Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 12 mar 2012, 20:24

slika

L-Train je napisao/la:
JavierPortillo je napisao/la:Sta je sa onim invalidom Silvijom? Tamo pred pocetak sezone mi ce cinio kao potentan igrac, ali eto, otkako je regularna sezona pocela nije uvezao dvije utakmice.
Odigrao je izuzetnu utakmicu protiv Besiktasa,a danas ne znam kako je igrao.Inace mislim da je on dovoljno dobar igrac da ostane u Atleticu ;)
8-)
Portillo misli na portugalca Silvia, igra na poziciji desnog bocnog ,ne Salvia na kojeg ti mislis :mrgreen: .
Sto se tice portugalca. Danas je otputovao za Porto ,gdje bi trebao operisati to koljeno koje ga muci vec jako dugo .
Trebao se operisati jos decembru, ali je odgodio tu operaciju misleci da ga koljeno nece vise handriti .
Bio se taman oporavio ,skupio par minuta protiv Lazia i Barce, zatim se opet povrijedio .
Na mene je licno ostavio jak utisak . Jos iz Brage sam ga dobro zapamtio, i tada se vidjelo o kakvom se dobrom igracu radi .Moderan bek-brz, sa dobrim centarsutom,cvrst i jak u odbrambenim zadacima .

Kako je samo vazno sljedece kolo za Atleti :o .Bilbo- Valencia, Madrid-Malaga, Sevilla -Barca , Levante-Villareal, Zaragoza - Osasuna,Espanol i Atleti gostuje Mallorci ..... Realno je ocekivati kikseve Malage i Levantea, i u slucaju pobjede na Balearima, bili bi na 1 bod od LP. Medjusobnu tekmu igraju Athletic i Valencia . Tu bi najbolje bilo kada bi zavrsilo nerijeseno ,mada i pobjeda odnosno poraz bilo kojeg tima ,mogu dobro doci Pateticu 8-) .

Inace,tuttomercato pise de Atletico prati Etienne Capouea,(jos jedan igrac sredine terena slika)189 cm , 80 kg . igra u Toulouseu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 mar 2012, 22:34

juznjak> je napisao/la:slika

L-Train je napisao/la:
JavierPortillo je napisao/la:Sta je sa onim invalidom Silvijom? Tamo pred pocetak sezone mi ce cinio kao potentan igrac, ali eto, otkako je regularna sezona pocela nije uvezao dvije utakmice.
Odigrao je izuzetnu utakmicu protiv Besiktasa,a danas ne znam kako je igrao.Inace mislim da je on dovoljno dobar igrac da ostane u Atleticu ;)
8-)
Portillo misli na portugalca Silvia, igra na poziciji desnog bocnog ,ne Salvia na kojeg ti mislis :mrgreen: .
Sto se tice portugalca. Danas je otputovao za Porto ,gdje bi trebao operisati to koljeno koje ga muci vec jako dugo .
Trebao se operisati jos decembru, ali je odgodio tu operaciju misleci da ga koljeno nece vise handriti .
Bio se taman oporavio ,skupio par minuta protiv Lazia i Barce, zatim se opet povrijedio .
Na mene je licno ostavio jak utisak . Jos iz Brage sam ga dobro zapamtio, i tada se vidjelo o kakvom se dobrom igracu radi .Moderan bek-brz, sa dobrim centarsutom,cvrst i jak u odbrambenim zadacima .

Kako je samo vazno sljedece kolo za Atleti :o .Bilbo- Valencia, Madrid-Malaga, Sevilla -Barca , Levante-Villareal, Zaragoza - Osasuna,Espanol i Atleti gostuje Mallorci ..... Realno je ocekivati kikseve Malage i Levantea, i u slucaju pobjede na Balearima, bili bi na 1 bod od LP. Medjusobnu tekmu igraju Athletic i Valencia . Tu bi najbolje bilo kada bi zavrsilo nerijeseno ,mada i pobjeda odnosno poraz bilo kojeg tima ,mogu dobro doci Pateticu 8-) .

