HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ultra gitano

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ultra gitano » 30 maj 2015, 22:11

Pitaju Muju na španjolskom trgu:
Za koga navijaš?
On odgovori: Za Velež, a od europskih klubova za Zrinjski! :rol: :rol: :rol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 maj 2015, 23:55

Poruka Ivana za kraj.
[youtube][/youtube]

Hvala Crni za sve jos jednom :salut: :wave:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

modric

Post Postao/la modric » 31 maj 2015, 00:10

Jakupović donjeo Zrinjskom milion(za izmišljeni penal)....sramota

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 maj 2015, 00:11

modric je napisao/la:Jakupović donjeo Zrinjskom milion(za izmišljeni penal)....sramota
kuknjava kuknjava kuknjava

westherc
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la westherc » 31 maj 2015, 01:16

hskzmostar je napisao/la:Po cemu je Siroki bio bolji?
Dujkovic nije morao nista braniti jer nisu uopce pucali na gol dok je Stevo glavom i Radulovic nogom promasio nemoguce!
Frende, bio sam na utakmici. Peko dva puta u prvom Peru budalom napravio, Wagner zakasnio, par puta nam Kresiger u 16m pomutnju pravio a mi tijekom igre smo par puta ozbiljnovzaprijetili i najbolja šansa je bila od Crnova prvo poluvrijeme golman obranio, i Stevo glavom prazan gol ali generalnobnismo igrali kako možemo i trebamo. Taj Široki nije dvje šanse Olimpiku stvorio nama pet barem. Izgledali smo mlitavi posebno u duelu tek nakon našeg gola smo dobili sigurnost.
I have a dream

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 31 maj 2015, 11:33

westherc je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Po cemu je Siroki bio bolji?
Dujkovic nije morao nista braniti jer nisu uopce pucali na gol dok je Stevo glavom i Radulovic nogom promasio nemoguce!
Frende, bio sam na utakmici. Peko dva puta u prvom Peru budalom napravio, Wagner zakasnio, par puta nam Kresiger u 16m pomutnju pravio a mi tijekom igre smo par puta ozbiljnovzaprijetili i najbolja šansa je bila od Crnova prvo poluvrijeme golman obranio, i Stevo glavom prazan gol ali generalnobnismo igrali kako možemo i trebamo. Taj Široki nije dvje šanse Olimpiku stvorio nama pet barem. Izgledali smo mlitavi posebno u duelu tek nakon našeg gola smo dobili sigurnost.
Siroki nista nije bio bolji bio jucer ,to sto je on pravio Peru ovcom nema nikakve koristi kad nisu napravili iz toga prilike,nismo ni mi bajni bili al igrali smo koliko treba,malo smo se bili pogubili poslje gola jedno 10 minuta i to ti je to od njih bilo.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 31 maj 2015, 16:31

Filipovic iz drine igrac koji je imao nezgodnu ozljedu nakon dvije godine igranja u BiH prelazi u Zrinjski i dolazi na mjesto Crnova ,nastupao je i za OFK Beograd ,jos je relativno mlad i moze nam dati dodatnu energiju prema naprijed pogotovo jer momak igra izvrsno sa obe noge i ima jak i precizan sut,dovoljno je samo njegove igre pogledati ove sezone na youtube postigao 9 golova i par bitnih asistencija koje su ostavili Drinu na zivotu!
Uprava Zrinjskog jos pregovara sa tri igraca Borca medju kojima je i popularni Joca Stokic!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 31 maj 2015, 19:49

evo izvjestaj pa za one sto misle da je Siroki bio bolji! :damn:

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 31 maj 2015, 19:50

Za tog Filipovića nisam čuo al bi nam valjao Stojanov iz Zvjezde jer je drugačiji tip napadača od Steve s tim da Krešo ode u mirovinu i Pop u pm
I have a dream

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 31 maj 2015, 20:22

Samo sto je onaj Dedic unio nemir u ekipu a prica se da je i Denija unazadio par godina ,valjalo bi se i njega rijesiti ako nece biti pravi profesionalac,los do bola ove godine,nista ama bas nista lik nije uradio za klub ,falio nam je u nekim utakmicama !

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 01 jun 2015, 10:44

Treca smo najgledanija ekipa u ligi s domacim prosjekom od oko 2300 gledatelja po utakmici.Nagurati jos toliko i to je to.:D;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 01 jun 2015, 10:58

modric je napisao/la:Jakupović donjeo Zrinjskom milion(za izmišljeni penal)....sramota
Hvala Jakupoviću !

Nadam se da će se ubrzo dokazat da onaj vas igrac nije tako Stevu nikako još će mi slađe bit,ali ga je onaj brcno po nogama u trku ovaj jedva doceko i penal.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 01 jun 2015, 17:15

Lillard je napisao/la:@Mandrake

Mislim da su cak dvojica dogovorena za iducu sezonu iz Banjaluke, ali 'otom potom.
Evo dođe 'otom potom :D... što se tiče Borca, svi osim Avdukića se povezuju s nama :lol: ... Subić, Toni Jović (krilo, bivši kapetan juniora Rijeke), Stokić, itd. Evo spominjete i tog Miloša Filipovića iz Drine i mnoga druga imena... Da bar možemo Zvonu Kožulja vratit u Zrinju, sina našeg, koji je imao nesreću da bude izlazni junior vladavine Vidačak, fuj...

