Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hocete li postaviti kad ste otišli u Europu krađom a oni nisu i tako napravili njima -1M eura a vama +1M eura to nećete postaviti ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma skacu svugdje, samo obrati paznju. Pogotovo u utakmicama gdje vodis 1 razlike a kraj je blizu. Na svim stadionima gdje ima publike to ce se desiti. Meni to nije ni lose, bar se po tome vidi da je nekome stalo, samo bez seljackih ispada kao sto su gađanja, ulazak, neka pogrdna skandiranja i slicno.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:28Mislim, danas kod auta faul Karamarka, bukvalno kompletna tribina skače na čist prekršaj, ali kompletnanastrojeni21 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:17Fudbalski klub Zeljeznicar je izmislio valjanje, niko drugi u nasoj ligi to ne prakticira, rijetkost. Sa bekom Sloge se nije niko htio obracunati zbog odugovlacenja nego zbog drugih postupaka. Ni prvi ni zadnji koji je odugovlacio na Grbavici, a samo je on "napadnut", iako ono nije vidjelo napada.
Od 9:20, tu se mozes uvjeriti u ispucavanja Muftica, i pod pritiskom i bez, ima i protiv tvog kluba, mozda si zaboravio. Sto se dice danasnjih malih greskica, vjerovatno zbog toga jer je bilo hladno a nije imao nikako posla. Mora poraditi na tome da bolje ostane zagrijan u utakmicam kad protivnik dva puta udje u nas sesnesterac a vani hladno.Ma kakvi, bolji je Ribic, imao je dva uspjesna driblinga, vise od svakog vaseg veznog, tako da je odlican. Gurnite na veznog, mozda vam pomogne da se malo udaljite od zone ispadanja.Nešto što se viđalo isključivo na Tušnju iskreno, a prvi redovi su namjenski u prvom redu da pljuju na svakom stadionu, daleko od toga
A koji su drugi postupci što se uletilo, da javimo i ovim novinarima
A jel hladno bilo, i još i youtube mjerilo, aha aha, kontam tu se ne postavljaju samo dobre stvari jel tako to funkcionišeDomaći su bili nezadovoljni zadržavanjem igre igača Sloge zbog čega je prvo zaiskrilo među igračima dva tima.
No, potom je jednog igrača Sloge neko od navijača domaćih gađao plastičnom bocom nakon čega je počeo haos.Pa imao je on i danas dobrih poteza nogom, ali je imao i katastrofalnih. Pusti dječije podjebavanje, nije valjda da tako ozbiljnog forumaša koji mi ozbiljno odgovori svaki put kako bi me pokušao argumentovano spustiti natjeram da krene s ovakvom pričom
Nego možeš napisati u čemu je bolji od recimo Ribića s 4 utakmice u PL, al bez tih jeftinih fora, molit ću. U igri nogom nije, to smo vidjeli danas
Lijevi bek sloge je par puta kad bi mu djecak bacio loptu, uzeo loptu pa je vratio, i pored toga je provocirao, nije opravdanje za ono al nije bilo samo odugovlacenje. To znam iz prica, nisam vidio sve jer nisam na istoku a sa ostalih tribina se tesko svaki detalj moze vidjeti. Isto tako i novinari, vecina novinara je na zapadu pa ni oni ne mogu sve vidjeti, vidis da i ovaj novinar kojeg si citirao nije ni bio siguran koji je igrac Sloge u pitanju.
Za yt se slazem, al tesko je pamtiti situcije gdje golman dobro odigra nogom, pa ostane samo yt.

