Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Signore
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Signore » 23 maj 2013, 22:10

Evo sad ubih pola sata da vidim kako Hajduk moze do mjesta nositelja u trecem pretkolu. Uzeo sam u obzir da ce svi nositelji iz prvog i drugog proc dalje. To naravno nije toliko ni bitno, jer u drugom i da ne prodje nositelj ne otvara se novo mjesto, jer ako nenositelj prodje preuzima koeficijent od nositelja. Iz prvog pretkola imaju tek cetiri kluba, pa ce tesko bit da jedan od njih ispadne, ali tko zna.

U trecem pretkolu ce igrati 58 klubova od kojih ce 29 biti nositelja i 29 nenositelja.

Klubovi koji su sigurno ispred Hajduka:
Rosenborg
Zilina
---------
Hapoel
Trabzon
Aalborg
Maccabi
Omonia
Odesa
Debrecen
---------
Udine
Brugge
Swansea
Bursa
Metalurg
Vitesse

Jos nisu poznati klubovi, ali po koeficijentima klubova koji su u igri sigurno su ispred Hajduka:
Iz prvog pretkola nitko
---------
Ceska, drugoplasirani
Belgija, treceplasirani
Poljska, drugoplasirani/osvajac Kupa
Rusija, petoplasirani
Nizozemska, petoplasirani
---------
Spanjolska, sestoplasirani
Njemacka, sestoplasirani
Portugal, petoplasirani
Francuska, petoplasirani
Rusija, cetveroplasirani

Ukupno 15 klubova i jos 10 koji su sigurni nositelji, ali nije poznato tko ce to tocno biti. Dakle, 25 nositelja u trecem pretkolu. Slobodna cetiri mjesta.

Ta cetiri mjesta smiju dobiti samo tri od iducih:
Rumunjska, treceplasirani
Bugarska, drugoplasirani
---------
Grcka, cetvrtoplasirani
Svicarska, cetvrtoplasirani
Austrija, cetvrtoplasirani
Rumunjska, drugoplasirani
Rumunjska, osvajac Kupa
---------
Austrija, treceplasirani
Grcka, treceplasirani
Svicarska, treceplasirani

To je 10 nepoznanica od kojih 7 mjesta moraju uzeti klubovi s koeficijentom manjim od 8,916.
Racunica je sljedeca:

Rumunjska, treceplasirani
Za mjesto se bore: Pandurii, Astra, Petrolul i Dinamo Bucurest. Prva tri se prakticki bore za drugo mjesto i oni su u bod, dok Dinamo zaostaje za Astrom i Petrolulom 5 bodova, a Panduriima 6 bodova. 2 kola su do kraja i samo Dinamo ne smje biti treci. Ovdje je gotovo sve rijeseno i na Rumunje mozemo racunati.

Bugarska, drugoplasirani
Drugi moze biti Levski ili Ludogorets. Levski je trenutno prvi, proslo kolo su dobili Ludogoretsa, te kolo prije kraja dosli na korak do titule. Levski u zadnjem kolu na svom stadionu igra protiv gradskog rivala Slavije dok Ludogorets ide Montani koja je ispala. Ovdje takodjer mozemo racunati da Levski uzima titulu i gura Ludogorets u EL, a samim time i Bugarskog predstavnika ispod Hajduka.

---------

Grcka, cetvrtoplasirani
Ovdje je malo slozena situacija. Giannina, PAOK, Asteres i Atromitos igraju doigravanje po dvokruznom ligaskom bod sistemu. Buduci da Hajduku treba i treceplasirani iz Grcke trebamo navijati da ovaj play off osvoji PAOK ili da u njemu bude zadnji, odnosno da budu ukupno drugi u prvenstvu ili peti. S drugim mjestom bi u Ligu prvaka, a s petim ostali bez Europe. Giannina i PAOK su izjednaceni sa po 7 bodova, dok Asteres ima 5, a Atromitos 4. interesantno da je Giannina krenula s 0, a PAOK sa 4 boda. Ovdje je sve dosta komplicirani, pa necu bas racunati na Grke.