Što se tiče trenutnog kadra, priča se u kuloarima da nam sigurno odlazi Ratko Dujković, navodno prva je opcija inozemstvo, a čujem ima konkretnu ponudu Sarajeva... Što se tiče golmanske pozicije tu smo sigurni jer imamo Tirića i obavezno dati šansu Karačiću i Bandiću, golmana ne trebamo dovoditi!! Naravno odlasci će diktirati dolaske, ali treba nam jedan vrhunski vezni igrač! Ostavit Đurića, iako je u godinama i dalje je majstor i kako je sezona duga, treba nam njegovo iskustvo! Gledajući trenutno na dolazak Crnova, automatski Todorović ide na lijevo krilo (a imamo i mladog Miloša Aćimovića na ovoj poziciji!), a Deni na desno! Ognjen je imao po meni jako dobru polusezonu i vjerujem da može pružiti još više u svetom dresu! Što se tiče Denija, vidim pisali ste ovdje da ga je Dedić "pokvario" svojim neprofesionalnim ponašanjem i noćnim životom, no svakako on poslije oporavka od ozlijede nije isti igrač... odlaskom Crnova, otvara mu se mjesto u prvoj postavi na početku priprema, ali ne bude li se vratio u staru formu, ne bude li se uozbiljio, izgubit će mjesto u ekipi i samim time će sebi karijeru srozati... Netko tko je gledao Branitelj, ako može malo elaborirati sezonu koju su imali našli mladići na posudbi. Ima li tu materijala za prve ekipe, osim golmana Bandića? (Galić, Jozić, Vranjić i Tipurić)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jun 2015, 17:57

Filipovic prvo pojacanje :cool:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 jun 2015, 19:25

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 01 jun 2015, 20:20

ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:
Hvala Jakupoviću !

Nadam se da će se ubrzo dokazat da onaj vas igrac nije tako Stevu nikako još će mi slađe bit,ali ga je onaj brcno po nogama u trku ovaj jedva doceko i penal.
Ipak ti prijatelju bi upravu za penal !

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 01 jun 2015, 20:22

Ratku je ovo zadnja sansa da ode ,ja bi dao sansu Bandicu ili Vasilju,a Tiric neka ceka sansu ipak su to nasi momci!
Ima li netko da hoce kupti Blaica?Sarajevo? :urnebes:

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 02 jun 2015, 00:53

hskzmostar je napisao/la:Ratku je ovo zadnja sansa da ode ,ja bi dao sansu Bandicu ili Vasilju,a Tiric neka ceka sansu ipak su to nasi momci!
Ima li netko da hoce kupti Blaica?Sarajevo? :urnebes:
Ma jašta, Ratku 32 godine, treći golman repke, ne unovči li sada negdje vani, naš je doživotno.... a Sarajevo ako će ga uzet, ako nazovu odmah dobit će Zvonimira Blaića, top ponuda, akcija vrijedi do isteka zaliha :D... Ma jašta brate, samo ja bih Karačića umjesto Vasilja, bolji golman, strašan golman, gledao sam ga za BiH U-19, impresioniran sam ostao, fizički moćan, dominantan golman, već spreman da bude prvi golman ekipe!! Naši talenti ionako teško dospijevaju do prve ekipe, moraju doslovno proći sito i rešeto, vrijeme je da se ta politika promjeni! Usput rečeno Ivan Crnov prvi asistent lige ove sezone sa 9 asista, bravo Crni majstore, sretno ti bilo u Tiraspolu :cool:... Velibor Đurić peti asistent lige sa 6 asista, good old Đuka :cool:
Dok Miloša ne vidim sa svetim dresom na predstavljanju, uzimam ovu vijest sa zadrškom :)

gonzalo
Kontakt:

Post Postao/la gonzalo » 02 jun 2015, 14:49

Ko je god gledao Branitelj jasno mu je da odskacu Bandic golman i krilni igrac,mislim da je Galic...igrac puca od snage,brz,prodoran,jako dobar ubacaj sa krila,to treba da bude baza i buducnost Zrinje,domaca skola i djeca...koji Dedici,Vukomanovici,Todor i ovi umisljeni igraci koji se sepure po Mostaru ko da su iz Reala dosli,a ne iz Travnika,Sesveta i takvih inih klubova...pratite malo i mladje kategorije vidite sta dole ima a pogledajte ko nam igra...sramota...

gonzalo
Kontakt:

Post Postao/la gonzalo » 02 jun 2015, 14:56

I pohvala Vranjicu koji je dao mislim zadnje tri utakmice po gol...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.