Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mislim, ne vidim ništa od magle, al se čuje, kako prolazi 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ima li išta posla?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Dok ti kontaš, kako pit čaj, i grijat se u kući, pod jorganom, valja meni trčat sad po ovom kuknjavarasavoje je napisao/la:![]()
Koja si ti lopuza.![]()
Kako ide nauka?
Evo odlično, toliko, da imam vremena, čak i za vannastavne aktivnosti
Možeš samo pogađati kakvi su ratovi u toku na Filozofskom, jer studenti druge godine četvrkom imaju Stariju srpsku književnost a Kodrić zahtijeva da se studenti puste na ovaj skup.High je napisao/la: Upoznaj džemat s ovim:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ako želiš upasti u hendek, budi kao Veličković i Kvazaz. Ako budeš 10% kao Kodrić, uspjet ćeš.shzna je napisao/la:Možeš samo pogađati kakvi su ratovi u toku na Filozofskom, jer studenti druge godine četvrkom imaju Stariju srpsku književnost a Kodrić zahtijeva da se studenti puste na ovaj skup.High je napisao/la: Upoznaj džemat s ovim:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika. 
Viđam ga na džumi.shzna je napisao/la:Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ko ti je kriv sto volis pojest'.Dex je napisao/la:Dok ti kontaš, kako pit čaj, i grijat se u kući, pod jorganom, valja meni trčat sad po ovom kuknjavarasavoje je napisao/la:![]()
Koja si ti lopuza.![]()
Kako ide nauka?
I mislis da je pametno trcati u gradu dok je smog?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ovo za -15 mi se nimalo ne dopada,nadam se da nece ici ispod -5 ili -6 barem kod nas u Tk.Unofficialpage je napisao/la:Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
A snijeg,ko ga voli nek ide u planine eto Vlasic,Bjelasnica,Jahorina ljudi okapali za turistima a meni je dovoljno da ga vidim u reklami na tv.
Potusise nas centralna grijanja ,a da ne pricam da se svakih 10 godina daje maltene novo auto za ogrijev(10 godina x2milje godisnje za grijanje).
I sto su juznjaci smireni,zapuse bura on nalomi granje od maslina i nalozi kamin i gusta,a ovdje pocinjemo lozit krajem septembra pa do prvog maja
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Samo sa gospodinom Šemsovićem treba ići na Džummu. Odbijam da povjerujem da je onaj kvazistručnjak uopšte i musliman.High je napisao/la:Viđam ga na džumi.shzna je napisao/la:Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika.
Nemam ni 80 kg, ne znam o čemu pričašrasavoje je napisao/la:Ko ti je kriv sto volis pojest'.Dex je napisao/la:Dok ti kontaš, kako pit čaj, i grijat se u kući, pod jorganom, valja meni trčat sad po ovom kuknjavarasavoje je napisao/la:![]()
Koja si ti lopuza.![]()
Kako ide nauka?
I mislis da je pametno trcati u gradu dok je smog?
Ima toga i u Zavidovićima, ništa novo za mene
Moja nena, ima oko 30 metara, i više nagomilanih drva, prestala ložit godinama ranije.Vatra za nju nepoznat pojammadridist je napisao/la:Ovo za -15 mi se nimalo ne dopada,nadam se da nece ici ispod -5 ili -6 barem kod nas u Tk.Unofficialpage je napisao/la:Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
A snijeg,ko ga voli nek ide u planine eto Vlasic,Bjelasnica,Jahorina ljudi okapali za turistima a meni je dovoljno da ga vidim u reklami na tv.
Potusise nas centralna grijanja ,a da ne pricam da se svakih 10 godina daje maltene novo auto za ogrijev(10 godina x2milje godisnje za grijanje).
I sto su juznjaci smireni,zapuse bura on nalomi granje od maslina i nalozi kamin i gusta,a ovdje pocinjemo lozit krajem septembra pa do prvog maja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zbog toga bi i trebao pasti snijeg. Ovo vrijeme ne dozvoljava cirkulaciju zraka, zrak stoji. Snijeg ili kiša bi to pokrenuli i maglu otjerali. Ja volim da bude vrijeme bude u skladu sa godišnjim dobom. A i ovo sad je sama bolest. Virusi haraju.madridist je napisao/la:Ovo za -15 mi se nimalo ne dopada,nadam se da nece ici ispod -5 ili -6 barem kod nas u Tk.Unofficialpage je napisao/la:Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
Ima za snijeg još šanse ima, ovo do kraja decembra, cijeli januar i početak februara. Ja navijam za ciklonu Gabor (4.2.2012).
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Veliki empirijski poznavalac, od kog imam posvete u poklonjenim knjigama.shzna je napisao/la:Samo sa gospodinom Šemsovićem treba ići na Džummu. Odbijam da povjerujem da je onaj kvazistručnjak uopšte i musliman.High je napisao/la:Viđam ga na džumi.shzna je napisao/la:Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakvo razočarenje kad uradiš samo 2 od 3 zadatka na ispitu 
Šemsović je evlija.High je napisao/la: Veliki empirijski poznavalac, od kog imam posvete u poklonjenim knjigama.
Dokle si ti sa svojom knjigom?
Dex, nema tog razloga zbog kojeg bih ja u subotu ujutro trcala po ovoj hladnoci.
Normalno da ces uraditi samo 2 od 3 zadatka, sad kad si postao moderator moras da patroliras po chat temi umjesto da vjezbas. Logican slijed dogadjaja.
Normalno da ces uraditi samo 2 od 3 zadatka, sad kad si postao moderator moras da patroliras po chat temi umjesto da vjezbas. Logican slijed dogadjaja.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!