Svicarska, cetvrtoplasirani
Trenutno to mjesto drzi Zurich i tri kola prije kraja zaostaje za trecim St.Galenom 7 bodova, a ujedno i bjezi Sionu 4 boda. Bilo bi super da ih Sion pretekne, prije samo 3 kola su bili 5 bodova ispred njih, ali je direktor Siona malo poludio i sad igraju s juniorima. Zadnje tri utakmice su izgubili s 5-0, 4-0, 4-0. Da ne kompliciram dalje. Na Svicarce ne mozemo racunati u ovom pretkolu.

Austrija, cetvrtoplasirani
U nedjelju se igra zadnje kolo, a za ovo mjesto u igri su Sturm 48, Wolfsberger 47 i Ried 46. Racunica je jednostavna. Sturm ne smje biti cetvrti, odnosno, mora izgubiti, a da jedan od ova dva pobijedi. Sturm igra kuci protiv Neustadta koji jos uvijek nije obezbjedio opstanak, te je ova utakmica bitna za oba kluba. Wolfsberger takodjer ceka davljenika Innsbrucka, dok ce Ried tesko do pobjede u Becu protiv Rapida. Sve je otvoreno.

Rumunjska, drugoplasirani
Vec sam gore objasnio Rumunje. Dinamo ima nemogucu misiju i ovdje takodjer mozemo racunati na Rumunje.

Rumunjska, osvajac Kupa
U finalu igraju Petrolul i Cluj. Utakmica se igra 1.6. Osvoji li Cluj oni ce biti ispred Hajduka, a osvoji li Petrolul oni nece, a ukoliko oni budu drugi ili treci prepustit ce mjesto cetvrtoplasiranom. Do tog mjesta moze samo Dinamo od klubova koji remete planove, ali u vec opisanoj nemogucoj misiji. Navijajmo za Petrolul.

---------

Austrija, treceplasirani
Treceplasirani je 100% Rapid Bec, ali je ovo stavljeno iz razloga sto bi Rapid mogao da ide u cetvrto pretkolo ako Austria osvoji Kup. Prva dva im idu u LP, a treci u trece pretkolo EL. Osvajac Kupa ide u cetvrto pretkolo, a cetvrti ide u drugo. U slucaju da se desi da Austria, ucesnik LP, osvoji Kup tada ce treci igrati u cetvrtom pretkolu, dok bi porazeni finalista, u ovom slucaju treceligas Pasching, isao u drugo pretkolo, a cetvrtoplasirani u trece. Da sve skratim. Navijajmo da Austria osvoji Kup i od Austrijanaca je barem jedno mjesto sigurno. Moja prognoza da ce Austria dobiti barem 7-0.

Grcka, treceplasirani
Oko Grka vec sve objasnjeno. PAOK mora biti prvi ili zadnji u doigravanju.

Svicarska, treceplasirani
Ovo je gotovo sve rijeseno, treci ce biti St.Galen koji ima koeficijent losiji od Hajduka. Tri kola su im do kraja, a imaju 7 bodova vise od Zuricha i 4 manje od Grasshoppersa. Tesko da ce se nesto promjeniti, pa ovdje mozemo racunati na St.Galen.

Na kraju da remiziramo.
Od ovih 10 99% je sredjeno u Rumunjskoj treci, Rumunjskoj drugi, Austriji treci (odnosno finalisti Kupa) i Svicarskoj treci. To je 4 od 10. Ostaje 6 otvorenih.

Tamo gdje gotovo sigurno nece biti iznenadjenja je Svicarska cetvrti, pa Hajduk strepi za pet ishoda. Od tih pet tri mu se moraju poklopiti.

Ukratko:
Levski mora biti prvak Bugarske (ishod u nedjelju)
PAOK mora biti prvi ili zadnji u doigravanju (ishod 2.6.)
Sturm ne smje biti cetvrti u Austriji (ishod u nedjelju)
Petrolul mora osvojiti Kup Rumunjske (ishod 1.6.)
I jos jedan koji je ostao je opet PAOK.

