AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ezio7
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Ezio7 » 26 jan 2013, 23:11

UrbyEmanuelson je napisao/la:
subasic je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:bus Bologne je napatio i Juve,samo sto je njima i bod uzeo ;)
haveru nije bologna vec genoa....:D
ahahahahhahahaha koji sam ja kloc,hahahahahha jbt,jesam bolid u pm :lol: :lol:
hahahaha bgm ti pravo pocasti sam sebe. :lol:
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 jan 2013, 23:37

Joj ako dodje Balo i vratimo Paloschia sa posudbe na ljeto, sigurno najbolji mladi napad na svijetu 8-)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2013, 00:34

Paloschi mašina treba ga vratiti. Kako god mogao je igrati sad umjesto Pazzinija koji ruku na srce radi svoj posao sasvim korektno.
Što se tekme sutra tiče nisam danas nešto pratio vijesti ali nadam se i bodu ako ništa. Milan kad je bio najjači često je puta znao izgubiti i sva 3 boda u Bergamu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jan 2013, 00:35

Paloschi... taj mora mnogo pure jos da jede.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2013, 00:41

Što bogati? Pa baš igra dobro dao dosta golova u slabom Chievu? Milan kakav god bio ima jaču sredinu i bolje bekove što znači više lopti u napadu za napadače. Mali ima nos za gol nema on šta jesti puru i za 10g neće se puno fizički razlikovati u smislu brzine i snage nešto poput Pippa.

Što se Kakazinhe i Balonje tiče jasno je da je to daleko od gotove priče.

Krepat ma ne molat!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jan 2013, 00:45

_forzamilan_ je napisao/la:Što bogati? Pa baš igra dobro dao dosta golova u slabom Chievu? Milan kakav god bio ima jaču sredinu i bolje bekove što znači više lopti u napadu za napadače. Mali ima nos za gol nema on šta jesti puru i za 10g neće se puno fizički razlikovati u smislu brzine i snage nešto poput Pippa.

Što se Kakazinhe i Balonje tiče jasno je da je to daleko od gotove priče.

Upravo tako, odgovorio si sam sebi na pitanje. U slabom Chievu...
On cak ni u ovakvom Milanu nema sanse jer je Pazzini i ovakav-nikakav (mada zabija vise nego sam i ocekivao iskreno) za nekoliko klasa ispred mladica.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2013, 00:47

Je ali u slabom Chievu nema s kime igrati i ovakav Milan je san snova za tu ekipu. Pa zar nije logično ako igraš sa kvaliktetnijim suigračima tipa Montolivo i Boateng da ćeš se ti kao napadač lakše naći u šansi nego ako imaš slabije kvalitetne tipa Pinzi i Luciano i samim time teže dolaziš u priliku za gol? Nocerino sa Ibrom 10 golova samo u ligi i ovaj Nocerino koji je beskoristan?

Pazzo je sasvim dobar 10 golova ako se ne varam u ligi i obezbjedio je teoretski više bodova Milanu nego Cassano Interu. Juve da ima takvog već bi osigurao šampionat :lol:

Krepat ma ne molat!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jan 2013, 00:50

_forzamilan_ je napisao/la:Je ali u slabom Chievu nema s kime igrati i ovakav Milan je san snova za tu ekipu. Pa zar nije logično ako igraš sa kvaliktetnijim suigračima tipa Montolivo i Boateng da ćeš se ti kao napadač lakše naći u šansi nego ako imaš slabije kvalitetne tipa Pinzi i Luciano i samim time teže dolaziš u priliku za gol? Nocerino sa Ibrom i ovaj Nocerino?

Pazzo je sasvim dobar 10 golova ako se ne varam u ligi i obezbjedio je teoretski više bodova Milanu nego Cassano Interu. Juve da ima takvog već bi osigurao šampionat :lol:

Oprosti molim te sto sam na momenat pomislio da je Andrea jos uvijek sa nama, pa i Clarence, pa ce mu dijeliti, a on ce samo zabijati i zabijati... Ma necemo ni djeliti lopte, same ce ulaziti u gol. Sorry, ali nije klinjo jos za Milana.

Smrt nacionalizmu !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2013, 00:56

Ja ba u Chievu sve sami superstari ok šefe :lol:

Krepat ma ne molat!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jan 2013, 00:57

_forzamilan_ je napisao/la:Ja ba u Chievu sve sami superstari ok šefe :lol:

Ma cuj, daBogda on bio novi Sheva sutra odmah, ali valja se malo tivra u realnost. Momak je ok potencijal, nista vise. Ne otimaju se bas za njega Europom.