Inace,tuttomercato pise de Atletico prati Etienne Capouea,(jos jedan igrac sredine terena slika)189 cm , 80 kg . igra u Toulouseu .
Nista od tog,Valencia pobjeduje :mrgreen:
Inace radio "Onda Cero" javlja da je Patetico postigao dogovor s Bangoruom iz Raya,ali da ga je Rayo vec obecao Valenciji.Jedna zanimljiva situacija :D
Sto se tice Capouea on bi vam bio strasno pojacanje,jako dobar je igrac.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 mar 2012, 11:11

Adi ,izgleda da je Atletico na korak od dovodjenja ovog Bota iz Sportinga.
Znaci Atletico bi mogao drpiti dva igraca Valenciji za sljedecu sezonu :mrgreen: ajde vi ste nama Piattia ,tako da smo even 8-) :lol:
Inace,Quaresma se nesto zakacio sa trenerom Besiktasa,tako da ga je ovaj izostavio sa spiska za susret protiv Atletica .Takodje,postoji mogucnost da Jorge Mendes, ponudi Atleticu Quaresmu ,sto bi ja najvise i volio jel.
Znaci sljedece sezone,sa Yilmazom,Botiom, i Lassom skidamo sa trona Real Madrid . Najs 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 mar 2012, 14:31

juznjak> je napisao/la:Adi ,izgleda da je Atletico na korak od dovodjenja ovog Bota iz Sportinga.
Znaci Atletico bi mogao drpiti dva igraca Valenciji za sljedecu sezonu :mrgreen: ajde vi ste nama Piattia ,tako da smo even 8-) :lol:
Inace,Quaresma se nesto zakacio sa trenerom Besiktasa,tako da ga je ovaj izostavio sa spiska za susret protiv Atletica .Takodje,postoji mogucnost da Jorge Mendes, ponudi Atleticu Quaresmu ,sto bi ja najvise i volio jel.
Znaci sljedece sezone,sa Yilmazom,Botiom, i Lassom skidamo sa trona Real Madrid . Najs 8-)
Znam,opasno smo se zamjerili :mrgreen: Neka eto vama Botia,nama Albiol (sanjam :mrgreen: :mrgreen: ).Jos oko Lass nista nije gotovo,on ce na kraju u VCF :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 13 mar 2012, 19:30

Molite vi Boga da Villarreal ispadne u Segundu pa da im se uvalite u soping :D
juznjak> je napisao/la:Adi ,izgleda da je Atletico na korak od dovodjenja ovog Bota iz Sportinga.
Taj "Bot" je medju top stoperima Lige i ako igra u Sportingu, kud ces dalje kada je prosle godine dobio poziv od Del Bosquea. Duo Dominguez-Botia bi mogao biti pun pogodak za narednih deset godina. Uz to, prosao je La Masiju :D

http://www.as.com/futbol/articulo/lass- ... ftb_36/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
I to je zanimljivo :D Negdje sam procitao da je taj Lass medju Top 5 driblera Lige.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 mar 2012, 20:37

Lass Bangura je nevjerovatan potencijal,ko god da ga dovede bice strasno pojacan 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 mar 2012, 12:22

Dakle,veceras protiv Bese . Nemam nikako dobar osjecaj pred vecerasnju duel . Pogotovo nakon sinocnje tekme gdje je Napoli prokockao istu prednost .

Kljucno ce biti izdrzati prvih 15-20 minuta igre. Prije svega u odbrani,oni ce noseni svojim navijacima pokusati zabiti sto prije ,sto ce vjerovatno ostaviti prostora za koju kontru ,jos ako se zabije iz iste bilo bi odealno jel 8-) .

Cini se ,prema AS-u, da ce Colo odmarati Kokea i Adriana . Znaci vjerovatno Arda umjesto Kokea i Salvio umjesto Adriana , mada je moguce da Juanfran pocne u napadu a ne Salvio ,dok bi Perea otisao na poziciju desnog bocnog .

Uglavnom idemo utisati ono grotlo pacova slika

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 mar 2012, 13:37

Onces iniciales prema Marci :mrgreen:

slika

Una de las pocas dudas en el equipo titular radica en el centro de la defensa. En el partido de ida actuó Perea junto a Godín y el colombiano podría repetir. En el doble pivote, Mario y Assunçao pelearán por ser el acompañante de Gabi. Por delante de ellos, Koke, Salvio y Arda disputarán tres puestos. El turco viene de una lesión y probablemente se quede fuera, aunque el hecho de jugar en su país podría ser un factor de motivación a tener en cuenta por Simeone.