Do nedjelje cemo barem dva znati, a moje misljenje je da Levski uspjeva, dok bi Austrijanci mogli zeznut.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 maj 2013, 21:16

Zamorno mi ovo čitat,al svaka ti čast.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 maj 2013, 21:31

SiamoNoi je napisao/la:Zamorno mi ovo čitat,al svaka ti čast.
Znam, cak ni ja nisam provjerio ponovno jesam li sve dobro napisao :lol:

Bitno je samo ovo:

Levski mora biti prvak Bugarske (ishod u nedjelju)
PAOK mora biti prvi ili zadnji u doigravanju (ishod 2.6.)
Sturm ne smje biti cetvrti u Austriji (ishod u nedjelju)
Petrolul mora osvojiti Kup Rumunjske (ishod 1.6.)

Od ta cetiri tri se moraju poklopiti. Ukoliko se poklopi PAOK onda se broji za dva puta, a ukoliko se ne poklopi broji se kao jedan minus. Tko zeli znati zasto nek cita gore, ali bolje ne naprezati mozak :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 maj 2013, 19:15

Sje*ase Levski i Sturm. Levski popusio titulu autogolom u 74. minuti. Sturm kako je i trebao izgubio 3-0 kuci od davljenika, ali se Wolfsberger pobrinuo da Hajduku unisti planove. Vodili su do 72. minute 2-0, odgovarao im i remi u slucaju da Sturm izgubi i onda prime 3 gola u 6 minuta. Od Rieda se na gostovanju kod Rapida nije moglo nista ni ocekivati. S ovim Hajduk nema vise sanse za mjesto nositelja u trecem pretkolu, osim ako se ne desi neko iznenadjenje ili ako se ne desi to da sam ja neki dan pogresno izracunao neke stvari. Za sad mi se kao jedina nada predstavlja to da ce Rosenborg, Zilina ili Levski ispasti u prvom pretkolu. Jedan od njih bi dobro dosao i otvorio Hajduku mjesto nositelja u trecem.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 maj 2013, 21:26

Vrijedi li jos ona kazna od jedne utakmice bez navijaca?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 maj 2013, 23:05

Vrijedi. To je u drugom pretkolu i nebi trebalo predstavljati neki problem kad pogledam potencijalne protivnike. Tek par ih se istice.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 maj 2013, 23:30

.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 14 jun 2013, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 14 jun 2013, 14:48

Goran Galesic potpisao za Hajduk na 3 godine

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 jun 2013, 18:06

Dokapitalizacija: Grad daruje?! Poljud poklon i spas Hajduka

Grad Split dao bi stadion klubu, ne bi ga morao održavati, a Hajduku bi se povećala tržišna vrijednost. Poljud bi mogao biti i izvor prihoda, da se napokon privede svrsi

http://www.24sata.hr/nogomet/dokapitali ... uka-319289

Lijepe vijesti za Hajduk. Nadam se da ce se ovo sprovest, te da ce splicani imati dobre prihode s kojim vise nece biti svih dugova koji ih sputavaju u napretku. Samo se nadam da jednog dana nece doci do situacije da stadion moraju prodati, ali mislim da ce biti u ugovoru stavki koje ce se pobrinuti da se to ne dogodi.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 jun 2013, 10:45

Rasistički ispad mladih hajdukovaca: J.... mater tebi i ovim crnim robovima!?

Mladi nogometaši »Hajduka« pali su na težem ispitu od onog nogometnog. A zabrinjavajuće je ako ih drugi dan nije bilo sram kada su stali pred zrcalo.

Mladi riječki sudac Vedran Jelenčić nije glumio »tri majmuna« – jedan ne vidi, drugi ne govori, a treći ne čuje... Niti se iživljavao nad mladim nogometašima »Hajduka« pokazavši im tri crvena kartona, nakon što je prethodno s klupe »potjerao« i dva odgojitelja (službenog predstavnika i fizioterapeuta) u četvrtfinalnom susretu s nigerijskom ekipom iz Abuje.

