Samo sa gospodinom Šemsovićem treba ići na Džummu. Odbijam da povjerujem da je onaj kvazistručnjak uopšte i musliman.High je napisao/la:Viđam ga na džumi.shzna je napisao/la:Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nemam ni 80 kg, ne znam o čemu pričašrasavoje je napisao/la:Ko ti je kriv sto volis pojest'.Dex je napisao/la:Dok ti kontaš, kako pit čaj, i grijat se u kući, pod jorganom, valja meni trčat sad po ovom kuknjavarasavoje je napisao/la:![]()
Koja si ti lopuza.![]()
Kako ide nauka?
Evo odlično, toliko, da imam vremena, čak i za vannastavne aktivnosti
I mislis da je pametno trcati u gradu dok je smog?
Ima toga i u Zavidovićima, ništa novo za mene
Moja nena, ima oko 30 metara, i više nagomilanih drva, prestala ložit godinama ranije.Vatra za nju nepoznat pojammadridist je napisao/la:Ovo za -15 mi se nimalo ne dopada,nadam se da nece ici ispod -5 ili -6 barem kod nas u Tk.Unofficialpage je napisao/la:Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
A snijeg,ko ga voli nek ide u planine eto Vlasic,Bjelasnica,Jahorina ljudi okapali za turistima a meni je dovoljno da ga vidim u reklami na tv.
Potusise nas centralna grijanja ,a da ne pricam da se svakih 10 godina daje maltene novo auto za ogrijev(10 godina x2milje godisnje za grijanje).
I sto su juznjaci smireni,zapuse bura on nalomi granje od maslina i nalozi kamin i gusta,a ovdje pocinjemo lozit krajem septembra pa do prvog maja
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zbog toga bi i trebao pasti snijeg. Ovo vrijeme ne dozvoljava cirkulaciju zraka, zrak stoji. Snijeg ili kiša bi to pokrenuli i maglu otjerali. Ja volim da bude vrijeme bude u skladu sa godišnjim dobom. A i ovo sad je sama bolest. Virusi haraju.madridist je napisao/la:Ovo za -15 mi se nimalo ne dopada,nadam se da nece ici ispod -5 ili -6 barem kod nas u Tk.Unofficialpage je napisao/la:Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
A snijeg,ko ga voli nek ide u planine eto Vlasic,Bjelasnica,Jahorina ljudi okapali za turistima a meni je dovoljno da ga vidim u reklami na tv.
Potusise nas centralna grijanja ,a da ne pricam da se svakih 10 godina daje maltene novo auto za ogrijev(10 godina x2milje godisnje za grijanje).
I sto su juznjaci smireni,zapuse bura on nalomi granje od maslina i nalozi kamin i gusta,a ovdje pocinjemo lozit krajem septembra pa do prvog maja
Ima za snijeg još šanse ima, ovo do kraja decembra, cijeli januar i početak februara. Ja navijam za ciklonu Gabor (4.2.2012).
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Veliki empirijski poznavalac, od kog imam posvete u poklonjenim knjigama.shzna je napisao/la:Samo sa gospodinom Šemsovićem treba ići na Džummu. Odbijam da povjerujem da je onaj kvazistručnjak uopšte i musliman.High je napisao/la:Viđam ga na džumi.shzna je napisao/la:Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakvo razočarenje kad uradiš samo 2 od 3 zadatka na ispitu 
Šemsović je evlija.High je napisao/la: Veliki empirijski poznavalac, od kog imam posvete u poklonjenim knjigama.
Dokle si ti sa svojom knjigom?
Dex, nema tog razloga zbog kojeg bih ja u subotu ujutro trcala po ovoj hladnoci.
Normalno da ces uraditi samo 2 od 3 zadatka, sad kad si postao moderator moras da patroliras po chat temi umjesto da vjezbas. Logican slijed dogadjaja.
Normalno da ces uraditi samo 2 od 3 zadatka, sad kad si postao moderator moras da patroliras po chat temi umjesto da vjezbas. Logican slijed dogadjaja.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Užaš, a svega par dana prošlo.rasavoje je napisao/la:Dex, nema tog razloga zbog kojeg bih ja u subotu ujutro trcala po ovoj hladnoci.![]()
Žrtvujem svojih 3/3 ili 4/4 da bih spasio ovu temu
Razumijem te, valja 5 dana u nizu ujutro trčat na posao, i to u 7rasavoje je napisao/la:Dex, nema tog razloga zbog kojeg bih ja u subotu ujutro trcala po ovoj hladnoci.![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trebam ja početi opet, prije 2 godine sam trčao svako jutro, nikad se bolje osjećao nisam. Sad sam se zapustio totalno.Dex je napisao/la: Razumijem te, valja 5 dana u nizu ujutro trčat na posao, i to u 7
Problem je što sam na zadnjem spratu a nemam lift u zgradi. Hajd se ti penji mrtav uz 80 hiljada stepenica
Ustrči i uz njih, ko ih yebeDonnie Darko je napisao/la:Trebam ja početi opet, prije 2 godine sam trčao svako jutro, nikad se bolje osjećao nisam. Sad sam se zapustio totalno.Dex je napisao/la: Razumijem te, valja 5 dana u nizu ujutro trčat na posao, i to u 7
Problem je što sam na zadnjem spratu a nemam lift u zgradi. Hajd se ti penji mrtav uz 80 hiljada stepenica
Ja sam se zapustio, u godinu dana se udebljao 20 kg, tamo do maja nekad, evo sad ispod 80
Ja mrtav imam veći problem od penjanja uz stepenice, a to je silazak niz iste
Kakve su to provokacije?
Dobro, ne trcim svih 5 dana, ali desava se. kuknjava
A na kojem si to spratu?
Sad kad kaze na 3.
Trebala bih se i ja aktivirati. Prosle sedmice sam imala upalu misica od malo paintballa i kuglanja.
A na kojem si to spratu?
Sad kad kaze na 3.
Trebala bih se i ja aktivirati. Prosle sedmice sam imala upalu misica od malo paintballa i kuglanja.
Kad voliš da spavaš duže 5 min, pa se desi jelrasavoje je napisao/la:Kakve su to provokacije?![]()
A na kojem si to spratu?![]()
Sad kad kaze na 3.![]()
Ja na drugom bogami
Traži da radiš na terenu, treba hodat onda
- Donnie Darko
- Kontakt:
Petom ibogamirasavoje je napisao/la:Kakve su to provokacije?![]()
A na kojem si to spratu?![]()
Sad kad kaze na 3.![]()
Ako ti treba fizička aktivnost, mogu ti srediti cijepanje drva po vrlo povoljnoj cijeni
Dovršavam posljednje dijelove, u kojima pišem o plavo-bijeloj filozofiji.shzna je napisao/la:Šemsović je evlija.High je napisao/la: Veliki empirijski poznavalac, od kog imam posvete u poklonjenim knjigama.
Dokle si ti sa svojom knjigom?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Upravo će to lansirati tvoje djelo u samu kremu književnosti. Znaš i ti šta valja i čime treba baratati.High je napisao/la: Dovršavam posljednje dijelove, u kojima pišem o plavo-bijeloj filozofiji.
ŽIVIMO ŽELJEZNIČAR!
Ocekuj da zazivi, ali tek kad preselis. 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja i vikendom ne spavam duze od 6 sati
Radni dani po 3-4 sata
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Radni dani po 3-4 sata
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Licno nisam ljubitelj Bijelog Dugmeta,ali ta im i jeste jedna od najboljih.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.