1/4 finala: SVI DUELI

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci

Andrej
Kontakt:

Re: 1/4 finala: SVI DUELI

Post Postao/la Andrej » 04 jul 2014, 20:20

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Aga
Kontakt:

Post Postao/la Aga » 04 jul 2014, 20:24

Imam osjecaj da ce da bude neki nepostojeci penal za Brazil.Kolubija je jaca od Brazila i ocekujem njihov prolazak u polufinale.Brazil ima jak motiv i zelju,Kolubija sve ostalo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jul 2014, 20:29

Očekivali smo zanimljiv i neizvjestan derbi, a dočekali smo klasičnu nogometnu uspavanku. :yawn:

Francuzi neprepoznatljivi, jedino je Benzema nešto pokušavao u napadu, ali to naravno nije bilo dovoljno da bi se dobila Njemačka. S druge strane, Elf (čitaj njemačka disciplina) obično završava posao kada na vrijeme postigne gol. Hummels je pogodio u maniru rasnog strijelca i odveo svoju ekipu u četvrto uzastopno polufinale. :salut: Nije isključeno ni da konačno osvoje Mundijal; kakva bi to ironija bila kada bi to uradili s ovom generacijom, po mom mišljenju slabijom od onih s prošlih Eura i SP-a u Južnoj Africi.

Btw, Neuer prekucao igru. :kafa:

Večeras se nadam prolasku Kolumbije, ali mislim da će pritisak na njih odraditi svoje. Brazil se izvukao protiv Čilea, što ne bi i danas!? Negdje moraju pročepiti, a Cafeterosi su im do sada bili stalna mušterija.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 jul 2014, 20:30

Kako dosadna utakmica , produzila mi je iftar za dva sata.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 jul 2014, 20:31

Jel moglo vise rutinski? :tokralju:
Koji pad u igri Francuske nakon ulaska Girouda! :rol: :rol:

Ajmooooo sada Kolumbijaaaaaaa!!!

slika

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 jul 2014, 20:31

HZ_ilidzaa je napisao/la:Kako dosadna utakmica , produzila mi je iftar za dva sata.
mene je uspavala totalno :lol:
@Consigliere :salut:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 jul 2014, 20:34

Claus je napisao/la:Očekivali smo zanimljiv i neizvjestan derbi, a dočekali smo klasičnu nogometnu uspavanku. :yawn:

Francuzi neprepoznatljivi, jedino je Benzema nešto pokušavao u napadu, ali to naravno nije bilo dovoljno da bi se dobila Njemačka. S druge strane, Elf (čitaj njemačka disciplina) obično završava posao kada na vrijeme postigne gol. Hummels je pogodio u maniru rasnog strijelca i odveo svoju ekipu u četvrto uzastopno polufinale. :salut: Nije isključeno ni da konačno osvoje Mundijal; kakva bi to ironija bila kada bi to uradili s ovom generacijom, po mom mišljenju slabijom od onih s prošlih Eura i SP-a u Južnoj Africi.

Večeras se nadam prolasku Kolumbije, ali mislim da će pritisak na njih odraditi svoje. Brazil se izvukao protiv Čilea, što ne bi i danas!? Negdje moraju pročepiti, a Cafeterosi su im do sada bili stalna mušterija.
:shock: :shock:

Ako nemci ne osvoje ova SP nikad nece !!!!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 04 jul 2014, 20:37

Sta je vama,jel ja jedini oovde vidim argentinu kako rutinski ovo uzima ? :eh:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jul 2014, 20:40

Čak i lakše nego što se očekivalo prolaze Nijemci kraj ljigavih Francuzića.Jedino što nas možda malo žalosti je što s Francuzima odlaze i njihove bolje polovice koje su ovaj turnir najbolje predstavile Europu na tribinama.Spremamo se lagano i za drugi dvoboj gdje ćemo uživat u Cuadradovom silovanju anonimnog jadnika koji se nađe na beku Brazilaca.S druge strane od antipatičnih domaćina kao i uvijek očekujemo puno simuliranja i plačipi*karenja što će Teofil sigurno s guštom popratiti sa kojom šamarčinom tijekom susreta :kafa:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 04 jul 2014, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jul 2014, 20:41

Andrej je napisao/la:
Claus je napisao/la:Očekivali smo zanimljiv i neizvjestan derbi, a dočekali smo klasičnu nogometnu uspavanku. :yawn:

:shock: :shock:

Ako nemci ne osvoje ova SP nikad nece !!!!
To je teza s kojom se u globalu slažem, ali ne znam šta je čudno u mojoj konstataciji? :?

Činjenica je da Panceri nemaju bogzna kakvu odbranu (štoperi + bekovi, obzirom da se Lahm žrtvuje u veznom redu), kao ni klasičnog napadača (krila donekle). Ponajbolji igrač, Marco Reus, također nije u timu.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 04 jul 2014, 20:50

Dobili smo pobjednika u još jednoj kategoriji na prvenstvu. Gospodin Nestor Pitana najjači combover:

slika

:urnebes:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 jul 2014, 20:52

Gledo izeta izgleda :urnebes:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 jul 2014, 20:57

Gledam sastav Maicon igra :shock:

A i kod Kolumbije neki novi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 04 jul 2014, 20:57

nedim93 je napisao/la:jer je meksička liga kvalitetnija od svih evropskih :facepalm:
Ne valjaj gluposti.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 04 jul 2014, 20:59

LINE-UP: Julio Cesar, Thiago Silva (c), David Luiz, Fernandinho, Marcelo, Hulk, Paulinho, Fred, Neymar, Oscar, Maicon

LINE-UP: Ospina, Zapata, Yepes (c), Sanchez, Armero, Gutierrez, Rodriguez, Cuadrado, Guarin, Ibarbo, Zuniga
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 jul 2014, 21:01

Dzoni je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:jer je meksička liga kvalitetnija od svih evropskih :facepalm:
Ne valjaj gluposti.
pogledaj šta ti pišeš pa onda meni ponovo odgovori.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jul 2014, 21:01

Guaro u prvoj.Gdje je onaj moj post o sigurnosti na tribinama?

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 04 jul 2014, 21:02

Steta, bolje su Alzirci odigrali protiv Svaba nego Francuzi.
Vjerujem da Kolumbija moze i treba izbaciti ovaj trkacki, nekreativni Brazil.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 04 jul 2014, 21:13

uzima ovo Kolumbija ;) :bih:

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.