Zavrijedili su još disciplinskih sankcija... Najpijaniji Grobničan je, naime, časna sestra za uvrijeđene mlade »zvijezde« »Hajduka« koji su se okomili na suca i tamnopute nogometaše iz Nigerije da bi sakrili svoju golotinju igre.
Upali su u septičku jamu koju su uredno punili iz crijeva verbalnog proljeva u drugom poluvremenu. Dodatnu virozu (nervozu), izazivali su Nigerijci čestim ležanjem... Sva je sreća da mladi nogometaši iz Abuje ne znaju hrvatski jezik.

»Smeće jedno, **** mater tebi i ovim crnim robovima...«, jedna je od rečenica koju je sudac napisao u protokol utakmice. I ime autora. Obavio svoj posao, što bi trebalo poslužiti za primjer mnogim prvoligaškim sucima koji zataškavaju rasističke, ali i druge incidente.

Mladi nogometaši »Hajduka« pali su na težem ispitu od onog nogometnog. A zabrinjavajuće je ako ih drugi dan nije bilo sram kada su stali pred zrcalo.
»Hajduk« je najveći hrvatski klub i nevjerojatno je da se budući prvotimci (i hrvatski reprezentativci) tako ponašaju. Zar nije Kouassi iz Obale Bjelokosti jedan od novih idola Poljuda?

Prije petnaest dana, na Kongresu FIFA-e na Mauricijusu, 99 posto članica glasovalo je za rezoluciju kojom će se kažnjavati i individualni prijestupi. Igrača do pet utakmica suspenzije, djelatnika zabranom dolaska na stadion.
Predsjednik Blatter jasno je poručio: »Odzvonilo je rasizmu. Trebaju nam oštre kazne, svuda u svijetu!«. Naravno, i u Hrvatskoj, koja je dva dana prije toga kažnjena sa 300.000 kuna zbog širenja mržnje u susretu sa Srbijom.

Michel Platini, čelni čovjek UEFA-e, na istu je temu govorio na Kongresu u Londonu, prije finala Lige prvaka. Apostrofirao tri karcinoma nogometa – rasizam, namještanje utakmica zbog kladionica i financijski fair play klubova. Traži da se djeluje preventivno, radi na edukaciji navijača, ali i – nogometaša.
Diskriminacija

Terryjeva »Fucking black cunt« je više od »prljavi crnac«, rasistička uvreda koja je na Otoku podigla buru. Engleska je, naime, utvrda svih boja. I veliki Fabio Capello (tada izbornik Engleske), upao je u Terryjevu zamku i – abdicirao... Boja kože, religija i spol ne smije biti razlog diskriminacije.
Kod mladih Splićana je jezik bio brži od mozga. Izgubili su živce, sami sebe isprovocirali, ali za takvo ponašanje ne mogu ih isprati slapovi Niagare. U omladinskim pogonima primarni bi zadatak trebao biti stvaranje – ljudi. A tek onda nogometaša. Jer, ako u ovim godinama imaju prljavi rasistički jezik, što će tek biti sutra. Hoće li poslije svakog poraza vrijeđati suce i tamnopute suparnike?
Hukanje, Sammiru i Belleu, na našim stadionima je, na žalost, česta pojava. Zanimljiv je slučaj iz Pule, kada je došao kao igrač Splita, kada su se zbog Bellea obračunavali Pamić i Bašić, dva trenera. Obojica su kažnjena (novčano), manje od Bellea... Sjećate se izjave: »Pa ne mogu mu psovati bijelu mater«.
Rasizam je opaka bolest. Mržnja virus našeg vremena nogometnog. Drakonske kazne jedina su terapija. Mlade »hajdukovce« ne treba na stup srama, ali još bi opasnije bilo okrenuti glavu, zatvoriti oči i začepiti uši. Značilo bi da smo – isti, rasisti!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2013, 17:07

http://www.youtube.com/watch?v=FXEf_pSM7i4

Koliko sam je puta samo u svojoj mladosti preslušao 8-)

Di su lipi dani, ta stara vremena.....