Smrt nacionalizmu !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2013, 01:04

On može biti samo novi Pippo :D
I ne zaboravite Paloschi je nakon debija u Seriji A postigao gol nakon samo 14s i to za pobjedu sjećamo se svi toga momenta što je ujedno i rekord, naravno.

Krepat ma ne molat!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jan 2013, 01:05

Bio je i Boriello... Cak stavise,ovaj je zabijao svugdje osim u velikom klubu

Smrt nacionalizmu !!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 jan 2013, 01:14

lo
Titova-Juga je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:Ja ba u Chievu sve sami superstari ok šefe :lol:

Ma cuj, daBogda on bio novi Sheva sutra odmah, ali valja se malo tivra u realnost. Momak je ok potencijal, nista vise. Ne otimaju se bas za njega Europom.
Titova-Juga pretjeruješ momak je sasvim solidan napadać, onaj pravi italijanski tip napadaca. samo šteta mislim da nikad nece zaigrati u milanu pogotovo ako dođe Baloteli ionako imamo viška napadaca u tom slucaju se i Bojanu crno piše sumnjam da ce dati 18 mil. za njega ( možda dogovore još jednu godinu posudbe da utvrdi gradivo ne bi me cudilo ).
Nešto kontam hoce li i jedan stoper izaći iz ove milanove škole od Costacurte nismo milanovog stopera imali a on je poceo još 88/89 igrati ( Maldinija ne racunam on je ipak Maldini ), nadao sam se Astoriju al ga prodaše za male pare a odavno pratim i Albatrazea momak je odlican al nikako da dobije šansu!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jan 2013, 01:16

Nimalo ne pretjerujem, meni je cisti prosjek. Jeste, taj je tip igraca, pravi gol igrac, tipicni Azzurro, ali jos uvijek nije zreo za velikog kluba.

Smrt nacionalizmu !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2013, 01:23

LegendKiller je napisao/la:
Nešto kontam hoce li i jedan stoper izaći iz ove milanove škole od Costacurte nismo milanovog stopera imali a on je poceo još 88/89 igrati ( Maldinija ne racunam on je ipak Maldini ), nadao sam se Astoriju al ga prodaše za male pare a odavno pratim i Albatrazea momak je odlican al nikako da dobije šansu!
Loše stoje sa stoperima fakat. Jedino De Sciglio je fenomen prvi igrač nakon Maldinija i Baresija da dolazi iz akademije, igra standardno od početka bez silnih posudbi. Astorija nešto ne vidim kao jakog igrača a pogotovo od kako sam neki dan sam na whoscored pročitao podatak da predvodi tabelu sa brojem grešaka koje su dovele do gola tu je i Nocerino blizu... Haman će doći Kaka i Balo il nešto slično a odbrana će opet biti ranjiva pa ćemo strepiti na svaki prekid :(

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 jan 2013, 11:35

slika

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2013, 13:53

Rivali nam sami otvaraju put ka Evropi , Lazio je sinoć izgubio , Roma evo gubi ..
Danas je zaista Milanovim igračima potrebna pobjeda , još kako javljaju mediji Atalanta će nastupiti bez par jako bitnih igrača.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jan 2013, 14:27

:o 8-)

slika

OFFICIAL line-up vs. Atalanta (4-3-3): Abbiati; Abate-Mexes-Zapata-Constant; Flamini-Montolivo-Boateng; Niang-Pazzini-El Shaarawy.

Milan’s bench: Amelia, Gabriel, Antonini, De Sciglio, Bonera, Yepes, Zaccardo, Muntari, Nocerino, Traoré, Robinho, Bojan.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 27 jan 2013, 14:56

Mediaset donosi informaciju da su Manchester City i Milan našli dogovor u vezi Balotellia.

Milan će Balotellia platiti 22 miliona €.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 27 jan 2013, 14:58

Ok je sastav , samo bi ja umjesto Flaminija ubacio Muntarija i umjesto Abatea De Sciglia i to je to . 8-)
Hajmo po pobjedu !
FORZA MILAN !
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Biscione, celikmilan, memaga, muxa, ronaldo99, SonVolt, Vanja8, VolimBiH96 i 35 gostiju.