Tiago, Sílvio y Diego son baja por lesión y Antonio López, por decisión técnica. Mérida no está inscrito.

I sto je zanimljivo Atleti od dolaska El chola No ha perdido ningún partido fuera de casa con el técnico, ni en Liga ni en Europa, pa bi taj niz trebalo nastaviti i veceras :D

Rojiblancose veceras ocekuje el 'infierno', ali uz EL Chola ne bi trebalo da sumnjamo u prolaz, i ono sto ide na ruku Atletica je sukob izmedju najboljeg igraca Besiktasa Quaresme i trenera Carvalhala, tako da bi Turci veceras mogli biti znatno oslabljeni, iako im se vraca Almeida ;)

@Juznjak, mozes li mi reci zasto Atletico nema ime sponzora na dresu (osim Nike znaka, ali to je sponzor opreme), naprijed, posto znam da je KIA bila glavni sponzor, da li traze novoga ili nesto drugo :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 mar 2012, 20:54

Koliko ja znam ,prosle sezone je istekao ugovor izmedju Atletica i Kie, Korejanci nisu zeljeli nastaviti suradnju i placati 10 mil eura godisnje . Navodno na taj potez su bili primorani zbog svjetske ekonomske krize :? .
Steta ,jer su boje KIE identicne bojama kluba i odlicno su dresovi izgledali s tim natpisom :|

U medjuvremenu,kao novi generalni sponzor spominje se Qatar Airways,koji bi do kraja sezone platio 4 mil eura,sto znaci da bi po sezoni Atleti dobijao 8 mil eura . Iskreno,jako mi se svidjaju dresovi ovakvi kakvi su ,znaci bez sponzora . Mislim da su daleko najljepsi u Spaniji :) 8-) .

Sastav za veceras .
COURTOIS; JUANFRAN, MIRANDA, GODÍN, FILIPE; MARIO, GABI; KOKE, ARDA TURAN; ADRIÁN Y FALCAO

Besiktas RUSTU; TORAMAN, SIVOK, KORKMAZ, KOYBASI; MANUEL FERNANDES, EKREM, KAVLAK; EDU, SIMAO Y HUGO ALMEIDA

Valjda necemo usrati ovu uspjesnu sedmicu za Spanske klubove :mrgreen:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 mar 2012, 21:07

Naprijed momci,do prolaska ako moze i do pobijede :D

Adrian za 0:1 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 mar 2012, 22:01

@juznjak, hvala na objasnjenju ;) :D

Odlicno poluvrijeme za Atleti i posao skoro obavljen, a niz bez poraza u gostima od dolaska Simeonea bi se mogao nastaviti i veceras :D
Odlicna partija Arde, koji je bio i asistent, pred svojima :mrgreen: (iako je igrao u Galati) i Adriana, u defanzivi sve funkcionise kako treba uz odlicnu takticku postavku od strane El Chola ;)
Izgleda da cemo gledati sva tri predstavnika primere u 1/4 finalu(jedina liga sa 3, kao i u LP sa 2), sto je jos jedna potvrda kvaliteta nogometa koji se igra na Pirinejima ;) :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 mar 2012, 22:10

Mislim da je Adrian ovim golom, izjednacio se sa legendarnim Brazilcem Vavom ,kao najbolji strijelac Atletica u jednom Evropskom takmicenju :shock: .
Vjerovatno najbolji transfer Atletica u zadnjih 10-15 godina . Kad sam sjetim sta sam pisao za njega pred pocetak sezone dusa me boli :| .

Ferdi @ fino si to napisao , mada po meni ,utakmica je izjednacena . Moze se reci da naguzove vodimo .
Rezultat je odlican u jednoj dosta losoj tekmi ,bez igre,bez prilika sa obje strane .

Za sada , u drugom poluvremenu Atleti dosta bolji . Arda fenomenalan .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 mar 2012, 22:50

Kako smijesan pogodak Tigra 8-) isplatilo se dati tih 45 milki na njega .