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 jun 2013, 22:24

Glover i Suh: Želimo kupiti Hajduk!; Baldasar: Nema prodaje bez referenduma

Privatizacija Hajduka uvijek je intrigantna tema, a posebno kad se spominje mogućnost da bi splitski klub mogao dobiti novog vlasnika, investitora koji je spreman uložiti vlastiti novac.

Takva tema dosad je više bila u sferi spekulacija, pa se spominjao interes raznoraznih investitora, od Benettona, obitelji Lukšić, ruskog Gazproma, katarskih šeika i sličnih, ali nitko od njih nije otvoreno potvrdio svoje namjere. Sve do danas, kad su u Splitu osvanuli Amerikanci, kao grom iz vedra neba...

- Da, naš interes je uložiti novac u Hajduk. Zanima nas kupnja dionica kluba, ali prije svega ulaganje u Hajduk, kazao je Jutarnjem listu to Michael Glover, američki biznismen koji je okupio grupu investitora koje zanimaju investicije u Split.

Amerikancima je Hajduk zanimljiva opcija.

- Naš cilj je iskren i dugoročan, držimo da smo kao investitori jedinstveni jer donosimo nešto novo. Zanima nas investiranje u Hajduk jer želimo biti dio budućnosti tog čudesnog kluba. Osobno znam sve o Hajduku. Bio sam prošle zime na Poljudu na utakmici protiv Dinama. Brzo sam shvatio koliko klub znači ljudima, objasnio je Glover.

U grupi američkih investitora koju okuplja Glover nalazi se i velika zvijezda američkog nogometa tamnoputi gorostas Ndamukong Suh, 26-godišnji član Detroit Lionsa. I on je bio u Splitu.

- Oduševljen sam Splitom. Često su mi pričali o Hrvatskoj, ali nisam mogao zamisliti da je ovdje tako lijepo. Što se tiče Hajduka, znam da je to klub bogate povijest. Vjerujte znam o čemu govorim, iako sam igrač "footballa", kao dijete sam počeo igrati "soccer", kazao je Suh.

Dolazak Amerikanaca i njihovo otvoreno iskazivanje interesa za ulaganjem u Hajduk veliko je iznenađenje. Ali nije slučajnost. Oni su već uputili pismo namjere Gradu Splitu, a imali su i razgovore sa gradonačelnikom Ivom Baldasarom. U Gradskoj upravi imaju pozitivne utiske, ali još je prerano govoriti o konkretnim potezima.

- U ovom trenutku teško je govoriti o konkretnim stvarima. Želimo ocijeniti mogućnost ulaganju u grad Split, a tu posebno mislim na istočnu obalu i centar grada. Što se tiče Hajduka, bitni su nam razgovori sa gradonačelnikom Baldasarom i ljudima koji su odgovornima za investicije. Imali smo preliminarne razgovore, upoznali smo se, dali smo pismo namjere. Željeli bismo da gradska vlast vidi da smo ozbiljan partner, tumači Glover.

Iako se radi o ozbiljnom biznisu, uvijek je srce koje odlučuje. Tako je i Glover priznao da se zaljubio u Split i Hajduk na prvi pogled i da je to bio ključno za njegovu poslovnu odluku. S obitelji je boravio u Splitu početkom godine, njegov sin neko vrijeme trenirao je sa juniorima Hajduka, a on i supruga živjeli su u centru grada.

- Bilo je to predivno iskustvo. Tada smo uvidjeli da je srce Splita Hajduk. Poslije toga bilo je lako okupiti ljude koji žele biti dio te nevjerojatne budućnosti Splita i Hajduka, zaključio je Glover.

Glovera je na Split uputio Sead Karaselimović, njegov prijatelj koji mu je govorio da mora vidjeti grad i osjetiti tu atmosferu. Karaselimović je inače i sam nekada igrao nogomet, a zanimljivo da je trenirao tenis u rodnoj Banja Luci otkud je izbjegao kad i naš poznati tenisač Ivan Ljubičić kojeg poznaje.

Amerikanci su imali opcije za investicije iz nekih drugih dijelova Europe.

