Al najjaci smo sa izgovorima:
1. Nismo mi krivi sto je Kleiza pogodio 2 trojke i vratio Litvance sta ces nismo imali srece,
2. Nije Amel kriv sto je bio favorit za medalju na OI pa izletio ranije, nego mu Allah nije dao formu
3. Nije Musa i ekipa kriva sto se ukazao neki Dragan (mislim tako nekako da se zove) Alkaz u ekipi "Australije" i izresetao nam kos desi se jbg sta ces nismo imali srece,
4. Nismo mi krivi sto smo izgubili od Nigerije nego sudija nas zahebo pa ja i . nema se tu sta vise raspravljat
5. Nisu Toni i igraci krivi sto smo ispali nego penal pa slobodni malo sudija i tako sta ces al hajd ipak smo uzeli Francuze hejjj.
6. Malo vise srece i zdravlja Malinovica i da ne bi onih sretnih golova Tunizana i ostalih ekipa prosli bi u rukometu grupu al eto nije do nas.
A realno:
1. Sasrali se u zadnjih par minuta lopta samo Mirzi u ruke i ispucavanje nikakve akcije ustvari ima zabijanje Gordica pod kos ko bez glave, ne mozemo defanzivnog skoka pokupit ljudi nakon par cigli nesto i ubacili i to je to,
2. Stv ovdje no comment, nesto najbizarnije sto sam cuo presao igricu, covjeku nije Allah dao (Boze oprosti),
3. Treba malo i igrat odbranu protiv tog Alkaza pa ako je stani-pani pravi faul posalji ga na slobodna nek tamo zaradi poene, ko nam je kriv sto kod nas u ekipi 3covjeka sutaju tricu samo u citavom rosteru i to sa malo je rec ispodprosjecnim procentima na tom turniru,
4. Utakmica se igra 90min ako smo bolji zabit cemo jbs ofsajd a nista sto citavu utakmicu ne znamo gdje ko igra pa Emenike se sprda sa Spahicem a Obi Mikel
5. Umislili da smo igracine dobili Francusku dodalo nas po 50komada riba minimum na fb-u i jos nekoliko stotina folowersa na instagramu pa ce sad Demirovic zabit go haj ba ne moram ja a Demirovic isto tako razmislja zabit ce Zinedin ili Suljic ili neko ma procemo ba nekako, dosla utakmica sasrali se plus ocekivanja nacije= 0-3 na poluvremenu.
6. Ne mozemo dat vise od 23 gola na utakmici naravno da ne mozemo ni proc o cemu pricamo.
Halali na duzem postu ko procita nek neko doda ako sam koji tzv choke izostavio.
Falconsima i PSG-u se ovo jednom desi a nama .........