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 15 mar 2012, 23:01

Draj cu nul. Salvio. I ovaj, koji je ovo gol Falkau u Europa ligi ove sezone?

Ne bi bilo s goreg da vas sreca posluzi sutra kad bude izvlacenje. Moglo bi se ovo i osvojit.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 mar 2012, 23:02

Vidi ovog Salvia jest se raspucao :D cestitke,0:3 na kraju.Primera dominira 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 mar 2012, 23:11

Niz se nastavlja i dalje :D Moglo je ovo na kraju da bude i jos ubjedljivije, uz sanse el tigrea, adriana itd :mrgreen:
Sad u 1/4 finalu najvaznije je izbjeci ostale spance, radi eventualnog spanskog polufinala :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 mar 2012, 23:12

juznjak> je napisao/la:Mislim da je Adrian ovim golom, izjednacio se sa legendarnim Brazilcem Vavom ,kao najbolji strijelac Atletica u jednom Evropskom takmicenju :shock: .
Vjerovatno najbolji transfer Atletica u zadnjih 10-15 godina . Kad sam sjetim sta sam pisao za njega pred pocetak sezone dusa me boli :| .

Ferdi @ fino si to napisao , mada po meni ,utakmica je izjednacena . Moze se reci da naguzove vodimo .
Rezultat je odlican u jednoj dosta losoj tekmi ,bez igre,bez prilika sa obje strane .

Za sada , u drugom poluvremenu Atleti dosta bolji . Arda fenomenalan .
Rekoh ti ja prije pocetka sezona k'o god dovede Adriana da nece pogrijesiti s njim.Cestitam vam na uvjerljivoj pobjedi,nadam se da se necemo sresti u 1/4 finalu :)

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 mar 2012, 23:13

Bravo Toto !! Igra decko dosta dobro u zadnje vrijeme .
Inace, odlicno drugo poluvrijeme, Besiktas krenuo na sve ili nista ,sto je ostavilo dosta prostora za kontru Atletica .
Cak je trebalo biti i ubjedljivije od ovih 0-3 .
JavierPortillo je napisao/la:Draj cu nul. Salvio. I ovaj, koji je ovo gol Falkau u Europa ligi ove sezone?

Ne bi bilo s goreg da vas sreca posluzi sutra kad bude izvlacenje. Moglo bi se ovo i osvojit.
Mislim (mozda cu te slagati) da mu je ovo sesti pogodak .
Da,slazem se mogla bi se i osvojiti Evropa liga . Ono,prije par mjeseci ,kada sam vidio kakvi su sve timovi u ovom takmicenju ,smatrao sam da je uspjeh i cetvrtfinale. Ali sada hocemo ovu kantu :mrgreen:

Sutra je izvlacenje . Volio bi izbjeci Metalist !

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 16 mar 2012, 13:21

Nadam se da se vidimo u polufinalu :D Sretno vam do tad. :P
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 mar 2012, 19:34

adnan_nanda je napisao/la:Nadam se da se vidimo u polufinalu :D Sretno vam do tad. :P
Takodje sretno protiv AZ-ea ,bas mi je krivo sto u polufinalu moramo eliminisati Valenciu :mrgreen: 8-)

Dakle,Hannover . Moglo je bolje, ali i gore . Dosta su dobra ekipica i sigurno da ih se nece podcijeniti od strane Atletica . Tako da ocekujem dvije rutinske pobjede .

Sto se tice Hanovera, dosta su opasni pogotovo na domacem terenu, gdje tesko gube bodove.
Naime, imaju sest pobjeda i sest remija u Bundes ligi . U gostima nisu tako dobri ,samo dvije pobjede , pet remija i sest puta izgubili , uz gol razliku od 9/21.

Prva utakmica je na Calderonu,gdje bi idealno bilo pobjediti bez primljenog gola, kako Atleti igra na Calderonu ove sezone i ne sumnjam u takav scenarij . Ne treba zaboraviti da ce Atletico biti jaci za Diega u tim susretima 8-) .

Inace,Tottanham se interesuje za Adriana :lol:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []