Moto GP
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Moto GP
Drago mi je da je Suzuki uzeo titulu, ali mi nije jasno kako frajer s jednom pobjedom u prvenstvu dodje do titule Moto GP

Ma nemam ja nista protiv njega da se razumijemo, vise volim da je on nego Marquez recimo (kao Rossijev fan jelte
Razumijem šta želiš reći, ali ove sezone nismo imali ni dominantnog vozača, a rekao bih ni dominantnog motora. Razlika izmedju Yamahe i Petronasa kao da ne postoji, Ducatija i Pramaca isto, Honde i LCRa (tj. Takagamija) također. Sve je jako ujednačeno.delko je napisao/la: ↑15 nov 2020, 17:16
Ma nemam ja nista protiv njega da se razumijemo, vise volim da je on nego Marquez recimo (kao Rossijev fan jelte), samo mi je nekako cudno s obzirom da su prije titule uvijek isle onima koji su dominirali sezonom i imali mnogo pobjeda
Posebno 2015 kad se sjetim i one epske borbe Lorenza i Rossija za titulu do zadnje utrke, ali su obojica dominirala sezonom, a ova sezona bas COVID sezona xD cudna skroz
![]()
Suzuki imao najmanje problema generalno, vrhunski sklopljen motor koji nema neku dominantnu karakteristiku, ali je u svakoj od najbitnijih kategorija tokom trke pouzdan. Jedino su se u kvalifikacijama patili. Da su to usavršili, bila bi ovo dominantna sezona Mira.
Lično, nisam siguran da ćemo više ikada gledati onog Marqueza na kojeg smo navikli. Borit će se za titulu svakako, ali neće biti one dominacije, ubijeđen sam.
sta ti je zivot, Pedrosa nikad ne uze titulu u kraljevskoj klasi a Mir postade prvak u svojoj drugoj 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako se zayebo sto onda poleti da vozi, da je onda odmorio mislim da bi uz normalnu oporavak možda i titulu uzeo do kraja, ovako bas syeba sebi ruku i boga pitaj na sta ce ličiti 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kako mi samo fali MOTO GP i Srđan kako prenosi , valja izdržati još haman 2 mjeseca ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
steta velika, jedna od najboljih staza na kalendaru
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Koji sam ja peh majke mi , ovo nisu istine ...bombaysaphire je napisao/la: ↑01 apr 2020, 20:47Još u januaru kupio karte za Brno , sve isplanirao ...
Malo Prag , malo Brno ma ludilo ...
Al' u qrcu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Mugello je uvijek opcija 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
lajk, konacno nesto drugacije na gridu 
I Rinsov Suzuki je brutalan.
- akisarajevo92
- Kontakt:
E ybg. Štetaakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:57Ta verzija je samo za testiranje, bice i dalje u plavoj boji
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: HalaMadrid i 7 gostiju.