- Kada se govori o investiranju u sport, smatramo da se ništa ne može mjeriti s Hajdukom. Respektiramo sve ostale sportove, uvijek postoje mogućnosti, ali Hajduk je naš izbor, potvrdio je Glover.

Baldasar: Nužan je referendum

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar je za Dalmacijanews potvrdio da su američki investitori okupljeni oko Suha zainteresirani za kupnju Hajduka. Što se tiče ostalih ulaganja u Split, oni bi preporučili i drugim investitorima da dođu, ovisno o situaciji s Hajdukom.

- Došli su isključivo radi Hajduka, a ja sam s njima razgovarao i saslušao ih. Rekao sam im i da ću ja inzistirati na referendumu. Čak i ako se slože vijećnici, raspisao bih referendum. Prije svega, razgovarao bih s Upravom i Nadzornim odborom Hajduka, s Našim Hajdukom, te s dioničarima.

- Moje je mišljenje kao i prije, smatram da se u Hajduku sad radi dobar posao i svjestan sam da je teško, te treba razmotriti sve opcije. Ali, ponavljam, daleko smo od prodaje Hajduka i nema naglih odluka - kazao je Baldasar.

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 jun 2013, 22:32

Michael Glover: Nadam se da ćemo se u srijedu sastati s predstavnicima Hajduka

Predstavnik grupacije koja je zainteresirana za kupnju Hajduka, Michael Glover, kazao nam je da su zainteresirani isključivo za stjecanje većinskog dijela vlasništva nad klubom, ali i da Grad zadrži vlasnički udjel. Također i da mali dioničari imaju svoj udio.

- Htjeli smo ideju iznijeti i predsjedniku Uprave Hajduka Marinu Brbiću i predsjednici Nadzornog odbora Branki Ramljak, ali do sada se nismo uspjeli naći. Poslali smo samo pismo namjere da smo zainteresirani, a kako sada stvari stoje, naći ćemo se ovih dana i popričati. Najvjerojatnije u srijedu - kazao je Glover. Tada će, kaže, svakako znati više.

Tko ih je uopće uputio na Hajduk, Glover je kazao tek da mu je jednom poslovni partner rekao da mora doći u Split. Došao je početkom godine, proveo je oko mjesec i pol dana u gradu i, kaže, uvjerio se koliko Hajduk znači Splitu.

- Ne želimo samo kupiti Hajduk, nego u njega i ulagati kako bi imao sjajnu budućnost, a to je ono što vjerujem i svi ljubitelji kluba žele - poručio je.

Na upit je li za vrijeme boravka u gradu dobio možda "mig" za ulaganjem u klub od ljudi iz Hajduka, pojasnio je da inače ulažu u sport, a da je uz to Split jedan sjajan grad.

- Upoznat sam s tim što je Udruga Naš Hajduk učinila u posljednje vrijeme za klub, a svjesni smo i koliko klub znači cijeloj zajednici - istaknuo je kurtoazno.

Na upit koliko su spremni izdvojiti za kupnju i ulaganje u Hajduk, kazao je da je rano govoriti o konkretnim brojkama, jer je, kako je rekao, potreban uvid u cijelo stanje.

HRHB

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 25 jun 2013, 20:57

Bešiktaš i Fenerbahce izbaceni iz Evrope ove sezone (iako imaju jos uvijek pravo na žaljenje). Prema tome, Hajduk ce biti najjaci nenosioc u trecem pretkolu (ukoliko prodju drugo pretkolo). Eto, nadajte se da ce Rosenborg, Žilina ili Levski kiksati u prvom pretkolu, tj. ispasti :)

Da je i Steaua bila izbacena ove sezone kao sto su mnogi mislili, bili biste nosioci. Ali eto, Steaua se izvukla.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 jun 2013, 21:27

hajduk dobio petrolula 1-0

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 jun 2013, 21:34

AnelZ je napisao/la:Bešiktaš i Fenerbahce izbaceni iz Evrope ove sezone (iako imaju jos uvijek pravo na žaljenje). Prema tome, Hajduk ce biti najjaci nenosioc u trecem pretkolu (ukoliko prodju drugo pretkolo). Eto, nadajte se da ce Rosenborg, Žilina ili Levski kiksati u prvom pretkolu, tj. ispasti :)

Da je i Steaua bila izbacena ove sezone kao sto su mnogi mislili, bili biste nosioci. Ali eto, Steaua se izvukla.
Moglo bi im se posrecit.