Ne mozes na osnovu jedne utakmice reci jel bolji u necemu ili ne, al nije ni bitno. Muftic je vec dokazan PL golman dok Ribic tek treba doci do toga, na pocetku je. Kad Ribic donese onoliko bodova Velezu, koliko je Muftic nama, tad cu ih moci usporediti. Vrlo bitno kod golmana je kako ce reagovati kad pogrijesi prvi put jer su te greske najgore, Mufta je bas lose krenuo u dresu Zelje, imao je dosta kikseva a evo danas je nezamjenjiv i sveo je greske na minimum. Na pocetku ga je raja pljuvala, i na stadionu i po forumima i mrezama, a uspio je skroz izdici se iz toga. Vidjecemo Ribica kako ce se snaci, al da ima potencijala, ima. Sretno i njemu i vama.
Ne znam sto vise uopste dajete priliku Mehremicu, ovo danas sto sam vidio od njega, cak mi vas je i bilo malo zao. Nevjerovatno da neko moze biti i toliko nekvalitetan i bez trunke zelje, oboje u istom momentu.
Glupane ja se ne pozivam na Boga.Vanja8 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:20Nesto se ne pozivas na Boga, vec se branis vrijedjanjem...XYZA je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:15Pa glupane o kakvoj kradji prica, u posljednje 4 utakmice Velez pobjedio 3 puta i to jednom kradjom golom iz ofsajda. Ti si samo glup nista vise.Vanja8 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:13
Pa jarane, ja ne znam imas li ti neke veze sa stvarnoscu, zaista ili zivis u nekom imaginarnom svijetu...
Nije problem ako neko ne vjeruje u Boga, imas na milione takvih ljudi na ovozemaljskoj planeti, koji se zovu, za tvoju info Ateisti...
Problem je , kad neko vjeruje u Boga, nanese nekome stetu, sto je po svim Svetim knjigama zabranjeno, a onda sve uvjerava da to nije tako, pozivajuci se na mogucu Boziju kaznu, jer eto on "tvrdi" da nije nanio stetu i Bog ce sve kazniti jer mu ne vjeruju...
Ne treba @Dusku, biti strah Boga, ja bih prije rekao da to pitanje, ti sam sebi moras postaviti...![]()
![]()
![]()
![]()
Ti, kad ime dragog Alaha dj. uzmes u usta, sva vrata Dzehenema se automatski otvore...![]()
![]()
Ne treba to smo apsolvirali, u toj utakmici je zeljo zabio gol iz faula, Velez je pokraden.jurisicduska je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:20Hocete li postaviti kad ste otišli u Europu krađom a oni nisu i tako napravili njima -1M eura a vama +1M eura to nećete postaviti ?
Hocete li postaviti kad je Velez pokraden kad su igraci Sarajeva rukama branili na liniji, a sudija zazmirio?

Dao Bog, da ti sam znas sam sebi objasniti na sta se pozivas, ne moras nista nama, samo ono sto u jednom postu tvrdis, a u drugom demantujes...

-
- Kontakt:
I nikom ništa. Milion eura gore dole.XYZA je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:28Ne treba to smo apsolvirali, u toj utakmici je zeljo zabio gol iz faula, Velez je pokraden.jurisicduska je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:20Hocete li postaviti kad ste otišli u Europu krađom a oni nisu i tako napravili njima -1M eura a vama +1M eura to nećete postaviti ?
Hocete li postaviti kad je Velez pokraden kad su igraci Sarajeva rukama branili na liniji, a sudija zazmirio?
Nije rukom niko igrao na liniji osim u vašim glavama odbila se lopta 10 metara to od ruke ne moze
Glupane pozivam se na vase lazi , govorite da je velez u posljednjim utakmicama na grbavici pokraden, a u posljednje 4 utakmice Velez pobjedio 3 utakmice, od te 3 pobjede, jedna pobjeda kradjom golom iz ofsajda, pa se pitam ako vjerujete u Boga kako vas nije strah Boga lagati, a ako ste ateisti kako imate obraza lagati. ( da li vjerujes u Boga ili ne ne zanima me).
Valja preživjeti reprezentativnu pauzu ovdje. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zaboravio sam da je magla u Sarajevu. To objašnjava dosta toga.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
sve cisto bilojurisicduska je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:20Hocete li postaviti kad ste otišli u Europu krađom a oni nisu i tako napravili njima -1M eura a vama +1M eura to nećete postaviti ?
menstrual
E vidis u tome je problem, kad nisi realan. Priznas, greske se desavaju, a ne da samo vidis drugima greske. Kad je Vico u skupstini proglasio titulu Sarajeva da bi Borac otisao u Europu i ostavio Zelju bez miliona nisi se javljao. Kad je Zeljo izbacen iz Europe zbog pogresne uplatnice nisi se javljao. Kad je Zeljo pljackom ostao bez titule protiv Zrinjskog nisi se javljao. Kad ste ko fol bili uz Mladost Doboj , Mladost ispade iz lige, braca s koseva se usutise nikom nista, nastavise igrat, ko **** Mladost. Najgore je kad **** prica o postenju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:34I nikom ništa. Milion eura gore dole.XYZA je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:28Ne treba to smo apsolvirali, u toj utakmici je zeljo zabio gol iz faula, Velez je pokraden.jurisicduska je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:20Hocete li postaviti kad ste otišli u Europu krađom a oni nisu i tako napravili njima -1M eura a vama +1M eura to nećete postaviti ?
Nije rukom niko igrao na liniji osim u vašim glav odbila se lopta 10 metara to od ruke ne moze
Dobro, bar smo te malo edukovali, nauci i ti sta znaci AteistaXYZA je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:34Glupane pozivam se na vase lazi , govorite da je velez u posljednjim utakmicama na grbavici pokraden, a u posljednje 4 utakmice Velez pobjedio 3 utakmice, od te 3 pobjede, jedna pobjeda kradjom golom iz ofsajda, pa se pitam ako vjerujete u Boga kako vas nije strah Boga lagati, a ako ste ateisti kako imate obraza lagati. ( da li vjerujes u Boga ili ne ne zanima me).

