 2006.
Jest.amerosm je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Njemačkoj bi bilo bolje da nije dobila ovakvu grupu, SAD i Gana su trkački jake i mogao bi Nijemce stići umor radi toga, vječiti flash oni produžeci u polufinalu 2006.![]()
![]()
Nije nista licno protiv tebe, ali na ovo sam se morao nasmijati...
Ili ne pratis Bundesligu ili (ne)svjesno ignorises cinjenicu da su Nijemci jedna od fizicki najspremnijih nacija u fudbalu.
Pogledaj samo statistike broja pretrcanih kilometara Njemackih ekipa u Evropi i sve ce ti biti jasno.
No, sve i da je tako kako ti kazes, ja mislim da bi B ekipa Elf-a - uz duzno postovanje prema reprezentacijama SAD-a i Gane - lahko izasla na kraj sa njima. Pa samo pogledaj igracki roster sa kojim Joakim raspolaze i sve ce ti biti jasno.
jedino je sigurno da jedan od brace boateng ide daljeKawhi je napisao/la:Grupa smrti.Jedino je sigurno da Ronaldo ide dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.