R.I.P Patrick.Bosco je napisao/la:Ma glupača pomiješala ga sa onom Swayze-om iz Prljavog plesa, umal' me srce strefilo. Richard Gere je poprilično živ, na svu sreću.
@ Može napomena, kako se zove i preziva onaj što tuguje za Svetlanom ?
Moderator/ica: insider
R.I.P Patrick.Bosco je napisao/la:Ma glupača pomiješala ga sa onom Swayze-om iz Prljavog plesa, umal' me srce strefilo. Richard Gere je poprilično živ, na svu sreću.
kako on fino o drugaricamaBosco je napisao/la:Ma glupača pomiješala ga sa onom Swayze-om iz Prljavog plesa, umal' me srce strefilo. Richard Gere je poprilično živ, na svu sreću.
_karabaja_ je napisao/la:Mislim da Manchester treba dovesti Modrica, sigurno je bolji od Scholesa, sta ti mislis o ovome kreativcu na sredini terenamajestic24 je napisao/la:Aaaaa....tako mi se spava. Nije ovaj forum vise kao sto je nekad bio.
Moderatori,mogu li zapoceti kakvu svadju da se svi malo razbudimo???
Bitno je ono što ja njoj kažem, a ne vama.T-MAC je napisao/la:kako on fino o drugaricamaBosco je napisao/la:Ma glupača pomiješala ga sa onom Swayze-om iz Prljavog plesa, umal' me srce strefilo. Richard Gere je poprilično živ, na svu sreću.![]()
Njemu je podne otprilike za pola sata.legenda reala je napisao/la:Nemoj da ti i ta srce slomi
gdje alfa šta je sa njim ,jel usto
ma gdje ce pjane budale tad potrefit kompjutere...Wolverine je napisao/la:srusit ce se to za novu godinu. bit ce urnebes ovdje
Slabije. Odigram jednu dvije sokera i dosadi mi. Babel je zvijer, kod mene dobija šansu u prvih 11legenda reala je napisao/la:OTNYS YNWA
igras li s malim plejke
koliko je bas kod njeg sad sati ,ja mislim negdje oko 6
Hajmo svi tamo oko 3-4-5 sati doci na ss.ba ako uspijemo potrefit neko slovo bice dobroSexmachineboy je napisao/la:Da, da..svi će novu godinu željeti provesti baš na ss.ba forumu.. ipak je to najbitnije.. a ako neko ode sa trebama a ne bude ovdje, onda je levat teški
To ćeš ti kao pit ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Hajmo svi tamo oko 3-4-5 sati doci na ss.ba ako uspijemo potrefit neko slovo bice dobroSexmachineboy je napisao/la:Da, da..svi će novu godinu željeti provesti baš na ss.ba forumu.. ipak je to najbitnije.. a ako neko ode sa trebama a ne bude ovdje, onda je levat teški
Prvo trazi dozvolu od roditelja.Samo F.K.S !! je napisao/la:Hajmo svi tamo oko 3-4-5 sati doci na ss.ba ako uspijemo potrefit neko slovo bice dobroSexmachineboy je napisao/la:Da, da..svi će novu godinu željeti provesti baš na ss.ba forumu.. ipak je to najbitnije.. a ako neko ode sa trebama a ne bude ovdje, onda je levat teški
Trenutno korisnika/ca: Brokula, CAGarfia, CHR, Confiance, Jabroni, nebeskasila, Wilshere10 i 21 gost.