Vidim, opet se na Boga ne pozivas

Jesu se nafurali navijaci plave kurrave. Ma da ni Vrapcicani nisu nista bolji. Dvije smecarske ekipe.
Bitno je samo da ne mozes moje cinjenice demantovati. Velez pobjedio u 3 od 4 utakmice na Grbavici, od toga jedna pobjeda kradjom golom iz ofsajda, a kazes velez posljednjih godina pokraden na GrbaviciVanja8 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:39Dobro, bar smo te malo edukovali, nauci i ti sta znaci AteistaXYZA je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:34Glupane pozivam se na vase lazi , govorite da je velez u posljednjim utakmicama na grbavici pokraden, a u posljednje 4 utakmice Velez pobjedio 3 utakmice, od te 3 pobjede, jedna pobjeda kradjom golom iz ofsajda, pa se pitam ako vjerujete u Boga kako vas nije strah Boga lagati, a ako ste ateisti kako imate obraza lagati. ( da li vjerujes u Boga ili ne ne zanima me).![]()
![]()
![]()
Vidim, opet se na Boga ne pozivas![]()
![]()
, ali se za Boga pitas...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma sve si nam objasnio, jednostavno ti siXYZA je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:43Bitno je samo da ne mozes moje cinjenice demantovati. Velez pobjedio u 3 od 4 utakmice na Grbavici, od toga jedna pobjeda kradjom golom iz ofsajda, a kazes velez posljednjih godina pokraden na GrbaviciVanja8 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:39Dobro, bar smo te malo edukovali, nauci i ti sta znaci AteistaXYZA je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:34
Glupane pozivam se na vase lazi , govorite da je velez u posljednjim utakmicama na grbavici pokraden, a u posljednje 4 utakmice Velez pobjedio 3 utakmice, od te 3 pobjede, jedna pobjeda kradjom golom iz ofsajda, pa se pitam ako vjerujete u Boga kako vas nije strah Boga lagati, a ako ste ateisti kako imate obraza lagati. ( da li vjerujes u Boga ili ne ne zanima me).![]()
![]()
![]()
Vidim, opet se na Boga ne pozivas![]()
![]()
, ali se za Boga pitas...
![]()
![]()
![]()
![]()

E bas ti hvalaVanja8 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:44Ma sve si nam objasnio, jednostavno ti si![]()
-
- Kontakt:
Nemam šta biti realan nije ruka bila. Ne može se od ruku odbiti lopta na onaj način nema teorije.XYZA je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:39E vidis u tome je problem, kad nisi realan. Priznas, greske se desavaju, a ne da samo vidis drugima greske. Kad je Vico u skupstini proglasio titulu Sarajeva da bi Borac otisao u Europu i ostavio Zelju bez miliona nisi se javljao. Kad je Zeljo izbacen iz Europe zbog pogresne uplatnice nisi se javljao. Kad je Zeljo pljackom ostao bez titule protiv Zrinjskog nisi se javljao. Kad ste ko fol bili uz Mladost Doboj , Mladost ispade iz lige, braca s koseva se usutise nikom nista, nastavise igrat, ko **** Mladost. Najgore je kad **** prica o postenju.jurisicduska je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:34I nikom ništa. Milion eura gore dole.
Nije rukom niko igrao na liniji osim u vašim glav odbila se lopta 10 metara to od ruke ne moze
Treba da ja zalim vas sto vam Šiljak nije ispunio uplatnicu ili sto niste Slavku platili šta je zaradio i sto je Megamix papak ? To treba da bude kao problem ostalih klubova ? To fkt nije ničiji problem nego vas nije vama niko ništa uskratio jednostavno ste bili nesposobni.
Drugo mi smo bili prvi na tabeli. Odigrao svako sa svakim.
A ovo kad je Zrinjski dobio titulu Kajkut i to pa vama te godine na svakoj tekmi bio suspendovan sudija i imali ste sve u vasim nogama cesto koristite te argumente kad je izbacivanje Slobode u pitanju kao oni su se pitali pa i vi ste sto ste kiksali ?
Nek ste se vi vratili u opticaj da možemo voditi ove razgovore a sve ostalo će doći.
Evo vi se pravite ludi Sarajevu ukrali 4 boda najmanje ove godine imamo toliko pogrešnih odluka u nasu štetu pa nikom ništa još ismijavate govorite tako i treba. Kažete nije penal jer nije bio s obje noge u 16 i slične nebuloze.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 nov 2024, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Moraš se još potruditi da nađeš. Kakve veze ima jel na ekavici?
Ako sam ja mogao naći, možeš i ti.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Navuces nesretnika da demantuje sam sebe, pocinje buncanje, frustracija i pokusava sebe uvjeriti u nesto sto nije istina, vec vidjena epizoda 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 39 gostiju.