Levski i Zilina ne tipujem kao sigurne :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 jun 2013, 10:06

Najbolje da Levski ispadne, jer ce se posrecit i Hajduku, a i Sirokom :D

Ako Hajduk dodje do play offa bit ce sve moguce, vjerujem da mogu svakog iznenadit, a samim dolaskom to play offa ostvarit ce 1.500 koeficijent plus od nacionalnog oko 1.000. Ne znam sad koliko gube od prije pet sezona, al mislim da bi s play offom trebali da iduce sezone manje strepe za mjesto nositelja. Ako dodju do grupe vjerujem da su cak i sigurni, jer ce vjerojatno i tu uzeti koji bod, a svaki bod u grupi nosi i 1.000 koeficijent, a imas i 2.000 za ulazak u grupe plus nacionalni. Levski bi im ucinio veliku uslugu ako ispadne, isto tako i Zilina ili Rosenborg. Zanimljivo da ako ispadnu dva od ova tri nositelj ce biti i Zvezda, a ako ispadne jedan bit ce moguc susret Hajduka i Zvezde.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 jun 2013, 15:09

Amerikanci se sastali s Brbićem: Spremni su odmah ući s velikom financijskom injekcijom i ojačati momčad!

U hotelu Lav jutros je došlo do sastanka Hajdukova predsjednika Marina Brbića s Amerikancima Michaelom Gloverom i Darrenom Treasureom, te Seadom Karaselimovićem. Tema je bila prodaja Hajduka...

- Tema sastanka je bila vlasnička struktura i stanje u klubu. Oni su zainteresirani za ulaganje u Hajduk i to odmah, već za ovu sezonu - kazao nam je nakon sastanka predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Ipak, osnovno će biti pričekati drugi sastanak Amerikanaca s gradonačelnikom Ivom Baldasarom.

- Grad ima 56 posto dionica. Oni očekuju još jedan sastanak u Gradu Splitu i svjesni su da grad želi zadržati kontrolni paket od 25+1 dionicu - kaže Brbić.

No, Amerikanci bi rado otkupili 31 posto dionica od grada, pa krenuli dalje u otkup od DAB-a, Jake Andabaka, Ivana Rimca, Dalekovoda, Brodomerkura..., kako bi došli do željenih 51 posto. U cijeloj priči ključan je stav Grada, koji je trenutno većinski vlasnik. Brbić Amerikance drži vrlo ozbiljnim potencijalnim kupcima.

- Oni žele da Hajduk bude kompetitivan u Europi. Izgledaju ozbiljno. Kažu da su odmah spremni s velikom financijskom injekcijom ući u Hajduk, kako bi se ojačala momčad. Opet ponavljam, u ovoj priči nisam ključan ja, nego Grad jer bez njega oni ne mogu dobiti većinski paket dionica. Oni žele jaki Hajduk odmah, a ne da se cijela priča otegne. To je sve što za sada nakon sastanka mogu reći - kazao nam je Brbić.

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 jun 2013, 18:56

Kad bi sad ustupili stadion Hajduku olaksali i ubrzali bi im ovaj posao, ali mislim da Poljud sad sigurno ostaje u vlasnistvu Grada i da ce Grad Split nakon sto Ameri kupe Hajduk ponudit i da kupe Poljud.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 jun 2013, 19:00

Signore je napisao/la:Kad bi sad ustupili stadion Hajduku olaksali i ubrzali bi im ovaj posao, ali mislim da Poljud sad sigurno ostaje u vlasnistvu Grada i da ce Grad Split nakon sto Ameri kupe Hajduk ponudit i da kupe Poljud.
Nece se Hajduk prodati. Navijaci su protiv i gotovo. ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.