FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Jel realno da ne mozes napisati drugacije misljenje a da neko ne izleti iz komzerve i ne opsuje 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Mrzio neko Nidala ili ne, ali momak neobecava bas puno. Smjesi mu se karijera kao Traki. Na početku top, pa onda za federalnu ligu. Nadam se da grijesim ali brate ovakve gluposti se nerade na ovakvom nivou.
Ne branim Nidala, zadnjih par utakmica ima diskutabilne odluke ali ono penal nije nikad u zivotu (kao i penal za nas ako se ne varam prelahko je pao)
-
- Kontakt:
Zabijes tri gola , čista dva nam ponište i opet pitar kaže da smo bolji zabili bi pet i pobjedili . Imate li ljudi i malo razuma? Ne znam sta je gore što nas hebu vico i društvo ili što mi sami sebe u zdrav mozak.
Gdje ces to napisati, garant te mirva poslao ovde, pu puu puuu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mirvić mora naći način da se klub maximalno zaštiti ili neka se goni u pm i tamo bori za četvrto mjesto svake godine i grli sa najvećim grobarom Sarajeva i bh fudbala
razotkrio si me, nemoj govoriti ostalim
Sramota je nakon ove predstave bilo sta ruzno reci protiv igraca, trenera i vlasnika.
Dok je god Vico tu, ne treba nesto posebno ulagati, mozemo biti treci i bez skupih pojacanja.
Nagledat cemo se mi svega do kraja sezone.
Dok je god Vico tu, ne treba nesto posebno ulagati, mozemo biti treci i bez skupih pojacanja.
Nagledat cemo se mi svega do kraja sezone.
U INAT SVIMA
Jeste Čelik ispao naivan i zelen po ko zna koji put ali ono većina sudija u svijetu ne bi svirali kao penal.
Ali evo, uzmimo da se moglo svirati.
Međutim, poništen gol Renanu je krađa neviđena u situaciji kada konsultujes VAR...jednostavno nije postojalo ni 1% elemenata za faul, a faul je sviran. Ta odluka sudije je za zatvora i direktno je uticala na razvoj situacije na terenu i konačni rezultat.
Da je priznat pogodak kao sto je trebao biti, bilo bi 3:1 i utakmica bi bila završena. To valjda i ptice na grani znaju.
Druga stvar, nadam se da ce Zekic doći pameti i maknuti Rockova. Previše mu je dato vremena. Uspio je nadmasiti i Pavlovića.
Ono što treba da nas zanima narednih dana jeste reakcija iz kluba u vezi sa večerašnjom krađom.
Ali evo, uzmimo da se moglo svirati.
Međutim, poništen gol Renanu je krađa neviđena u situaciji kada konsultujes VAR...jednostavno nije postojalo ni 1% elemenata za faul, a faul je sviran. Ta odluka sudije je za zatvora i direktno je uticala na razvoj situacije na terenu i konačni rezultat.
Da je priznat pogodak kao sto je trebao biti, bilo bi 3:1 i utakmica bi bila završena. To valjda i ptice na grani znaju.
Druga stvar, nadam se da ce Zekic doći pameti i maknuti Rockova. Previše mu je dato vremena. Uspio je nadmasiti i Pavlovića.
Ono što treba da nas zanima narednih dana jeste reakcija iz kluba u vezi sa večerašnjom krađom.
-
- Kontakt:
Jasno je imamo nedostataka u igri ,previše se presksce igra I promašujemo dosta al sve to i da je drugačije opet bi nas krali i nebi dali da budemo prvaci . To je svima jasno nakon Banja Luke, Posušja pa ovo veceras šlag na tortu. Sad će par utakmica sudije za nas šiljiti i onda opet kad bude trebalo povalit će nas.
-
- Kontakt:
I naših ima u savezu koji su mi gori od Vice, obraz, vjeru, državu prodati samo za pare i da neki Vico radi s tebe šta hoće je toliko odvratno i jadno da bih te ljude odmah doživotno zatvorio
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
I sta vi mislite, koje je rijesenje za ovo veceras, i za sve ovo u narednom periodu ?
-
- Kontakt:
Sekac stari vuče kako ti ovo preživi veceras ?
Moke iskreno misljenje da mi navijaci ne trebamo traziti rjesenje, ima neko ko je u klubu placen dobro pa nek trazi. Administracija, pravni tim, famozni Ibrak koji stiti ili ko vec...BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:37I sta vi mislite, koje je rijesenje za ovo veceras, i za sve ovo u narednom periodu ?
Mene boli sto radi sitnih baliskih interescica par ljudi na ovom pdfu svu ovu lakrdiju pokusava ublaziti ili jos gore opravdati.
Ja sam kupio clansku, sezonsku, i ja cu u ponedjeljak na zapad, od mene dosta.
Eto nako iskreno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Da li je onaj Chinedu bio u ofsajdu kod njihovog treceg gola?!
-
- Kontakt:
Nece spomenuti kako ga je zabio iz teske situacije vec samo kako mu je golman skinuo.guadalupe je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:33Pa i jesi Tele ono pravo Tele, hoces Tele da ti postavim ovakvih milion i gorih situacija iz lige petice.
5 golova je Sarajevo postiglo i nismo pobjedili zbog sudija, sta serete ba ljudi vise, umjesto da stanemo iza Zekica i igraca vi se hvatate ko je sta fulio, da bi kao neku kontru opalio i bio pametan.
Daj ba koji vam je vise.
Trenutno korisnika/ca: keli, miguelramos, NazorUso i 25 gostiju.